XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
[1 dzień] Conflict
Autor Wiadomość
Trompka 
Forumowy prawiczek
Nędzne ścierwo

Wysłany: Nie 26 Lip, 2009   

Czyli idziemy tylko na GaGę... Ale nie ma tego złego :P

Tylko ciekaw jestem co na to powiedzą te Pancury co podobno miesiac wcześniej przyjechali ;)

//ocenzurowalem Twoj przyplyw emocji
stbr.

Podziel się na:         
basista
Gość
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009   

Jak dobrze... mniej chłamu na woodstock = lepszy woodstock :-P

Podziel się na:         
Koli 
Coś już napisał
Taki jeden

Dla kogo chłam dla tego chłam, nie wiem czy wiesz drogi znawco muzyki basista, ale dużoooo ludzi miało przyjechać na woodstock w powodu Conflictu. I to nie tylko z polski lecz z całej europy bo takie kapele jak Conflict nie grają w europie zbyt często. I woodstock nie będzie już lepszy...teraz może być coraz bardziej gorzej. Aż dojdzie do tego co działo się w Jarocinie :mrgreen:

Podziel się na:         
basista
Gość

Koli , oczywiście szanuję twoją opinie i innych użytkowników , to tylko taka moja subiektywna opinia... według mnie punki/skini nie pasują do przystanku woodstock ... dla nich zabawa zaczyna i kończy jako trup leżący pod sceną czy gdzieś na polu... zresztą widać to na typowych koncertach punkowych, chołota i tyle.

Podziel się na:         
Koli 
Coś już napisał
Taki jeden

Równie dobrze można powiedzieć że metale też tam nie pasują. Woodstock jest imprezą dla wszystkich i każdy ma prawo tam się wybawić i przyjeżdżają tam naprawdę ludzie z przeróżnych środowisk. Jeśli mieli by tylko przyjeżdżać hipisi i inne dzieci kwiaty to woodstock byłby nudny i bez sensu. Właśnie ta różnorodność ludzi jest w tym wszystkim najlepsza. W zeszłym roku piłem tak samo z punkami, jak i z metalami, nawet z jednym skejcikiem piłem, rastamani też się nawineli pod butelkę, na woodstocku te granice się zacierają.

Podziel się na:         
mariusz 
Forumowy prawiczek

Miałem przyjechać w szczególności na Conflict, Sham 69 i GaGę. Troszkę się podłamałem na wieść, że Conflict nie zagra ale i tak jadę :-D

Podziel się na:         
czymka 
Lubi pieprzyć

ja na to plus jelonek i korpiklaani:d

Podziel się na:         
małatrawka 
Forumowy prawiczek

Nie no to teraz sie załamałam liczylam strasznie na choc jeden koncert punkowy , a widze ze nici z tego bo NAWET Conflict nie zagra/;/; to juz jest przesada , nie mam nic przeciwko poszerzaniu swoich frontów muzycznych i w ogole ale jednak nie ma co ukrywac woodstock od poczatku BYŁ impreza punk rockowa , na tym sie opierał i to wlasnie bylo zajebiste .Zajebiscie załuje ze juz nigdy nie przezyje takie wooda jak dawniej byal jak jeszce wlochaty ,ksu i cała ta reszta tam grywały ,uwazam ze teraz to juz idzie za komercha w tym roku jest to juz festiwal muzyki alternatywnej. Nie mowie zeby na woodstock byl sam tylko PUNK ale teraz to juz jest przesada bo go tam nie ma w ogole!!!!!!!!! a jak sie komos brudasy nie podobaja to niech sie na inny festiwal wybierze , mysle ze jest wielu ludzi podobnego zdania jak ja , woodstock sprzedany jak i Jarocin , ludzie zbuntujemu sie w tym roku zrobmy strajk zeby przywrocili prawdziwy PUNK !!!

[ Dodano: Pon 27 Lip, 2009 ]
a co do kolegi BASISTY nie pierdol ze punki nie pasuja do woodstocku bo to oni wlasnie od poczatku ten festwial tworzyli

[ Dodano: Pon 27 Lip, 2009 ]
kto jest za niech pisze ;]

Podziel się na:         
Trompka 
Forumowy prawiczek
Nędzne ścierwo

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009   

basista najarał się jakiegoś dżezu i pierdoli farmazony, zostawmy go w spokoju, niech się wygada. Każdy bawi się jak chce, chołotą jest ten kto nie potrafi tego zaakceptować, bum!

Podziel się na:         
mariusz 
Forumowy prawiczek

Mogliby zaprosić w ostatniej chwili jakąś inną punkową kapelę, choć nie wiem czy Conflict da się zastąpić, ale to po prostu tragedia jest.

Podziel się na:         
Koli 
Coś już napisał
Taki jeden

Gaga mogła by zagrać na dużej :D

Podziel się na:         
Trompka 
Forumowy prawiczek
Nędzne ścierwo

Kurwa, nawet mogłoby być coś z Polskiej sceny. Dezerter może i lekko przejedzony, ale mogłby być niezłym rozwiązaniem. GaGa na dużej scenie może też, chociaż nie wiem jak to by się sprawdziło. I czy mogliby się ewentualnie zgodzić.

Podziel się na:         
małatrawka 
Forumowy prawiczek

punk umarl a woodstock sprzedany w tym roku to juz przesadzili

[ Dodano: Wto 28 Lip, 2009 ]
dlatego proponuje bunt ludzie !!! "nie ma nas kiedy sie nie buntujemy" zrobmy cos z tym bo jak tak dalej pojdzie to woodstock juz CAŁKIEM zejdzie na psy

Podziel się na:         
PianA 
Moderator
chlap chlap

małatrawka napisał/a:
punk umarl a woodstock sprzedany w tym roku to juz przesadzili

[ Dodano: Wto 28 Lip, 2009 ]
dlatego proponuje bunt ludzie !!! "nie ma nas kiedy sie nie buntujemy" zrobmy cos z tym bo jak tak dalej pojdzie to woodstock juz CAŁKIEM zejdzie na psy

to się buntuj

bo mnie to szczerze........................je b i e

Woodstock to nie muza tylko klimat, dopóki tego nie pojmiecie dopóty bydziecie pisać gupoty!!!

Podziel się na:         
małatrawka 
Forumowy prawiczek

zgodze sie ze nie TYLKo muza bo jakbym miala tam jechac dla muzy to na pewno w tym roku bym nie pojechala , ale przez muzyke zmienia sie klimat i ludzie!!! podzal pola namiotowego jaki bedzie w tym roku to juz przesada , tyle mowi sie o wolnosci i i rownosci wszystich ludzi na woodstocku to po co takie podzialy? na biednych i bogatych

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu