XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
LAO CHE
Autor Wiadomość
EXE 
Coś już napisał

Wysłany: Pon 02 Lut, 2009   

niez nie bylem na zadnym koncercie i nie chce być, pamietam ze chyba pierwszy raz kiedy grali na woodzie to promowali wlasnie Powstanie Warszawskie, ta plyta szczegolnie mi nie lezy i od niej wsumie moja niechec do tego zespolu sie zaczela. Cel płyty bardzo fajny, ale tylko tyle, a na historie chodzilem, choc nie wiem co to ma do znaczenia. Zreszta słucham też narodowościowej muzyki, wiec hołd w piosenkach ofiarom i bohaterom II WŚ nie jest mi obcy i popieram takie projekty.

Co do reszty płyt, jakos nie mialem chęci do ich poznania, ale oczywiście słyszałem piosenki z tych płyt gdzieś tam i mysle to co mysle, nie bede sie powtarzal.

Pisałem też w jakims temacie ze odpuscilem sobie dwa woodstocki ze wzgledu na dobór kapel, w oby dwu niestety było Lao Che, a grali hm chyba 3 razy na woodzie? To nawet nie pamietam czemu na tym 3 nie byłem.

Podziel się na:         
Twoja stara
Gość
Wysłany: Sro 04 Lut, 2009   

Ja jestem jak najbardziej za ;] Sa zajebisci :)

Podziel się na:         
Sister Midnight 
Zakurwim dęsa ?
[youtube]link[/youtube] !!

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

i ja z chęcią się na nich pobawię;] zeszłoroczny koncert wg mnie był genialny.. tak hmm magiczny.. mówcie co chcecie;p

Podziel się na:         
Lola 
Rozkręca sie
Amen.

Wysłany: Nie 15 Lut, 2009   

Lao są zajebiści! Oryginalni i nietuzinkowi. To nie to samo co te wszystkie hepisedowe zespoły. Ten ma naprawdę klasę. :-) I jeszcze nie mogę ochłonąć po ich wczorajszym koncercie, dali czadu, a ja się wyhasałam za wszystkie czasy :-D
Poza tym wbiłam się do nich za kulisy, rozmawialiśmy chwilę i powiedzieli, że w tym roku na woodstocku już nie wystąpią :-|

Podziel się na:         
Sister Midnight 
Zakurwim dęsa ?

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009   

ech no cóż, nie można mieć wszystkiego;]

Podziel się na:         
Koala 
Coś już napisał

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   

Nie zlicze ile razy bylem na ich koncertach, z wyjatkiem Woodstocku, bo tam grali 3 razy z moja obecnoscia. I pójde jeszcze raz !!! Kupilem melonowe DVD z ich koncertem. Ludzie, gigantyczny odlot, ludzi chyba 20 000 pod scena, wszyscy szaleja skacza, wszyscy wpatrzeni w scene i telebimy, fruwaja flagi, pod scena poguja w blocie ( bo chyba 2 h przed ulewa byla), ogolnie wielka energia, chodzilem usmiechniety do konca przystanku po tym koncercie. Bardzo bym chcial...a i przy okazji melonowe DVD z koncertami z PW to olbrzymia radosc podczas ogladania, nie raz ze lza w oku oraz bezcenna pamiatka (bedzie co dziecia i wnuka pokazywac)

Podziel się na:         
Sister Midnight 
Zakurwim dęsa ?

Wysłany: Sro 04 Mar, 2009   

a jeszcze jak się uda siebie na takim dvd wypatrzyć.. ;]

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009   

tak tak własnie tak. dla mnie genialny zespol, genialne koncerty. byłem tez trzy razy na woodstocku na ich kncercie i jesli by grali jeszczez 10 razy to za kazdym razem bym nie opuscił. kazden koncerty był inny i wyjątkowy. pierwszy zaskoczenie bo słyszałem ich pierwszy raz. drugi pełen magii znało się już teksty utwory na pamiec. jedni siedziel inni sie bawili ogolnie magiczna atmosfera trzeci koncert to juz była czysta zabawa skoczne utworki z nowej płyty rozwalily :D

Podziel się na:         
Salimelimelion
Gość
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009   

EXE popieram w 100 % to co napisałeś.

Także i ja jeżeli chodzi o następny występ Lao Che w tym roku to jestem na nie. Fakt że jestem stronniczy bo nie lubię tej kapeli, ale ile to można :roll:, Czwarty raz na piątym woodzie z rzędu to już lekka przesada :-x.

Podziel się na:         
Dezaprobator 
Administrator

Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009   

Ja gdzieś słyszałem i wiem, że to było jakieś poważne źródło, że w tym roku nie wystąpią na PW. Nie umiem sobie przypomnieć co to było ale przenoszę do antypewniaków na moją odpowiedzialność :)

Gość jak masz na imię ?

Podziel się na:         
Hexen 
Doręczyciel dobrych wiadomości

Wysłany: Pią 03 Kwi, 2009   

I dobrze :). Ile można :P Fani Lao Che głosujcie na Clawfinger :D

Podziel się na:         
Siwa Kupa 
Forumowy prawiczek
i chuj

Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009   

Dezaprobator napisał/a:
Ja gdzieś słyszałem i wiem, że to było jakieś poważne źródło, że w tym roku nie wystąpią na PW. Nie umiem sobie przypomnieć co to było ale przenoszę do antypewniaków na moją odpowiedzialność :)

Musiałeś w takim razie czytać jakieś złe źródło. Skoro Che'si są zakwalifikowani do nagrody Złotego Bączka, to ta kwestia nie jest ani pewniakiem, ani anty pewniakiem. Pozostaje czekać.

Osobiście stwierdzam, iż jeden z lepszych koncertów na Woodstock '08.

Podziel się na:         
Dezaprobator 
Administrator

Nie ukrywam, że lubię Lao Che i to w ogóle jest jeden z najlepszych zespołów. Jednak nie zagrają :) Mówię wam :)

Gość jak masz na imię ?

Podziel się na:         
Siwa Kupa 
Forumowy prawiczek
i chuj

Dezaprobator napisał/a:
Nie ukrywam, że lubię Lao Che i to w ogóle jest jeden z najlepszych zespołów. Jednak nie zagrają :) Mówię wam :)

Tak więc pozostało czekać :) Clawfinger tyż da radę, więc nie będzie mi smutno jak Che nie zagra. ( Oby wygrał :P )

Podziel się na:         
Lola 
Rozkręca sie
Amen.

Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009   

Też bym bardzo chciała, żeby wygrali i dali koncert na Woodzie :-)
Ale to tylko marzenia.
Skoro sami powiedzieli, że w tym roku nie wystąpią, to znaczy, że nie wystąpią, nie? :-P

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu