Przesunięty przez: Dezaprobator Sro 25 Mar, 2009 |
HAPPYSAD |
| Autor |
Wiadomość |
golonnn
Forumowy prawiczek KokoBongo

|
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009
|
|
|
| sami jestescie smutni ;) |
_________________ :) |
|
|
|
 |
darkly666
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 129 Skąd: Nakło n. Notecią
|
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009
|
|
|
| No moze i happysad na woodzie nie pasuje ale grzeszycie mowiac ze oni sa emo! |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009
|
|
|
koncze ta dyskusje slowami: OCENZUROWANO HAPPYSAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
//staber_dg |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009
|
|
|
| brzydkich slow uzywasz. ja tak nawet na vadera nie powiedzialem. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
Brat_Wieciekogo
Gość
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009
|
|
|
| harry napisał/a: | | brzydkich slow uzywasz. ja tak nawet na vadera nie powiedzialem. |
a powinieneś bo Vader dał doopy MOIM zdaniem. Światowy zespół z błyszczącymi gitarkami przeprasza że nie przygotował repertuaru na koncert dla kilkuset tysięcy ludzi z szeroko pojętej okolicy.. i ten dźwięk, buczenie i sama stopa.. jezzzusss.. poza tym poszedłem z niez na początku koncertu po piwo, choć kupiliśmy bez kolejki wracając koncert już się prawie kończył. ehhhh. sorry za offtopa. co do happysad, nie lubię ich wogóle, co prawda mógliby zagrać dla tych co ich lubią, ale szłoby umieścić wiele ciekawszych zespołów na ich miejsce, np. już odrzucony Volbeat. |
|
|
|
 |
wiewiórka oi
Forumowy prawiczek JABOL PUNK

Wiek: 23 Dołączyła: 13 Lis 2008 Posty: 33 Skąd: Wałbrzych
|
Wysłany: Sob 28 Mar, 2009
|
|
|
cofam moją poprzednią wypowiedź !!!
Wczoraj byłam na ich koncercie i było świetnie, nie spodziewałam się zupełnie że będzie tak dobrze :)
Wspaniale się bawiłam i było pogo !! Może było sporo dzieciaków, natomiast nie widziałam tam ani jednego emo a ludzi było naprawdę sporo. |
|
|
|
 |
Scythe
Gość
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009
|
|
|
| Mało tego, słyszałem, że podobno grają ostrego punka. |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009
|
|
|
| happpysad ostrego punka? hmm to może ja myślę o innym zespole;] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009
|
|
|
| Nie widziałaś żadnego emo, bo ich nikt nie dostrzega, dlatego tacy smutni;<, a poważnie mówiąc, to jeden z niewielu zespołów na które mam uczulenie, były współlokator miał "Łydkę" jako budzik i gdy to cholerstwo grało od 6 rano kilka razy pod rząd, to człowiek dostawał białej gorączki. Zresztą do teraz jak puszczają ich w knajpie, to wychodzę na zewnątrz przeczekać. |
|
|
|
 |
jabolowa
Rozkręca sie

Wiek: 19 Dołączyła: 13 Kwi 2009 Posty: 159 Skąd: Sobieszczany
|
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009
|
|
|
eeeee tam.jak dla mnie przynudzaja |
_________________ elvis king kontra natura |
|
|
|
 |
anka18
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009
|
|
|
| Nie mam nic przeciwko żeby zagrali na Woodzie. Nic kompletnie nie mam do tego zespołu. Jak będzie to dobrze jak ich nie będzie też nie będę rozpaczać. |
_________________ "...jeśli pęka butelka po winie to oznacza że wina było mało..." |
|
|
|
 |
golonnn
Forumowy prawiczek KokoBongo

|
Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009
|
|
|
| co wy z tym emo macie to nie wiem :> ja mieszkam w srednim miescie i widzialem na ulicy chyba z 2 osoby "wygladajace" jak emo. A co dopiero zobaczyc emo na koncercie happysad. Bylem na nich dwa razy i kogos takiego nie widzialem. A po za tym muzyka jest dla ludzi ;) Moze ich sluchac nawet transwestyta ,pedał ,dres , głupia blondynka....nie obchodzi mnie to ,mi się podobają ;) |
_________________ :) |
|
|
|
 |
dzindzibol
Gość
|
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 jestescie pogieci i zryci
|
|
|
| w dupie mam te wiekszosc kapel , bo mi to bardziej festyn przypomina niz woodstock, kiedy tam cos dobrego zagralo, wlochaty itp, tak czasem tam cos jest ,ale pamietam ze byl i vavamufin i big cyc, a wy macie kjakis problem do happysad, jak juz to poszlo w te strone to co wy macie do tej kapeli, mysle ze spodoba sie wiekszosci ludziom, przeciez na woodstock nie jezdza punki juz dawno, wiec kokodżambo i do przodu go go disco disco h eh eh eh e |
|
|
|
 |
ona;)
Gość
|
Wysłany: Nie 17 Maj, 2009
|
|
|
bu:(
a ja lubię happysad
każdy może lubić co innego... to raczej kwestia gustu;] |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Sro 03 Cze, 2009 Re: jestescie pogieci i zryci
|
|
|
| dzindzibol napisał/a: | | w dupie mam te wiekszosc kapel , bo mi to bardziej festyn przypomina niz woodstock, kiedy tam cos dobrego zagralo, wlochaty itp, tak czasem tam cos jest ,ale pamietam ze byl i vavamufin i big cyc, a wy macie kjakis problem do happysad, jak juz to poszlo w te strone to co wy macie do tej kapeli, mysle ze spodoba sie wiekszosci ludziom, przeciez na woodstock nie jezdza punki juz dawno, wiec kokodżambo i do przodu go go disco disco h eh eh eh e |
świetnie, więc skoro woodstock jest taki komercyjny, stwórz swój zajebiście niepowtarzalny festiwal, spraw bym czuł się tam bezpiecznie i komfortowo i żebym świetnie się bawił przez 3 dni - a potem śmiało do krytyki! nawet nic nie napiszę |
|
|
 |
|
|