|
LAO CHE |
| Autor |
Wiadomość |
EXE
Coś już napisał
|
Wysłany: Pon 02 Lut, 2009
|
|
|
niez nie bylem na zadnym koncercie i nie chce być, pamietam ze chyba pierwszy raz kiedy grali na woodzie to promowali wlasnie Powstanie Warszawskie, ta plyta szczegolnie mi nie lezy i od niej wsumie moja niechec do tego zespolu sie zaczela. Cel płyty bardzo fajny, ale tylko tyle, a na historie chodzilem, choc nie wiem co to ma do znaczenia. Zreszta słucham też narodowościowej muzyki, wiec hołd w piosenkach ofiarom i bohaterom II WŚ nie jest mi obcy i popieram takie projekty.
Co do reszty płyt, jakos nie mialem chęci do ich poznania, ale oczywiście słyszałem piosenki z tych płyt gdzieś tam i mysle to co mysle, nie bede sie powtarzal.
Pisałem też w jakims temacie ze odpuscilem sobie dwa woodstocki ze wzgledu na dobór kapel, w oby dwu niestety było Lao Che, a grali hm chyba 3 razy na woodzie? To nawet nie pamietam czemu na tym 3 nie byłem. |
|
|
|
 |
Twoja stara
Gość
|
Wysłany: Sro 04 Lut, 2009
|
|
|
Ja jestem jak najbardziej za Sa zajebisci :) |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
Wysłany: Pią 13 Lut, 2009
|
|
|
| i ja z chęcią się na nich pobawię;] zeszłoroczny koncert wg mnie był genialny.. tak hmm magiczny.. mówcie co chcecie;p |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Lola
Rozkręca sie Amen.
|
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009
|
|
|
Lao są zajebiści! Oryginalni i nietuzinkowi. To nie to samo co te wszystkie hepisedowe zespoły. Ten ma naprawdę klasę. I jeszcze nie mogę ochłonąć po ich wczorajszym koncercie, dali czadu, a ja się wyhasałam za wszystkie czasy
Poza tym wbiłam się do nich za kulisy, rozmawialiśmy chwilę i powiedzieli, że w tym roku na woodstocku już nie wystąpią |
|
|
|
 |
Sister Midnight

|
Wysłany: Wto 17 Lut, 2009
|
|
|
| ech no cóż, nie można mieć wszystkiego;] |
|
|
|
 |
Koala
Coś już napisał

|
Wysłany: Sro 04 Mar, 2009
|
|
|
| Nie zlicze ile razy bylem na ich koncertach, z wyjatkiem Woodstocku, bo tam grali 3 razy z moja obecnoscia. I pójde jeszcze raz !!! Kupilem melonowe DVD z ich koncertem. Ludzie, gigantyczny odlot, ludzi chyba 20 000 pod scena, wszyscy szaleja skacza, wszyscy wpatrzeni w scene i telebimy, fruwaja flagi, pod scena poguja w blocie ( bo chyba 2 h przed ulewa byla), ogolnie wielka energia, chodzilem usmiechniety do konca przystanku po tym koncercie. Bardzo bym chcial...a i przy okazji melonowe DVD z koncertami z PW to olbrzymia radosc podczas ogladania, nie raz ze lza w oku oraz bezcenna pamiatka (bedzie co dziecia i wnuka pokazywac) |
|
|
|
 |
Sister Midnight

|
Wysłany: Sro 04 Mar, 2009
|
|
|
a jeszcze jak się uda siebie na takim dvd wypatrzyć.. |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009
|
|
|
| tak tak własnie tak. dla mnie genialny zespol, genialne koncerty. byłem tez trzy razy na woodstocku na ich kncercie i jesli by grali jeszczez 10 razy to za kazdym razem bym nie opuscił. kazden koncerty był inny i wyjątkowy. pierwszy zaskoczenie bo słyszałem ich pierwszy raz. drugi pełen magii znało się już teksty utwory na pamiec. jedni siedziel inni sie bawili ogolnie magiczna atmosfera trzeci koncert to juz była czysta zabawa skoczne utworki z nowej płyty rozwalily :D |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
Salimelimelion
Gość
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009
|
|
|
EXE popieram w 100 % to co napisałeś.
Także i ja jeżeli chodzi o następny występ Lao Che w tym roku to jestem na nie. Fakt że jestem stronniczy bo nie lubię tej kapeli, ale ile to można :roll:, Czwarty raz na piątym woodzie z rzędu to już lekka przesada :-x. |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1518 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009
|
|
|
| Ja gdzieś słyszałem i wiem, że to było jakieś poważne źródło, że w tym roku nie wystąpią na PW. Nie umiem sobie przypomnieć co to było ale przenoszę do antypewniaków na moją odpowiedzialność :) |
|
 |
Hexen
Doręczyciel dobrych wiadomości
|
Wysłany: Pią 03 Kwi, 2009
|
|
|
| I dobrze :). Ile można :P Fani Lao Che głosujcie na Clawfinger :D |
|
|
|
 |
Siwa Kupa
Forumowy prawiczek i chuj

|
Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009
|
|
|
| Dezaprobator napisał/a: | | Ja gdzieś słyszałem i wiem, że to było jakieś poważne źródło, że w tym roku nie wystąpią na PW. Nie umiem sobie przypomnieć co to było ale przenoszę do antypewniaków na moją odpowiedzialność :) |
Musiałeś w takim razie czytać jakieś złe źródło. Skoro Che'si są zakwalifikowani do nagrody Złotego Bączka, to ta kwestia nie jest ani pewniakiem, ani anty pewniakiem. Pozostaje czekać.
Osobiście stwierdzam, iż jeden z lepszych koncertów na Woodstock '08. |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1518 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| Nie ukrywam, że lubię Lao Che i to w ogóle jest jeden z najlepszych zespołów. Jednak nie zagrają :) Mówię wam :) |
|
 |
Siwa Kupa
Forumowy prawiczek i chuj

|
|
|
|
| Dezaprobator napisał/a: | | Nie ukrywam, że lubię Lao Che i to w ogóle jest jeden z najlepszych zespołów. Jednak nie zagrają :) Mówię wam :) |
Tak więc pozostało czekać :) Clawfinger tyż da radę, więc nie będzie mi smutno jak Che nie zagra. ( Oby wygrał :P ) |
|
|
|
 |
Lola
Rozkręca sie Amen.
|
Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009
|
|
|
Też bym bardzo chciała, żeby wygrali i dali koncert na Woodzie
Ale to tylko marzenia.
Skoro sami powiedzieli, że w tym roku nie wystąpią, to znaczy, że nie wystąpią, nie? |
|
|
|
 |
|
|