|
Techno na Woodstocku... |
| Autor |
Wiadomość |
Rysy
Coś już napisał

|
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009
|
|
|
| u nas też byli kolesie którzy puszczali techno za wioską piwną, ale to przez chwile myślę, że dla żartu , bo tak to w większości rytmy reggae leciały |
_________________ '..a nam nad głowami rosną chmury, kłęby , dymy ,grzyby , obłoki..' |
|
|
|
 |
allan
Rozkręca sie
|
|
|
|
| w niedziele o 4 rano wracalem z wioski piwnej i jakas grupa zrobila sobie scene techno tak w polowie drogi miedzy gastronomia a wioska krishny i to raczej nie bylo dla zwaly bo niektorzy nawet tanczyli ;/ |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| allan napisał/a: | | w niedziele o 4 rano wracalem z wioski piwnej i jakas grupa zrobila sobie scene techno tak w polowie drogi miedzy gastronomia a wioska krishny i to raczej nie bylo dla zwaly bo niektorzy nawet tanczyli ;/ |
łohooho, straszne, Ja znalazłem wioskę techno :mrgreen: w lesie :mrgreen: |
|
|
 |
DŻEMfan
Coś już napisał Od PW 2006 do śmierci
Wiek: 15 Dołączył: 26 Maj 2009 Posty: 90 Skąd: Krosno Odrzańskie
|
|
|
|
off topic: ja będąc rozbity koło wjazdu od strrony ronda do miasta w strefie ekonomicznej
wcześnie pójdąc spac (23) żeby zbierac siły na pogo a tam budze sie i ....... słyszę dźwięki ze sceny folkowej fajną miejscówke wtedy odkryłem |
_________________ Nie mam nic oprócz czasu... |
|
|
|
 |
morpheus
Coś już napisał ...

|
|
|
|
| Gonia napisał/a: | A nam tuż obok wioski puszczano smerfne hity |
Ta smerfne hity były extra, aż się chciało samochód im spalić ... :lol: |
_________________ http://www.swistak.pl/a60...-HAND-MADE.html |
|
|
|
 |
basista
Gość
|
|
|
|
| Jeżeli chodzi o muzykę za wioską piwną była jak najbardziej trefna... połączenie DnB i Raegge , naprawdę tworzyło niezły klimat nie koligując z rockndrollowym klimatem Woodstocka , fajnie się tam bawiło... szkoda mi było niektórych(zalanych) dziewczyn do których przystawiało się 10 chopa.. |
|
|
|
 |
Amy Haber
Forumowy prawiczek Finlandia Forever!

Wiek: 27 Dołączyła: 01 Maj 2009 Posty: 41 Skąd: Piła/Hellsinki
|
|
|
|
| Eee to to jeszcze nic,jak byłam w wiosce pogańskiej to jacyś kolesie śpiewali durne piosenki typu "Pszczółka Maja","Płonie ognisko w lesie" itd aż myślałam,że całkiem ze śmiechu padnę :lol: |
|
|
|
 |
Krakus
Forumowy prawiczek MIELONE K***A =)

|
|
|
|
W końcu każdy bawi się na swój sposób ale zapuszczać techno umc na takiej imprezie wydaje się nawet próbą samobójczą biorąc pod uwagę że byli ludzie którzy głęboko do serca biorą piosenkę Analogsów Era techno |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
Niedaleko nas puszczali między innymi SOAD, także było dobrze.
Jedyne co zakłócało nam spokój to darcie się jakiegoś debila, że pasztet mu ukradli... |
|
|
|
 |
Krakus
Forumowy prawiczek MIELONE K***A =)

|
|
|
|
| Gucio napisał/a: | Niedaleko nas puszczali między innymi SOAD, także było dobrze.
Jedyne co zakłócało nam spokój to darcie się jakiegoś debila, że pasztet mu ukradli... |
SOAD jak najbardziej a co do gościa z sentymentem do pasztetu to da się przeżyć ;p |
|
|
|
 |
Mazu
Rozkręca sie Rude i wredne :]

|
|
|
|
Mnie zabiło, jak odmawiali chyba różaniec na przystanku Jezus, a ludzie przechodzący od Toi Toiów wrzeszczeli "Szatan jest królem" "Jezus kłamie" przetasowane tekstem "Zdjęcie z afro za browara."
a co do techno, obudziło mnie to, ale mieliśmy namiot na zaciszu w lesie z dala od drogi, więc zaraz zasnęłam. Co jak co, porażka, że tacy ludzie nadal istnieją. |
|
|
|
 |
Horwi
Forumowy prawiczek MetalMental

Wiek: 19 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 13 Skąd: Wieliczka SaltKupan
|
|
|
|
Porażka z tym techno, filami itp.
Ale niezły musieliście mieć piec |
_________________ Życie pół żartem, pół serio :)
Lubię pomagać.
Zobacz posty nieprzeczytane [666] |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Krakus napisał/a: | | Gucio napisał/a: | Niedaleko nas puszczali między innymi SOAD, także było dobrze.
SOAD jak najbardziej a co do gościa z sentymentem do pasztetu to da się przeżyć ;p |
Nie powiedziałbym, że da się przeżyć... Zwłaszcza jeśli darł się o niego od wieczora do rana..
Ale SOAD owszem.. miło było usłyszeć zaraz po wyczołganiu się z namiotu;P |
|
|
|
 |
maua_czarna
Forumowy prawiczek krasná holka:D

|
|
|
|
| kaziolek napisał/a: | | krakus ja też miałam namiot koło PRZYSTANKU JEZUS ... :mrgreen: Piosenka Modlimy się za skinów na woodstocku... modlimy się za punków na woodstocku ... itp ciągle dźwięczy mi w uszach |
Nie mogę się przestać śmiać :mrgreen: jak ja żałuję, że tego nie słyszałam :lol:
co do pasztetu zaś - może był to pasztet z gęsich wątróbek z truflami? (sprawdziłam, najdroższy na allegro :lol: ) |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
 |
|