|
Techno na Woodstocku... |
| Autor |
Wiadomość |
DeathViolent
Forumowy prawiczek
Wiek: 18 Dołączyła: 05 Sie 2009 Posty: 4 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
|
Wysłany: Sro 05 Sie, 2009
|
|
|
| Buhehe, moze to był mój ''kolega'' Michał, który na Woodsotcku był punkiem, a kiedy weszłam na jego nk okazał się tzw. technozjebem ^^ |
_________________ I wanna rock'n'roll all night! |
|
|
|
 |
Xavie
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| hehe mnie i tak chyba nikt nie przebije ... bylem rozbity kolo ludzi z mantra.pl w kolko bez przerwy (nie wiem jak oni to wytrzymywali ale potrafili grac po 8 godzin bez nawet minutowej przerwy) slyszalem HARIBO HARIBO !!! masakra ... ale nastepnego dnia sam to nucilem ... szatanska melodia :D pozdrawiam wszystkich pierwszy raz bylem na Woodstocku i nie zamierzam przepuscic ani jednego wiecej ludzie NIESAMOWICI |
|
|
|
 |
DŻEMfan
Coś już napisał Od PW 2006 do śmierci
Wiek: 15 Dołączył: 26 Maj 2009 Posty: 90 Skąd: Krosno Odrzańskie
|
|
|
|
temu chłopakowi zco zgubił pasztet trzeba bedzie za rok sprezentowac........
pasztet
:lol: |
_________________ Nie mam nic oprócz czasu... |
|
|
|
 |
Vivika18
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
najbardziej nie lubie technomaniaków krytykujących woodstock!
nigdy nie byli, z pewnoscia zazdroszczą, na woodstock jeździ pól miliona ludzi a na sunrise zaledwie 20 000. pozatym wydaje mi sie że panuje tam sztuczność, nie ma spontanicznych zachowań które na woodstocku są naturalne. dodam że nigdy nie byłam na sunrisie. nie lubie ludzi którzy uważają ze woodstock to tylko brud i smród.
śmierdzi tam tylko z toi toi a brud - no kurzy sie, a to chyba normalne? |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
| DeathViolent napisał/a: | | Buhehe, moze to był mój ''kolega'' Michał, który na Woodsotcku był punkiem, a kiedy weszłam na jego nk okazał się tzw. technozjebem ^^ |
Jeśli Twój "kolega" mieszka w Kostrzynie, ma krótkie włosy i wygląda na gimnazjalistę... to tak :D |
|
|
|
 |
bambi
Forumowy prawiczek maruda
|
|
|
|
o, też byłem swiadkiem techno imprezy.
W polowie mniej wiecej za skelpami gdzie zaczynala sie gorka pod asp ktos sobie zmontowal swoje wlasne techno after party i gdzies od 2 w nocy do rana napierdalal umc umc umc z chujowymi wstawkami z manieczek tudziez innymi syntezatoro podobnymi melodiami. Malo, swoje konsole, wzmacniacze, glosniki, pro kurwa impreza.
Moze troche przewrazliwiony jestem ale jakbym mial warunki to bym poszedl i pwoiedzial tam ludziom zeby wypeirdalali bo nie po to jade raz do roku na wooda zeby sluchac tego co w miasteczku odstawia sie co weekend i jastem narazony na sluchanie tego czegos.
Irytowalo mnie to i znajomych, ze sceny grzmiało bodaj the subways a tu było umc umc umc.. dobrze ze zbetonowany dosyc juz bylem to szybko usnalem ale i tak sadze ze to sroga pomylka robic taka wioske z kostrzynskiego pola.
Woodsotck to nie miejsce dla takich ludzi wg mnie... |
|
|
|
 |
Gospuch
Forumowy prawiczek 'Idę albo nie idę'

|
|
|
|
| bambi, to umc umc upa upa leciaiało prawie koło mojego namiotu, przez tych ludzi przez cały wood nie mogłam nic powiedzieć bo zdarłam gardło wrzeszcząc że na moment złamie regulamin, używając przemocy -.- |
_________________ -Kupię wódkę!!!!!!!
-za ile?
-...za chwilę !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
olala
Forumowy prawiczek Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie!
Wiek: 26 Dołączyła: 18 Lut 2009 Posty: 7 Skąd: Over the rainbow
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
|
|
|
| My mieliśmy namioty na prawo od wojska i w kilka godzin po nas zjawił się nasz sąsiad, który później organizował imprezy house&techno. Miał generator, który padł dopiero o 7 rano- po całej nocy z techno. Na nasze uwagi, że "może by już ku*wa dał spokój" w ogóle nie reagował. A co gorsza, złazili się do niego ludzie i powstała dość spora impreza. Na szczęście drugiej nocy już dał spokój, bo byliśmy na tyle zdesperowani, żeby nasrać mu na ten jego generator. |
|
|
|
 |
Valy
Forumowy prawiczek Drummer Amator;p
|
|
|
|
| Nie rozumiem, bo co fani techno przyjezdzają na woodstock. Muzyki dla nich tutaj w teorii nie ma, piksów tez nikt nikomu nie wrzuca... |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| ja miałam wątpliwą przyjemność poznać dżentelmena o zgrozo (do tego daltonistę), który chwalił mi się strasznie, że dopiero wrócił z sanrajsa i że "kocha woodstock i amfetaminę" echh ta dzisiejsza młodzież.. a już dobrze nagrzany był z samego rana.. |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Wasze dysputy są równie jałowe, co opinie na wasz temat na forach o muzyce elektronicznej, tam też pewnie ktoś napisał "zajebiście na sunrise, tylko czemu te pierdolone brudasy są" zniżacie się do ich poziomu, koledzy i koleżanki, woodstock nie jest imprezą zarezerwowaną dla określonej grupy społecznej, każdy może tam być, niezależnie od poglądów, rasy, narodowości czy gustów muzycznych, tyle.
edit: nawet ze względów na używane przez nich substancje, chyba, że wnosi je na teren festiwalu, co zabronione jest regulaminem. |
|
|
 |
Valy
|
|
|
|
| Simon, mi nie przekadza ich obecnosc, ale fakt puszczania przez nich muzyki techno. Jadą nad woodstock, to niech sie dostosują do muzyki jaka jest tutaj grana. A grana jest różna, wiec kazdy moze byc zadowolony. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Na prawdę stanowi to dla Ciebie aż taki problem ? Rozumiem, że ciężko zasnąć w nocy, ale z 2 strony, jeśli jedziesz na woodstock to chyba nie oczekujesz w nocy ciszy i spokoju prawda ? Powiem nawet więcej, sam bym poszedł się tam pobujać, nikt się tam nie musi przecież dostosowywać, po to jest woodstock, by była różnorodność i tolerancja dla odmienności, by nikt nie musiał się właśnie do niczego dostosowywać, przynajmniej nie jeśli chodzi o takie rzeczy jak gusta muzyczne |
|
|
 |
Valy
|
|
|
|
| Kwestia grania jej w nocy nie przeszkadzała mi wogole, ale poprostu nie lubie takiej muzyki (zresztą osoba zakładająca topic chyba tez;p). Nie chciałbym takze zeby za pare lat ,granie techno na PW stało sie czyms oczywistym i naturalnym. Bo festiwal stracilby swoj rock and rollowy klimat. Oczywiscie rozumiem fakt akceptacji różnorodności. pzdr |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Spoko Tylko, że woodstock JUŻ chyba stracił rock and rollowy klimat, ale spokojnie, na dużej scenie raczej się coś takiego nie pojawi :mrgreen: dopóki są to wygłupy paru ludzi, to o klimaty nie ma się co martwić, rozumiem też trochę waszą postawę, ale niestety tak to wygląda, to nie jest dawny Jarocin ani wood69 :mrgreen: Woodstock przestał być hermetycznym zlotem specyficznych ludzi, przynajmniej tak mi się wydaje. |
|
|
 |
|
|