Przesunięty przez: Dezaprobator Czw 11 Cze, 2009 |
[zespół] Dżem |
| Autor |
Wiadomość |
Salimelimelion
Gość
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009
|
|
|
Ileż to można odniósł bym bardziej do zespołu Lao Che które na ostatnich 4 Woodstockach grało 3 razy i kto wie czy nie zagra i teraz czwarty raz jako laureat złotego bączka (mam nadzieje że jednak nie i wygra Clawfinger :D ). A Dzem grał ostatnio w 2003 i 2004 roku wiec parę ładnych lat temu. Ten koncert z 2003 uważam jako jeden z lepszych woodstockowych koncertów na jakich byłem. Wiec dżem jak najbardziej na tak lecz przeżyje jak ich nie będzie. Bardziej mnie zaboli jak będzie Lao che :D |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
Wysłany: Pią 03 Kwi, 2009
|
|
|
| Salimelimelion napisał/a: | Ileż to można odniósł bym bardziej do zespołu Lao Che które na ostatnich 4 Woodstockach grało 3 razy i kto wie czy nie zagra i teraz czwarty raz jako laureat złotego bączka (mam nadzieje że jednak nie i wygra Clawfinger :D ). A Dzem grał ostatnio w 2003 i 2004 roku wiec parę ładnych lat temu. Ten koncert z 2003 uważam jako jeden z lepszych woodstockowych koncertów na jakich byłem. Wiec dżem jak najbardziej na tak lecz przeżyje jak ich nie będzie. Bardziej mnie zaboli jak będzie Lao che :D |
Matko koleś jak ty biadolisz jak chcesz se ponarzekać to idź ka kółko różańcowe a nie pindol tylko jedno to samo w każdym temacie. |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
Salimelimelion
Gość
|
|
|
|
Masz racje ciut mnie poniosło. , Ale do kółka różańcowego raczej nie zawitam, chyba nie mój klimat |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| zawsze można odwiedzić dla bani ;P ale tak do tematu :) Dżem już swoje na woodstocku zagrał ;) |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Wiki
Gość
|
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 .
|
|
|
| Bardzo bym chciala zobaczyc Dzem na zywo :) |
|
|
|
 |
BTK
Rozkręca sie DegustatoR

|
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009
|
|
|
| Ja jeszcze na żywo nie widziałem Dżemu, więc chętnie bym zobaczył. |
_________________ Bądź wielbiony, bądź chwalony.
Rzekł, fanatyk rzekł.
Rzekł i bosko zdechł. |
|
|
|
 |
march
Forumowy prawiczek

Wiek: 20 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 34 Skąd: Wrocek, Jawor ;)
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009
|
|
|
Dżem się nada...;) |
|
|
|
 |
|
|