XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Wystawa antyaborcyjna
Autor Wiadomość
Agaa92 
Forumowy prawiczek
Każdy dzień,zmieni Cię.

Wysłany: Wto 11 Sie, 2009   

Skoro powołujecie sie na media...

''Jak twierdzi- o incycydencie zawiadomili policyjny patrol na „Przystanku Woodstock” i zostały odwiezione na komisariat policji w Kostrzynie, gdzie złożyły zeznania. Jej zdaniem, napastnicy nie byli przypadkowymi uczestnikami rockowego festiwalu.
– O tej porze większość młodzieży albo spała, albo była pijana. Ci ludzie byli całkiem trzeźwi i świetnie przygotowani do akcji, która trwała błyskawicznie- mówi nasza informatorka.'' rp.pl

W każdym bądz razie mógł to być każdy,a niekoniecznie Woodstokowicze...

Podziel się na:         
maniek 
Rozkręca sie

Kiedy ja Cie nazwałem "pojebem"??

Wiesz co, zaczynam myśleć że to ty wieszałeś te plakaty, ale nie ważne.

I mam prośbe do wszystkich Przeprośmy sie i skonczmy pierdolić, porozmawjajmy o czymś przyjemnym, każdy już chyba wystarczająco wyraził swoją opinie!.

Przepraszam tych których uraziłem.

Pozdro :!: :mrgreen:

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

patrolowiec napisał/a:

hmmm... skad wiesz kto to byl? Policja nie wie a Ty wiesz? Dlaczego odrazu uczestnicy? Przeciez mogli to byc ludzie wogole nie zwiazani z Woodstockiem w zaden spsob. Gdyby w poblizu Lednicy ktos pobil czlowiek, to tez bys napisal odrazu ze ksieza bija ludzi? Najlatwiej zwalic na woodstokowicza, no nie?

Hmmm dedukcja? Zapewne bardzo dużo osób nie zmierzających na woodstock było w tamtej okolicy. Przeciwnicy tej imprezy dostali w prezencie kolejny argumencik przeciw i tyle.

patrolowiec napisał/a:
to ja proponuje wybrac sie na jakis kurs czytania ze zrozumieniem. Jak mozna nie pytajac kogos o zgode uznac ze sie zgodzil? Poinformowanie kogos o fakcie to nie to samo co prosba o wyrazenie zgody. Wiec nie rozpedzaj sie, bo za chwile Ci wyjdzie ze Hitler zajal Czechoslowacje za zgoda jej mieszkancow - przeciez ich o tym poinformowal, prawda?

Nie trzeba od razu mieszać do tego Hitlera, z tego co się dowiedziałem, to tak jest skonstruowane prawo. Aby zdelegalizować taki happening potrzebny jest sprzeciw rady miasta, którego nota bene nie było. Aby wszystko było ok wystarczyło zgłosić sam fakt inicjatywy i tyle.

Maniek:
maniek napisał/a:
Katolicy to najwieksze Pojeby

Czarno na białym-.-'

Nie wywieszałem tych plakatów, bo na ten temat staram się nie wypowiadać, tu lekko się zagalopowałem w dyskusję.

Podziel się na:         
punk_rock 
wywalacz postów
KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wysłany: Sro 12 Sie, 2009   

Raz ta wystawa miała na celu pokazanie że aborcja jest zła itd. czyli ogólnie powinna do niej zniechęcać (no przynajmniej takowe odniosłam takie wrażenie) czyli patrząc po reakcjach ludzi, nie licząc tego że została zniszczona ale też jaki ludzie mają do tego stosunek, że nie powinno być tak na widoku itd. to chyba autorzy odnieśli odwrotny skutek...
reasumując chcieli dobrze wyszło jak zwykle...
dziękuję to chyba na tyle w tym temacie, bo nie chce wdawać się w jakieś kolejne kłótnie...

PS. maniek naprawdę zacznij uważać na to co piszesz :roll:

"Paradoksy bytu tu."

Hej hej heloł.

