XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Techno na Woodstocku...
Autor Wiadomość
Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Sro 23 Cze, 2010   

CycuS32 napisał/a:
a z takim dresem? nie ma szans!!!

Wiesz... Moi jedni z lepszych kolegów z wojska na których mogłem liczyć i którzy mnie nie zawiedli to właśnie Dresy. I jak przyszliśmy to nikt nie wiedział nic o sobie, nie wiedział jak wygląda na co dzień, nie wiedział czego słucha. Albo jesteś konkretny albo nie. Więc z pełną świadomością mówię że z dresem się dogadasz.

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał
status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

Wysłany: Sro 23 Cze, 2010   

faktycznie... źle to trochę sformułowałem... sam tego nie doświadczyłem bo raczej z dresami miałem zawsze problemy, nie licząc tych co są u mnie na wsi ponieważ tych znam od dziecka :oops:
Spotkałem się z kilkoma opiniami ludzi którzy nie widzą świata poza metalem, że tak na prawdę można liczyć tylko na dresów ponieważ oni jak znajdą sobie grupę to tkwią w niej, a w innych subkulturach raczej jest to rzadkością... te osoby mają znajomych dresów których określają jako świetnych ludzi lecz ja niestety nie spotkałem się z tym... raczej tak jak mówiłem miałem kłopoty z nimi więc i dlatego jest takie moje nastawienie chociaż słusznie, źle że stwierdziłem, że to wszyscy. Soryy :oops:

po co chodzić skoro można latać! ;]

Podziel się na:         
Niez 
Junior Admin

Wysłany: Czw 24 Cze, 2010   

no Jumbo 8-) ludzi się poznaje po konkretach,a nie muzyce. z częścią moich znajomych łączyła mnie tylko muzyka,bo nic innego nie mogło,bo poza muzyką się nie dogadywaliśmy,albo nudziliśmy.Dlatego w dupie mam czego człowiek słucha i gdzie imprezuje,nawet przy techno,bo mam takiego przyjaciela,chociaż bawię się na koncertach,a nie dyskotekach.a drugi nawet lubił sobie disco zapuścić :oops: ale koleś jest "taki" 8-)
kiedyś planowaliśmy wspólny wyjazd na PW i wcale nie chcieli tam słyszeć swojej codziennej muzyki,tylko wczuć się w klimat.

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu