|
[1 dzień] Jelonek |
| Autor |
Wiadomość |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009
|
|
|
Zdecydowanie!
I miałem śmieszną akcję... Zdziwiłem się, ze mam tyle miejsca wokół siebie. Po chwili zdałem sobie sprawę, że jestem w środku ściany śmieci.
;- ) |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | w koncu po tylu latach woodstock zacznie sie czyms na co warto isc :) |
i tak nie poszedłeś :lol: i to jeszcze na mnie zwala :roll:
tyle co słyszałam w namiocie to nic nadzwyczajnego, dziwi mnie takie wielkie "halo" na jego temat. |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| To chyba po prostu kwestia gustu. Zauważ, jak sławna jest Apocalyptica, która, moim zdaniem, gra mniej ciekawie niż Jelonek. |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| no wiem gusty i gusciki ale jakoś tak ... |
|
|
|
 |
DŻEMfan
Coś już napisał Od PW 2006 do śmierci
Wiek: 15 Dołączył: 26 Maj 2009 Posty: 90 Skąd: Krosno Odrzańskie
|
Wysłany: Sro 05 Sie, 2009
|
|
|
| mi się podobał zdecydowanie ten koncert |
_________________ Nie mam nic oprócz czasu... |
|
|
|
 |
morfi
Stara Gwardia

|
|
|
|
| Czy Jelonek nie grał w tym samym czasie co Tabu na małej scenie ? Wiem, że słyszałam Jelonka tylko chwilę,kiedy wracałam do wioski. Szkoda, no ale cóż, na wszystkich koncertach nie da się być. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro

|
|
|
|
Nie, w tym samym czasie grali Blendersi ; )
Koncert Jelonka - Mistrzostwo Świata i okolić ! Genialny, kapitalny, wspaniały, no kufa coś niesamowitego. Ile ten gość posyła ze sceny pozytywnej energii, jak się bawi na tej scenie, ile radochy jemu i zespołowi dawała gra na Woodzie to jest niepojęte...naprawdę, chyba najlepszy koncert Woodstockowy na jakim byłem. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
rizaki
Rozkręca sie ymm?

|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
|
|
|
bardzo dobry koncert, a cover Judas Priest wgniótł w ziemię :mrgreen: nawet mi się nie marzyło usłyszeć Breaking The Law na dużej scenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

Wiek: 26 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 91 Skąd: Poznań / Warszawa
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
|
|
|
| szczepek napisał/a: | | I miałem śmieszną akcję... Zdziwiłem się, ze mam tyle miejsca wokół siebie. Po chwili zdałem sobie sprawę, że jestem w środku ściany śmieci. ;- ) |
No ja miałam podobnie jeszcze mi się siniaki piękną żółcią odbarwiają. Ale - jak zawsze - było warto!! :mrgreen: A i samemu Jelonkowi ściana śmierci niesamowcie się podobała . Podpisuję się pod wszystkim, co napisał Dahomej! |
|
|
 |
|
|