Przesunięty przez: Dezaprobator Sro 25 Mar, 2009 |
HAPPYSAD |
| Autor |
Wiadomość |
zgagga
Gość
|
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009
|
|
|
popieram dwie odpowiedzi powyzej...
happysad stanowcze nie |
|
|
|
 |
kasia
Gość
|
|
|
|
| happysad sam w sobie jeszcze da rade ale gorzej jak przywiozą swoję słit-emo-trzunastko-fanki. :| |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| kasia napisał/a: | | gorzej jak przywiozą swoję słit-emo-trzunastko-fanki. :| |
tyle, że oni nie wożą autobusami na koncerty tych "słit-emo-trzunastko-fanek" (czymkolwiek jest trzunastko :lol: ), tylko one za nimi jeżdżą. Za dużego wpływu na kto się pod sceną pojawiają nie mają |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Ambroży
Forumowy prawiczek Podróżnik

Wiek: 22 Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 14 Skąd: Opole | Kraków
|
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009
|
|
|
Poza "Ja do ciebie" nie lubię w Happysad niczego!
NIE dla Happysad! NIE dla Happysad na Woodstock! |
_________________ "When my doctor says, I'll be alright...
But I'm feeling blue..."
[Tom Waits "Had Me A Girl"]
~Illuminates of Bombastick~ |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
|
|
|
| szczypek napisał/a: | | Happysad powstał przed spopularyzowaniem się mody emo. |
powstał długo przed powstaniem całego emo jeszcze! zreszta to nie jest emo tylko srock. emo powstało dawno temu. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| nie wiem co to jest ten cały srock. i w sumie nie obchodzi mnie to. wiem ze jak happysad zacznie spiewac te swoje "piosenki" to pol pola zacznie ryczec a drugie pol zacznie sie ciac. zreszta nie lubie ich jescze dlatego ze nie nie wiadomo za kogo sie uwazaja. u mnie w miescie na przestnieni 2 m-cy byly 3 koncerty. farben lehre, akurat i happysad. bilet na farbenow w przedsprzedazy kosztowal 20 zeta, na akurat 18 zeta, a te dupki z happysad chcialy 30 zeta. to taki jakich gowniany zespol liczy sobie wiecej za bilet niz (nie bojmy sie uzyc słowa) legendy???? to cos jest nie tak |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | pol pola zacznie ryczec a drugie pol zacznie sie ciac. |
hehe no nie przesadzajmy. wątpię żeby tak było. a po drugie która część pójdzie pić ? |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | wiem ze jak happysad zacznie spiewac te swoje "piosenki" to pol pola zacznie ryczec a drugie pol zacznie sie ciac. |
Ty przesłuchałeś ich dwie pierwsze płyty ? czy oceniasz ich tylko przez pryzmat ostatniej, która jest faktycznie dołująca nieco ? |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
FeSTeR

|
|
|
|
| tak niestety mialem stycznosc z ich wczesniejszymi wypocinami. no i niestety nie robi to na mnie wrazenia. byly zajebiscie emowskie i nie przekonasz mnie ze tak nie jest. a ostatniej plyty to nawet nie sluchalem i nie bede sobie dysku zasmiecal takim gownem. happysad mowie stanowcze NIE!!! niech jada na wlasny festiwal i rozdaja zyletki 13 latkom |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | happysad mowie stanowcze NIE!!! niech jada na wlasny festiwal i rozdaja zyletki 13 latkom |
Brawo! Dobrze gada dajcie mu piwa! |
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Kurwa - czy wiersz Tuwima "Meble" też jest emowski, bo jest depresyjny? |
|
|
|
 |
FeSTeR

|
|
|
|
dzieki Jumbo za wsparcie. twoje zdrowie, na Wood sie napijemy. nie znam tego wiersza. ale skoro jest depresyjny to znaczy ze po czesci jest troche emowski. a tak w sumie to jebac to cale emo niech ida sie wieszac.
a idac dalej tym tropem to taki np. Werter tez jest doskonalym przykladem emoka
//połączono punk_rock |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| Nie no nie wszystko co depresyjne musi być emo :) zresztą zjeżdzamy z tematu bo to jest temat o HappySmutnych a nie o emo. Wracając do tematu to powiem że naprawde ale osobiście jestem przeciwny występowi tego jakże smutnego zespołu na woodzie. |
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Smutni to oni są w tekstach(nie jakichś genialnych, przy okazji), grają całkiem fajnie, moim zdaniem. |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| nie obstaję zeby oni grali na woodstocku. ale oni nie są emo. a werter był moim idolem. i tez nie jest emo tylko romantykiem :) |
|
|
|
 |
|
|