|
Skąd się wzięła dziura ? |
| Autor |
Wiadomość |
staber_dg
pan z kredkami (ruskie 21 kolorów)

|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009
|
|
|
| Cytat: | | Tyle, że nie saądzę, aby z tak małej wklęsłość - dla mnie niewidocznej wcale można uzbierać tam mały margines błędu. |
Nie chciales wierzyc na slowo i popatrz co sie narobilo :P |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| ale oprocz tego ze to ciekawa ciekawostka, to po chuj w zyciu potrzebne jest to skad się wziela ta dziura? |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | po chuj w zyciu potrzebne jest to skad się wziela ta dziura? |
Dokładnie! Po chuj? Ja mam wyjebane skąd. Pewnie "jesiony" zajebały. |
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| a ja nadal uważam, że wiedza "Skąd się wzięła dziura?" jest podstawą egzystencji każdego człowieka i należy ją zgłębić;] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| Zagłębić to trzeba wiedzę na temat historii własnego narodu. |
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
Wysłany: Pon 23 Lis, 2009
|
|
|
| batman napisał/a: | Zagłebić to się trzeba w dziurę.
o!! jesteście zgaszeni wszyscy. a matma powinna być umiana i koniec kropka. |
ja właśnie pisząc, że "należy ją zgłębić" miałam dokładnie to samo na myśli, ino się trochu zamotałam w tym co napisałam;] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Wto 24 Lis, 2009
|
|
|
| batman napisał/a: | | Zagłebić to się trzeba w dziurę. |
No jasne, nic przyjemniejszego
| batman napisał/a: | P.S I wyjebane to mam w historię "mojego" narodu. Dla mnie każdy jest równy.
|
"Zesrany" a nie równy. |
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Niektórzy muszą leczyć własne kompleksy historią swojego narodu(Chociaż nie spotkałem oczywiście :P ) Ja też mam to w tyłku, nie mieszkam w tym kraju, nic mnie z nim nie łączy(oprócz Polskiego pochodzenia i narodowości, co jednak nie znaczyłoby dla mnie więcej niż Angielska, Duńska, Fińska czy jakakolwiek inna narodowość.) a jego obecny stan uważam za, co najmniej, mierny... |
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
Wródźmy do tematu bo zrobił się offtop. Mógłbym w sumie ten posty wyjebać tak jak i moje ale zostawię bo znowu zacznie się temat "demokracja czy sracja?". A generalnie to i tak widzę że się nie dogadamy więc nie będę rozwijał tego tematu nawet w osobnym wątku bo waleniem w klawiaturę ani ja Ciebie nie przekonam ani Ty mnie tym bardziej. Wolę rozmowę na żywo bo wtedy zawsze wychodzi kto ma tak naprawdę co do powiedzenia. I MÓJ naród wcale chujowo nie wypada.
P.S. Nigdy nie lubiłem matmy nigdy nie będę lubił i raczej się nie będę w to zagłębiał. Nie mówię że nie jest potrzebna ale zawsze mnie rozwalały tego typu zagadki. |
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Chodzi o kulturę, tradycję....nie, naprawdę, coś w tym jest reprezentuje to jakieś wartości bez których moglibyśmy się pogubić. No ale też jestem przeciwny stawianiu ich na pierwszym miejscu i celebrowaniu ich jak Boga. Batman - czy chcesz czy nie, jest to częścią Ciebie, no bo kurde skądś to się chyba wzięło, że raczej negatywnie postrzegamy np. Kanibalizm ? prawda ? w przeciwieństwie do niektórych innych kultur... |
|
|
 |
zlamas
Rozkręca sie

|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009
|
|
|
| Mata jest potrzebna jak cholera, a świadczy o tym nowa "choroba" dyskalkulia. Za niedługo do każdego przedmiotu stworzymy jakąś chorobę i ot będzie zwolnienie z matury-.- Historia też jest ważna, ale jednak w życiu bardziej przydaje się matematyka niż historia. |
_________________ rower to jest świat! :) |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| ahahah, dyskalkulia rox :mrgreen: choć matura z matmy to głupota |
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1275 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/423492/Matematyka
dwa pierwsze komentarze. Dalej jesteś tego Simon pewien? |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Skąd wiesz ile delikwenci mieli latek ? Poza tym, to bardziej zagadka logiczna niż czyste działanie matematyczne. Zapewni te osoby byłyby w stanie policzyć sobie pieniążki w sklepie. Rozumiem, że matematyka pomaga w logicznym myśleniu, że u humanistów też mile widziana, ale, bądź co bądź, jest trudna, i mówię to jako szczęśliwy posiadacz "matury" z matematyki - choć nie zdawałem jej w Polsce. Wniosek ? Po co na siłę utrudniać życie ludziom, którym matematyka przyda się w niewielkim stopniu ? W przypadkach wielu ludzi naukę matematyki można by skończyć na Pitagorasie... |
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1275 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
A co w tym zagadkowego? podstawowa znajomość kolejności wykonywania działań jest tu potrzebna, której uczą w podstawówce! jaką Ty tu zagadkę widzisz, nie mam zielonego pojęcia......
podstawowa matura z matematyki nie jest wcale taka trudna. nawet największy kiep z matmy spokojnie są zdać powinien. ; ) |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
|
|