Zamknięty przez: Dezaprobator Pią 07 Sie, 2009 |
najlepszy koncert |
| Autor |
Wiadomość |
Zali
Forumowy prawiczek
Wiek: 22 Dołączyła: 09 Lip 2009 Posty: 17 Skąd: Wodzisław Śląski
|
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009
|
|
|
| Mi tam Guano Apes nie zaimponowało bardziej podobali mi się koorpiklani j jelonek też dał czadu fajny koncert na folkowej miał tez tabu mam nadzieje ze zdobędą bączka |
|
|
|
 |
Rodzyna
Forumowy prawiczek

Wiek: 20 Dołączyła: 28 Lip 2009 Posty: 32 Skąd: Trójmiasto
|
|
|
|
A według(i też niektórzy się zgadzali) mnie muzyka na dużej scenie bardzo się zmieniła,ale wcale nie na lepsze.Mnie brakuje tego polskiego rocka..i bardzo żałuję,że nie mogłam być rok temu na woodzie i usłyszeć closterkeller.Niektóre zespoły to nie wiem w ogóle co tam robiły albo ten beatbokser czy co to tam było.Ja rozumiem,że Owsiak chce wprowadzać nowości,ale to traci swój klimat i zaczynają przychodzić panny ubrane od dołu do góry na różowo i kurduple z zapinką u paska większą od ich fujary, z żelem na włosach.Tolerancja tolerancją,nie ważne w końcu jak kto jest ubrany,ważne co ma w głowie,ale patrząc na ich zachowanie to raczej nic sensownego w niej nie ma. No i szkoda,że korpiklaani grali tak późno bo musiałam zawijać na pociąg. |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
JULIET LEWISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie kocham ja |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
 |
sourgirl
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| a dla mnie Dżem właśnie i Jelonek, facet nieźle pozamiatał |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Na Juliet Lewis byłem na kilku utworach, ale ze względu na jej okropny, amerykański akcent sobie poszedłem. Z kolei na Futureheads byłem ze względny na ładny, angielski akcent woaklisty.;) |
|
|
|
 |
KATA
Coś już napisał kotów kat ma oczy zielone

Wiek: 24 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 78 Skąd: Skierniewice
|
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | Korpiklaani... dali niesamowity koncert, a ten deszcz dał niesamowity koncert :D będę głosował by dostali bączka :) | Tak jest, tak jest! :mrgreen:
Podobał mi się jeszcze Jelonek, Clawfinger i Blendersi :) |
|
|
|
 |
juvego1988
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
Czy tylko mi się Korpiklaani nie podobali?! |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Guano Apes, Zielone Żabki :) |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| Korpiklaani!!!!:D |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
tool
Rozkręca sie
|
|
|
|
Nie zapominajcie jeszcze o Carrantuohill :) w kazdym razie, kazdy mial cos dla siebie, i nie kazdemu wszystko sie podobalo..... Zreszta ja osobiscie uwazam, ze tak jak ludzie przyjezdzaja dla zespolow to zespoly robia dokladnie to samo, i tu sie pojawia kolejny wielki plus tego fastiwalu, a wiecej ich nie bede wymieniac, bo to nie pod ten temat :)
Dodam jeszcze ze nie wszystko widzialem zebym mogl obiektywnie ocenic, lecz podobaly mi sie jeszcze koncerty Jelonka, Clawfinger, Koorpiklani i Juliet. Natomiast Jubileuszowy koncert wypadl wedlug mnie slabo, no moze z paroma wyjatkami. Aaa, i jeszcze ci bebniarze byli niesamowici. Co do reszty to najprawdopodobniej przegapilem :) lub nie grali w moim guscie muzycznym.
I jeszcze najlepszy fragment z ostatniego Woodstocku ktory do tej pory udalo mi sie znalesc w youtube http://www.youtube.com/watch?v=abHl-l3OgfA :) |
_________________ "po wypiciu redbulla to się opierdalam...
... ale jak by troszkę szybciej" |
|
|
|
 |
Baton
Lubi pieprzyć Wal sie na ryj

|
|
|
|
| Hmm jak dla mnie to Clawfinger - na GA bylo za ciasno dostalo sie po lbie kontakt z publicznoscia jako taki. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Leser
Rozkręca sie WhyDuck Oi!

|
|
|
|
| Guano Apes mistrzostwo świata chociaż bardzo byłem zawiedziony ze nie zagrali Kumbo yo... bede ten koncert pamietał do konca życia |
_________________ Memento Mori...
Żyj chwilą...
Żyj muzyką
Żyj Komandosem...
 |
|
|
|
 |
allan
Rozkręca sie
|
|
|
|
guano apes mnie wgniotło w ziemie cos niesamowitego zaluje ze nie mogle zobaczyc Korpiklaani bo na pociag musialem sie zawinac, genialna zabawa tez byla na sham 69 i oczywiscie gaga/zielone dali mocno czadu pod namiotem |
|
|
|
 |
DeathViolent
Forumowy prawiczek
Wiek: 18 Dołączyła: 05 Sie 2009 Posty: 4 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
|
Wysłany: Sro 05 Sie, 2009
|
|
|
Według mnie najlepszy koncert dał Jelonek (też chcę umiec tak grać na skrzypcahc ), Clawfinger, Guano Apes, Tabu i Volbeat |
_________________ I wanna rock'n'roll all night! |
|
|
|
 |
|
|