Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 [Zespół] Die Toten Hosen
Co wy na ten zespół tym razem?
Wg mnie jest to jeden z naprawdę nielicznych, DOBRYCH, niemieckich zespołów. Do Polszy mają w zasadzie blisko, może warto by ich zaprosić?
Die Toten Hosen (niem. dosłownie: martwe spodnie, idiom oznaczający impotenta lub flaki z olejem) – niemiecki zespół punk rockowy. Początkowo muzykę zespołu, zgodnie z ideologią ruchu punk rockowego, cechowała prostota melodii, słów i aranżacji oraz brak wirtuozerii w wykonaniu. Liderem i wokalistą zespołu jest pół-Niemiec, pół-Anglik o pseudonimie Campino.
Dodaję jeszcze jeden link, co by udowodnić, że na woodstocku można przy nich zajebiście się bawić xD
Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1146 Skąd: ciągle w drodze
Wysłany: Wto 17 Lut, 2009
podobno ktos z niemieckiej tv odlaczyl dzwiek i tylko oni mieli,jurek sie wkurwil i nie pozwolil im zagrac bisu,zgonil ze sceny,ale oficjalnie to ja nie wiem dlaczego
no cóż, pierwszy raz słyszę o takiej akcji. na pewno się nie dojdzie, jak to było naprawdę. a jurek, to prawda, jest impulsywny
co jednak nie zmienia faktu, że chętnie bym się na ich koncercie pokazała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum