|
szukam tej osoby POMOCY! |
| Autor |
Wiadomość |
józefas_89
Gość
|
Wysłany: Czw 27 Sie, 2009
|
|
|
poszukuję mojego mończyka oi! :D :mrgreen:
pozdrawiam wszystkich rozbitych niedaleko ASP " dających kamienja" tworzących mu oltarz i wogle:D mających widok na flagę "tępe chuje" |
|
|
|
 |
monka
Gość
|
|
|
|
| józefas_89 napisał/a: | poszukuję mojego mończyka oi! :D :mrgreen:
pozdrawiam wszystkich rozbitych niedaleko ASP " dających kamienja" tworzących mu oltarz i wogle:D mających widok na flagę "tępe chuje" |
Cześć Józku mój ukochany :):* też pozdrawiam- wszystkich którzy byli na Woodstocku ;) |
|
|
|
 |
józefas_89
Gość
|
|
|
|
szukamy z mończykiem najczystszego toi toi'a na Woodzie...ktokolwiek widział ktokolwiek wie... |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| józefas_89 napisał/a: | szukamy z mończykiem najczystszego toi toi'a na Woodzie...ktokolwiek widział ktokolwiek wie... |
sobota około godziny 11.30, toie koło umywalek - pierwszy od kryszny, dopiero co oczyszczony przez miłych panów.. uwaga uwaga czyszczony również z zewnątrz wraz z panem sikającym z tyłu |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
aranrhod
Forumowy prawiczek aranrhod
|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009
|
|
|
| Szukam chlopaka z pociagu=P na imie chyba miał Marcin ,dluzsze wlosy,szatyn, chodzil po pociagu w krotkich bojowkach i z przepaską na glowie,bez koszulki-P,dosiadl sie do mnie i moich dwoch kumpli i zagadal a potem jeszcze na fajke przyszedl=P jarzeniowke urwal i wywalil przez okno pociagu=P tylko za bardzo miejscowości nie pamietam=P wiem ze jechal z ekipą z Zagrzebia w czwartek 28 lipca bezposrednim pociagiem do Kostrzyna wyjezdzajacego z Wroclawia o 14;25=P Jesli ktos kojarzy to dajcie znac prosze=* |
_________________ Cześć! |
|
|
|
 |
SensiGyal
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 16 Lis, 2009
|
|
|
To chyba będzie nie realne.... Ale spróbuję: P
Szukam chłopaczka, który wracał pociągiem w niedzielę o 3 w nocy do Katowic. Dready dość długie za ramionka, chyba niebieskie oczka (nie pamiętam! :() stał jakieś 3m ode mnie w pociągu się ślicznie uśmiechał
- Szuka mała ruda dredziara siedząca pod folią izotermiczną w przejściu koło jakiś jabolowych ofiar ; p
5848858 odezwij się jak mnie słyszysz :) |
|
|
|
 |
launamur
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Nie 03 Sty, 2010
|
|
|
| Rysopis mojego poszukiwanego: wysoki, krotkowlosy blondyn, okulary bodajze czarne, napewno w grubych oprawkach, pierwsze moje skojarzenie: Kuba Kawalec, wokalista Happysad. Byles dosc niesmialy, zapytales, czy mozesz dotknac moich wlosow. Nastepnie Twoj znajomy obwachal moja stope. Dziwne, acz urocze spotkanie mialo miejsce pod Biedronka:) Odezwij sie:) |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Nie 03 Sty, 2010
|
|
|
ahaha xD może masz szansę, sytuacja niecodzienna Nie co dzień ktoś obwąchuję Twoją stopę |
|
|
 |
tsukushi
Forumowy prawiczek Tsukushi

Wiek: 17 Dołączyła: 27 Sie 2010 Posty: 26 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: Sob 28 Sie, 2010 szuukam
|
|
|
poszukuje Wojtka [jasne włosy] chodził często w białych spodenkach i bez koszulki, byłam znim na kawałku koncertu łąki łan, i po żarcie do ksishny Xd
jeśli jesteś tą osobą proszę odezwij się.;)
Monika Police/ Szczecin
[ps. niedaleko mojego namitu był transparent z Buką:D[/color] |
_________________ 'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem? ' |
| |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
 |
precel
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 07 Paź, 2010
|
|
|
Witajcie.
Pisze żeby podzielić się z wami radosna nowina. Otóż odnalazłem osobę której szukałem zakładając ten temat! Co więcej jesteśmy zaręczeni, kochamy się bardzo, byliśmy już razem na wood ’10.Kto wie być może ślub na… Woodstock-u 2011? Dziękuje wszystkim za wsparcie i pomoc. Mam nadzieje ze każdy z was znajdzie osobę której szukał i będzie z nią choć w małym ułamku tak szczęśliwy jak ja ze swoja druga polówka.
Kocham Cie Anitko miłości mojego życia!!! |
|
|
|
 |
Broken Miru
Na pewno offtopuje

|
|
|
|
|
_________________ Always look on the bright side of life... |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1306 Skąd: Zielona Góra
|
|
|
|
Gratulacje!!! Dużo szczęścia |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Yava
Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 24 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 977 Skąd: Kołobrzeg/ZG
|
|
|
|
hehe farciarz |
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
|
|
|
Patrzcie,patrzcie...a mówią,że takie rzeczy to tylko na filmach.
Pozdro dla Cię,precel i dla Twej Anitki również. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
|
|