Podziel się na:         
kaziolek 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Czw 13 Sie, 2009   

wystawy nie widziałam ..zreszta dowiedziałam się o niej dopiero po woodstocku... chciałam dowiedzieć się cos wiecej i weszłam na stronę wystawy antyaborcyjnej ... jezeli te same zdjęcia były wtedy na wystawie to jestem przerazona...

aha i z tego co doczytałam to nie tylko w Kostrzynie wystawa została zniszczona :-/

Podziel się na:         
patrolowiec 
Forumowy prawiczek

kaziolek napisał/a:
<...ciach...>
aha i z tego co doczytałam to nie tylko w Kostrzynie wystawa została zniszczona :-/

a o tym nie slyszalem, gdzie jeszcze zostala zniszczona? mozesz podac jakiegos linka do tych informacji?

pozdrawiam

Podziel się na:         
kaziolek 
Forumowy prawiczek

http://www.stopaborcji.pl/index.php?p=3 to jest oficjalna strona ...wygląda na to ze jeszcze wystawa w Gliwicach została zniszczona ... sa tam też rózne zdjęcia ..pisze to dlatego jak ktoś nie chciałby tego ogladac bo według mnie zdjęcia są drastyczne ..i według mnie chyba przesada jest ze takie zdjęcia pokazywane są w centum miast ...

Podziel się na:         
kaziolek 
Forumowy prawiczek

batman tak jest wolność słowa...tylko wiesz ja nie chciałabym wyjść na spacer z moim dwuletnim dzieckim i natknąć sie na te gigantyczne zdjęcia :-/ jeszcze tak a propo..widziałeś te zdjęcia?

Podziel się na:         
Agaa92 
Forumowy prawiczek
Każdy dzień,zmieni Cię.

Ja myśle,że taka akcja to dobry pomysł bo uzmysławia ludziom to i owo,i dobrze,że te plakaty są takie drastyczne bo przynajmniej coś do nich trafi...taka jest prawda i próbują coś z tym zrobić. ;-)

Ale rzeczywiscie niektórych to nie dotyczy i powinni tą akcje zrobić w jakimś namiocie...

Podziel się na:         
miminka 
Lubi pieprzyć

ktoś wczesniej napisał że to nie sa prawdziwe zdjęcia tylko fotomontaż, teraz widzę te foty i jedyne co to ew kolory są wyciągnięte, ale tak właśnie wygląda małe dziecko. Wcześniej nie wypowiadałam się bo nie wiedziałam jak te foty wyglądały.
Biorąc pod uwagę co sie widzi w tv itd to myślę że pokazywanie takich fot nie jest przegięciem. No może w centrum miasta, ale jak najbardziej powinny być pokazywane np. w TV po pewnej godzinie.
Uważam że te zdjęcia powinny być jakoś rozpowszechnione, bo wielu ludzi nawet nie jest świadomych jak szybko dziecko się rozwija, myślą że dopóki nie kopie to jeszcze nie dziecko :evil:

Jestem całkowitym przeciwnikiem aborcji :!: :!: chyba że do aborcji zaliczacie tabletki wczesno poronne to na takową się zgadzam.

Podziel się na:         
kaziolek 
Forumowy prawiczek

ja tez nie jestem za całkowitym zlikwidowaniem takich akcji... moze byc nawet w centrum miasta tylko w jakimś namiocie chociaż ... chcę mieć prawo wyboru czy chce byc atakowana tak drastycznymi zdjęciami.

a co do tematu samej aborcji ..jest to bardzo cięzki temat ..tym bardziej ze spotkałam się z opiniami ze stosowanie antykoncepcji to tez aborcja :-/

batman przeczytałam :mrgreen: zrozumiałam ironię :mrgreen: mam dzisiaj ciężki jarzeniowo dzień :mrgreen:

Podziel się na:         
miminka 
Lubi pieprzyć

kaziolek, moim zdaniem chronić przed takimi zdjęciami nalezy tylko dzieci, kazdy powinien to zobaczyć, bo chowanie głowy w piasek tylko szkodzi.
Ci co nazywają tabletki antykoncepcyjne aborcją popadają w skrajność, a skrajności też nie są dobre.

Podziel się na:         
Agaa92 
Forumowy prawiczek
Każdy dzień,zmieni Cię.

Też mysle,ze jedynymi którzy powinny byc przed tym chronione są dzieci.
a ludzie niech mają świadomość co sie dzieje :-|

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu