XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Techno na Woodstocku...
Autor Wiadomość
Vivika18 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Czw 06 Sie, 2009   

gdyby ktoś ci na sunrisie puścił metal to ciekawe czy byc byl taki zadowolony ;/
i jeszcze jedna sprawa. to festival muzyki rockowej!!! a nie techno, a ich wygłupy doprowadzaja do irytacji te tysiące ludzi.!!na tym etapie moja tolerancja sie konczy i zaczyna zażenowanie, wiec ich nie broń. zreszta... może sam puszczales tam muzyke?

Podziel się na:         
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

Wysłany: Pią 07 Sie, 2009   

Valy napisał/a:
Kwestia grania jej w nocy nie przeszkadzała mi wogole, ale poprostu nie lubie takiej muzyki (zresztą osoba zakładająca topic chyba tez;p). Nie chciałbym takze zeby za pare lat ,granie techno na PW stało sie czyms oczywistym i naturalnym. Bo festiwal stracilby swoj rock and rollowy klimat. Oczywiscie rozumiem fakt akceptacji różnorodności. pzdr
tak załozyłem ten temat bo muzyka grana na młocie pneumatycznym ma w sobie wiecej przesłania niz techno. woodstock jest dla ludzi ktorzy przez muzyke dziela sie swoimi pogladami i spostrzezeniami. a co taki słuchacz umcyk umcyk ma ciekawego do powiedzenia oprocz "muzyka napierdalac!"... i pewnie teraz wszyscy sie na mnie rzuca i powiedza ze jestem nietolerancyjny dla innych gatunkow muzycznych itp. tak! kurwa jestem!

Podziel się na:         
Milimetka 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pią 07 Sie, 2009   

Eeee bez przesady. Znam "dzieci ery techno" i wielu z nich to na prawdę świetne osoby. Nie zmienia to faktu, ze techno na woodzie jest jedną wielką pomyłką. To jakby jechać na sanrajs i puszczać punka ;)
Ja wyznaję zasadę, pilnować siebie. Jeśli mi się nie podoba to nie słucham ale nie nazywam całej populacji bezmózgimi tępakami tylko dlatego, że słuchają techno. Byłabym wściekła gdybym usłyszała przy namiocie łupaninę ale nie będę oceniać wszystkich po kilku młotach. To tak jak nazywanie woodstokowiczów brudasami.

Trochę bez ładu i składu wyszło ale dziś nawet 3 kawa mi nie pomaga ;)

Podziel się na:         
Boczek 
Forumowy prawiczek
Jesteś z Nowego Sącza ? NIe!? to pijesz wino !

Wysłany: Sro 12 Sie, 2009   

olala napisał/a:
My mieliśmy namioty na prawo od wojska i w kilka godzin po nas zjawił się nasz sąsiad, który później organizował imprezy house&techno. Miał generator, który padł dopiero o 7 rano- po całej nocy z techno. Na nasze uwagi, że "może by już ku*wa dał spokój" w ogóle nie reagował. A co gorsza, złazili się do niego ludzie i powstała dość spora impreza. Na szczęście drugiej nocy już dał spokój, bo byliśmy na tyle zdesperowani, żeby nasrać mu na ten jego generator.

o to miałaś namiot koło NAS ( Nowy Sącz ) . Może słyszałaś o akcji :] Szarżuj technomana :] jak goniliśmy technomanów wychodzących z tej " imprezy" wózkiem z Biedronki ??

Podziel się na:         
Osaa 
Coś już napisał

Wysłany: Czw 13 Sie, 2009   

ja osobiścię lubię posłuchać np trance ale woodstock to wydaje mi się że nie miejsce na taką muzykę

Podziel się na:         
kotula 
Rozkręca sie

Wysłany: Sob 06 Lut, 2010   

po co tacy ludzie jada wogole na woodstock :?:

Podziel się na:         
Aras666 
Po co tyle piszesz ?
Always look on the bright side of life! :)

ja jeżdżę na dyskoteki i jeżdżę tam bo dobrze się tam bawię, nie wiem w czym wam przeszkadzają ci ludzie, okradli wam namiot? biją na Woodstocku? gwałcą? tak na prawdę, nie widzę powodu by nie mieli przyjeżdżać :)

Podziel się na:         
kijana 
Moderator
Tępe ch*je

tak samo jak bym pojechał na sanrajsa i zapuścił im HardCore :) w jakiś sposób to przeszkadza. Jak dla mnie to mogą sobie przyjeżdżać byle by problemów nie robili.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Może nie sanrajsy i inne takie, bo Polska dziwny kraj, ale widziałem już na festiwalu muzyki elektronicznej namiocik z muzyką innego typu, właśnie jakieś tam hardcory i inne takie dźwięki.

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010   

spoko luz jest. ja tam ogolnie nie zwracam na to uwagi. chyba ze ktos faktycznie przesadza....

Podziel się na:         
kotula 
Rozkręca sie

tak tylko ze przewaznie tacy ludzie jada na woodsa nacpac sie i na chlac i to jest dla nich czar i przesłanie woodstocku :-(

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Znacznie więcej jest panków którzy jadą tam w takich celach ;-)

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

ale z takim punkiem to da sie jescze pogadac i pocpac z nim atakiemu drechowi to chuj wie co sie w bani poprzestawia

Podziel się na:         
Aras666 
Po co tyle piszesz ?
Always look on the bright side of life! :)

też tak uważam... Punków nachlanych i naćpanych widziałem więcej razy niż Dresów nie tylko na Woodstocku, ale chyba w całym swoim życiu :P

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał
status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

Wysłany: Sro 23 Cze, 2010   

to jest taki jak by synonim Pancurów żyć z używkami :) z Pankiem zawsze się dogadasz! a z takim dresem? nie ma szans!!! toż to jest naprawdę masakra... dokąd nie robią problemów to niech sobie są na Woodzie ale oni i nie robienie problemów? nie widzi mi się...

a techno to z początków, z lat 80, 90 jak najbardziej jest fajne! sam lubię nieraz posłuchać ich kawałków ponieważ jest to dobrze zrobiona muzyka i nie ma "jeb jeb jeb" tylko... ale tylko i wyłącznie kawałki z początków tego "gatunku" muzycznego bo teraz to nie jest do słuchania po prostu...

po co chodzić skoro można latać! ;]

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu