Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
Kapel, dla których warto tam jechać jest więcej, niż tylko te dwie ; ) a co do GAGI, to wydaje mi się, że jeśli się jeszcze nie rozpadli, to powinni się pojawić ; )
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
nie rozpadli sie bo wiem ze ostatnio panienka z zespolu non president nagrywala wlasnie cos z gaga i chyba nawet maja cos wydac. szkoda ze panienka z non president juz z nimi nie spiewa ale ten zespol bardzo polecam!
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese.
no zajebiscie zajebiscie ze conflict bedzie :D pierwszy od dawna staroszkolny anarchopunk, na dodatek jedna z ważniejszych kapel z WB lat '80, szkoda że żadnego ulicznego opryszka albo innej polskiej klasyki nie zobaczymy, ale następnego dnia Sham i gaga :D XV Przystanek Woodstock - palce lizać :>
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
Jurek wspomniał, że mogą nie zagrać, a nie że na pewno nie zagrają, tak gwoli ścisłości. No, ale widać żę sprawa jest na tyle poważna, iż nie zagrają. Szkoda, bo koncert szykował się przedni...
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
kurcze , szkoda bo mimo że jakimś wielkim fanem tego zespołu i ogólnie punka nie jestem chętnie bym się na koncert wybrał , ba , był to jeden z moich punktów obowiązkowych na tegorocznym festiwalu. No cóż , jedyny pozytyw to taki że będzie chwila na odpoczynek bo piątek zapowiadał się aż za dobrze :D teoretycznie prawie cały czas stałbym pod sceną a to raczej mało możliwe..
Pozdro
Mam nadzieje że to jedyny przypadek w którym któryś z zespołów sie wykrusza :)
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
Kur*a ja pierdo*e w dupe, zespołu akurat nie lubie ale jak sie dowiedziałem ze zamiast nich ma grac big fat mama czy cos ale conflict to juz kurna przesada. znaczy spoko tam problemy rodzinne to rozumiem ale dali by cos kurna pod styl muzyki a nie anarcho-punk zamieniaja techno-popem. SZLAG!
Temat o Conflict, a my na PW będziemy się musieli GaGą jedną cieszyć. Chujnia z pałatajnią i grzybnią zarasta jakby to moja matka powiedziała :P A Wie ktoś czy zamiast Conflict zagra cokolwiek z punkowej sceny? Bo jak zastąpią to jakimś technofolkiem, reggae czy czymś tego typu to niech się chowają hipisy bo wnerw będzie niesamowity. Bo jednak PW samym piciem żyć nie może, muzyka też musi być.
_________________ Czarna Gwiazdo prowadź mnie tam gdzie na niebie zobaczę Cię! Bo tu gdzie żyję czasem jest strasznie tak, że aż naprawdę słów mi brak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum