Przesunięty przez: Dezaprobator Czw 11 Cze, 2009 |
[Zespół] Full Blackstone |
| Autor |
Wiadomość |
nujek7
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
 |
staber_dg
pan z kredkami (ruskie 21 kolorów)

|
Wysłany: Nie 18 Sty, 2009
|
|
|
| No przesluchalem myspace'a i nawet nawet.. nie przypominam sobie zebym slyszal wczesniej.. |
| |
|
|
|
 |
nemed
Gość
|
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009
|
|
|
| Szczerze mowiac to dawno juz nie slyszlem tak charyzmatycznej kapeli,majacej swoj wyrazisty styl.Dziwi mnie bardzo ze nie dali sie jeszcze poznac szerszej publicznosci choc z drugiej strony patrzac na nasz skomercjonalizowany rynek muzyczny wcale dziwic nie powinno.Mam tylko nadzieje ze Full Blackstone rozwinie skrzydla i wbrew wielu, powali wszystkich na kolana :) |
|
|
|
 |
piotr
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009 FULL BLACKSTONE
|
|
|
| Full Blackstone Po Przesłuchaniu - Jestem mile zaskoczony że pojawiają się w Polsce tak Świetnie Brzmiące Zespoły . Chciałbym Zobaczyć to na Żywo i to na Woodstock 2009 . |
|
|
|
 |
czymka
Lubi pieprzyć

Wiek: 23 Dołączyła: 19 Paź 2008 Posty: 394 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009
|
|
|
| Brawo, jestem za:) |
|
|
|
 |
markus
Gość
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 FULL BLACKSTONE
|
|
|
| Ciekawa muza i ciekawy wokal ! Super było by zobaczyć To na Scenie ... |
|
|
|
 |
magda
Gość
|
|
|
|
 |
Kobra
Gość
|
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009
|
|
|
| fajne kawałki te na myspace , ja też jestem za :) |
|
|
|
 |
EXE
Coś już napisał
|
|
|
|
Jestem oczywiscie za FB, kawał porzadnego rocka chlopaki reprezentuja, moze w studyjnych kawałkach nie czuc jakiejs mocy, ale wystarczy zerknac na nagranie koncertowe i widac ze maja chlopaki powera.
No i oczywiscie szacuneczek dla basmena Darka Grudnia za to co zrobił i robi dla śp. Andrzeja Siewierskiego, ajj Azyl P. to by bylo cos na woodstocku, ale niestety to juz nie realne. |
|
|
|
 |
cymek
Gość
|
|
|
|
| Brzmia i Graja naprawde Rasowo . Potega !!! |
|
|
|
 |
marcin
Gość
|
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009
|
|
|
No ciekawie to brzmi |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1146 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009
|
|
|
| niestety w angielskim slychac,ze to polak spiewa,troche mnie to drazni,ale zespol pierwsza klasa,nie ma jakis hiciorow,ale fajne |
|
|
 |
jan futerkompasek
Gość
|
Wysłany: Czw 22 Sty, 2009 fbs
|
|
|
| tak zagadzam sie nawet slychac w jego glosie nie tylko ze polak ale przedewszystkim ze z niemiec jest:) no i ze wąsy nosi dlugie krecone |
|
|
|
 |
marta
Gość
|
Wysłany: Pią 23 Sty, 2009
|
|
|
| Po co te Rozwody jeśli to Polak śpiewa to Gratulacje :) , Bo Przy tym świszczeniu i braku Autentyczności naszych Czołowych Wokalistów Rockowych Starających się Zaśpiewać po Angielsku to naprawdę Osiągniecie :) a w końcu Jesteśmy w Unii a jeśli nawet coś razi to tylko w Polsce . Na świecie to Ciekawostka ważny jest Sens Tego co się śpiewa i Przekaz . Jeszcze Raz Gratuluję ! Świetne Nagrania . Niech Grają bo Jest Niesamowity Potencjał . Do Zobaczenia na PW 2009 :) |
|
|
|
 |
EXE
Coś już napisał
|
Wysłany: Sob 24 Sty, 2009
|
|
|
| Fajnie, zespol jest naprawde spoko, tylko ciekawe czemu akurat tylko w tym temacie jest tyle gosci ? |
|
|
|
 |
|
|