1. Robiłam trochę rozpuszczalnikiem a potem psa kąpałam a i tak jeszcze trochę ma ... widać gdzie była farba
2. mam ogolić ja na łyso ? ona ma krótką sierść
Niee ! broń boże moją niunie malować , ale wież miałam malowane futryny w mieszkaniu i drzwi na żółto i się dotknęła całym bokiem i ogonem :D [ utalentowany pies po pani :D ] no i nie wiem jak mam jej to z czyścić :/
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3
na wrażeniu, że to co się dzieje teraz kiedyś już miało miejsce, ze to już kiedyś się działo
A bierze się ono prawdopodobnie stąd ze podczas snu czy w innych stanach nieświadomości nasza niematerialna cześć przebywa w świecie astralnym. Możemy wtedy widzieć rzeczy które się wydarzyły lub mogą się wydarzyć, nasza świadomość rejestruje te obrazy, które później wydają się nam znajome, nie mamy jednak pojęcia skąd je znamy.
Niektórzy mówią po prostu ze to nam się kiedyś przyśniło :)
koncepcja ciekawa ale mam bardziej przyziemne wyjasnienie :P impulsy z jednej polkoli mozgu docieraja do drugiej z milisekundowym opoznieniem i dlatego wydaje sie nam ze juz to kiedys widzielismy :) Swego czasu zainteresowalo mnie to o czym piszesz destruction5,
To też jest bardzo dobre wyjaśnienie, ale ja jakoś bardziej jestem przekonana do moje wersji z racji tego ze kiedyś bardzo się jarałam podróżami astralnymi :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum