Przesunięty przez: Dezaprobator Czw 11 Cze, 2009 |
[Zespół] Hunter |
| Autor |
Wiadomość |
Xerox
Rozkręca sie

|
Wysłany: Wto 03 Mar, 2009
|
|
|
| Cholera jak będzie Hunter to umrę ze szczęścia. Jeden z 5 najlepszych polskich zespołów. Jeszcze potem Korpiklaani yeah !! |
_________________ As-Salam alejkum ! |
|
|
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

Wiek: 26 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 91 Skąd: Poznań / Warszawa
|
Wysłany: Pią 13 Mar, 2009
|
|
|
| Hunter - zawsze i wszedzie TAK!!!! To moja najukochańssza polska kapela!! Byłam w 2003 i 2004 na wodzie jak grali pod samiutka scena, cały koncert:D Oni po prostu rozwalają! A "kiedy umieram" w ich wukonaniu na żywo nie zapomne do konca życia!!! Kto nie byl niech żałuje... Ale nic straconego - w końcu jest HunterFest:D:D |
|
|
 |
KATA
Coś już napisał kotów kat ma oczy zielone

Wiek: 24 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 78 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: Sob 14 Mar, 2009
|
|
|
| Też jestem za :mrgreen: Ich występ na żywo jest nie do opisania. |
|
|
|
 |
Xerox
Rozkręca sie

|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2009
|
|
|
Pomodlę się do Nieboga, żęby przyjechali... |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2009
|
|
|
| Xerox napisał/a: | Pomodlę się do Nieboga, żęby przyjechali... |
to nic nie da. bo jesli do nieboga to go niema :D lepiej pomodl sie do czegosc co jest zawsze to cos wiecej da. np. do biurka z szufladka :) o. oby pomoglo :) |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009
|
|
|
| Hunter mogly zagrac lubie ich. ale cos mi sie zdaje ze Juras ich nie bierze dlatego ze maja wlasna impreze na ktora podobno przyjezdza tyle samo ludzi co na Woodstock. dobrze ze nie sa w tym samym czasie. moze kiedys sie wybiore i na HunterFest i na PW :mrgreen: |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
rizaki
Rozkręca sie ymm?

|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009
|
|
|
| Cytat: | | 14.04 to dzień premiery nowego albumu formacji HUNTER zatytułowanego „HellWood”. Płyta została zarejestrowana w styczniu i lutym 2009 w studiach Sonus, Nemezis i Studio X. |
było by ciekawie usłyszeć kawałki z nadchodzącej płyty, no i dla zespołu była by to bardzo dobra promocja.
PS. gdzieś spotkałem się z określeniem 'nowy, epicki album Huntera'. ciekawe, ciekawe.. |
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

|
|
|
|
| rizaki napisał/a: | PS. gdzieś spotkałem się z określeniem 'nowy, epicki album Huntera'. ciekawe, ciekawe.. | Za pewne na Ich stronie;) |
|
|
 |
Xerox
Rozkręca sie

|
|
|
|
| harry napisał/a: | | Xerox napisał/a: | Pomodlę się do Nieboga, żęby przyjechali... |
to nic nie da. bo jesli do nieboga to go niema :D lepiej pomodl sie do czegosc co jest zawsze to cos wiecej da. np. do biurka z szufladka :) o. oby pomoglo :) |
Jak nie ma jak jest. NIEbóg jest totalną opozycją wobec Boga więc skoro bóga nie ma to NIEbóg jest !! |
|
|
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

|
Wysłany: Pią 27 Mar, 2009
|
|
|
Hehe, to coś takiego jak T.E.L.I.nowski NieRaj |
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
Wysłany: Pią 27 Mar, 2009
|
|
|
| Xerox napisał/a: | | Jak nie ma jak jest. NIEbóg jest totalną opozycją wobec Boga więc skoro bóga nie ma to NIEbóg jest !! |
jak NIEbóg jest totalna opozycją wobec Boga jesli Boga nie ma. Jezeli go nie ma to nie mozna stworzyc też pojęcie NIEboga. a pojęcie szuflady w biurku zawsze będzie :) |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
haler89
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 30 Cze, 2009
|
|
|
Hunter powinnien zagrac!!!! Od 2004 ich juz nie bylo za plyte HellWood nalezy sie im zagrac na Przystanku!!! Mam nadzieje za Jurek ich zaprosi. Pozdro Przepiory ;) |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Nie 05 Lip, 2009
|
|
|
| harry napisał/a: | | Xerox napisał/a: | | Jak nie ma jak jest. NIEbóg jest totalną opozycją wobec Boga więc skoro bóga nie ma to NIEbóg jest !! |
jak NIEbóg jest totalna opozycją wobec Boga jesli Boga nie ma. Jezeli go nie ma to nie mozna stworzyc też pojęcie NIEboga. a pojęcie szuflady w biurku zawsze będzie :) |
a opozycją do pustej szklanki jest ? :mrgreen: no ale jeszcze potrzebujemy szklanki, może świat jest szklanką ? Wiem, wiem, naciągane w cholerę :mrgreen: |
|
|
 |
|
|