|
Techno na Woodstocku... |
| Autor |
Wiadomość |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010
|
|
|
| CycuS32 napisał/a: | | a z takim dresem? nie ma szans!!! |
Wiesz... Moi jedni z lepszych kolegów z wojska na których mogłem liczyć i którzy mnie nie zawiedli to właśnie Dresy. I jak przyszliśmy to nikt nie wiedział nic o sobie, nie wiedział jak wygląda na co dzień, nie wiedział czego słucha. Albo jesteś konkretny albo nie. Więc z pełną świadomością mówię że z dresem się dogadasz. |
|
 |
CycuS32
Coś już napisał status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

Wiek: 45 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 91 Skąd: Ok. Rabki-Zdrój ;]
|
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010
|
|
|
faktycznie... źle to trochę sformułowałem... sam tego nie doświadczyłem bo raczej z dresami miałem zawsze problemy, nie licząc tych co są u mnie na wsi ponieważ tych znam od dziecka :oops:
Spotkałem się z kilkoma opiniami ludzi którzy nie widzą świata poza metalem, że tak na prawdę można liczyć tylko na dresów ponieważ oni jak znajdą sobie grupę to tkwią w niej, a w innych subkulturach raczej jest to rzadkością... te osoby mają znajomych dresów których określają jako świetnych ludzi lecz ja niestety nie spotkałem się z tym... raczej tak jak mówiłem miałem kłopoty z nimi więc i dlatego jest takie moje nastawienie chociaż słusznie, źle że stwierdziłem, że to wszyscy. Soryy :oops: |
_________________ witaj punk_rock
po co chodzić skoro można latać! |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
|
|
|
no Jumbo 8-) ludzi się poznaje po konkretach,a nie muzyce. z częścią moich znajomych łączyła mnie tylko muzyka,bo nic innego nie mogło,bo poza muzyką się nie dogadywaliśmy,albo nudziliśmy.Dlatego w dupie mam czego człowiek słucha i gdzie imprezuje,nawet przy techno,bo mam takiego przyjaciela,chociaż bawię się na koncertach,a nie dyskotekach.a drugi nawet lubił sobie disco zapuścić :oops: ale koleś jest "taki" 8-)
kiedyś planowaliśmy wspólny wyjazd na PW i wcale nie chcieli tam słyszeć swojej codziennej muzyki,tylko wczuć się w klimat. |
|
|
 |
|
|