W skrócie- cyberkomuna, kontrola internetu przez wladze, cenzura i w ogole brak wolnosci internetowej. Taki pan X bedzie mogl przegladac odwiedzone przez Ciebie strony, zobaczyc co napisales itd. Ile prawdy.....27.01 sie przekonamy ; ]
leki z centralnie sterowanymi cenami, cenzura, wracamy do średniowiecza.. a na pewno do jakże nam umiłowanej czerwonej polski - w końcu nie jeden twierdził, że za komuny było lepiej, a i młode pokolenie często twierdzi, że nie spełnia się w swoich czasach i wolałoby za komuny żyć. nie ma co narzekać na nasze władze, bo chcą nam to umożliwić.
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE!
Zatem dziękujmy tym, którzy chcą nam umilić życie w naszym kochanym kraju. Wiadomo, historia lubi się powtarzać tylko, żeby nie pojawił się ktoś na wzór Jaruzelskiego i wprowadził stan internetowy xD
a pewnie i tak sie skończy straszeniem tylko jak większość podobnych akcji związanych z komputerem i internetem.
Nie zgadzam się z tym bezsensem. Nie wiem, co robisz w internecie i ile czytałaś na temat ACTA, aczkolwiek z tego, co ja wiem, jeśli ta umowa zostanie podpisana przez Polskę to np. ja mam przejebane =.=
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen
Podziel się na:
Raczkins Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...
spoko :) a jak ja pisalem ze w polsce jest komuna to sie nabijaliscie ze mnie.... czyli co jak wejda te wszystkie ustawy to jak napisze np: Tuska i komorowski to sprzedajne dzi*wki to pojde do kryminalu??? Mnie najbardziej by zabolalo jakby mi Torrenty i novamova zablokowali.
Dezaprobator napisał/a:
Trzeba napisać nowe wyrażenie regularne aby wyciągało z linka jego identyfikator :D
- aha.... dzieki tobiem znow sie poczulem jak na lekcji matematyki :)
Tam już nawet ch.. z torrentami ale nie podoba mi się to, że ktoś może kontrolować co czytam czy piszę.
A wszyscy artyściu to prostytutki (łącznie z panem, którego słowa przytoczyłem). Przecie nie raz i nie dawa było mówione na podstawie badań, że Ci, którzy najwięcej ścigają czy słuchają muzyki w necie najczęściej chodzą na koncerty czy kupują płyty. Mało kto zrobi to "w ciemno" nie znajać wcześniej. Się społeczeństwo rozleniwiło i na to już nic nie poradzą. Moim zdaniem strzelają sobie w kolano.
Pomijając to, że opłacając adwokata czy koszty rozprawy raczej nie byłoby mnie stać na kupno płyt, koszulek czy bieganie na koncerty i zwyczajnie miałbym ważniejsze rzeczy na głowie ;)
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012
Dobrze, że Polacy mają wsparcie grupy Anonymous:D
wczoraj padły strony rządowe.. na początku gadano o ataku hakerów, dziś tłumaczą się, że to były tylko usterki..:D
z torrentami ale nie podoba mi się to, że ktoś może kontrolować co czytam czy piszę.
- a co ty myslisz ze teraz tak nie jest?????? pffff.... policja,wladza czerpie informacje o nas pelnymi garsciami z neta.... i nie daj sie nabrac na te wszystkie smieszne prawa internauty(czy jak to nazwac) itp.... teraz daza do tego zeby robic to jawnie i sie z tym nie ukrywac. Tym łachudrom przydala by sie ostra przekopka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum