Wysłany: Sro 05 Sie, 2009
Dokładnie tak było, nam pod namiotem natomiast ktoś przez całą noc powtarzał "Hare Kryszna, ale pyszna" :P serdecznie pozdrawiam tych ludzi, dzięki ich haśle w pociągu było wesoło :)
ja miałam jeszcze lepiej - co poranek, południe, popołudnie budził mnie okrzyk "MASTURBACJA"!;D oczywiście roznosił się później hen hen, aż chciało się żyć!:D pozdro dla sąsiadów z tego ubarwiającego życie namiotu!:)
_________________ lepiej żałować, że się coś zrobiło niż żałować z powodu, że się tego nie zrobiło!:D
U nas non stop było słychać: "Zaraz będzie ciemno" :D, pewnego wieczoru krzyczeliśmy "Pokaż cycki" i nawet znalazła się pani która pokazała swe pierwsi w całej okazałości a nie tylko stanik :)
ludzie, mało tego. Rano budził nas tekst ZARAZ BĘDZIE CIEPŁO co troche dolowalo bo z milego wylegiwania sie w namiocie o ósmej rano robil sie zaduch i trzeba bylo z kranow pdo asp uciekac i przeczekac troche.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum