XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
powroty?
Autor Wiadomość
kaziolek 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Wto 04 Sie, 2009   

wracałam do domu pociągiem 2.30 i nie było by źle gdyby nie to że jakiś gościu jak wchodziłam do pociągu szarpnął mnie za plecak i walnął o drzwi :roll:

Podziel się na:         
Krakus 
Forumowy prawiczek
MIELONE K***A =)

Do Kostrzyna był loooz to muszę przyznać lecz właśnie w drugą stronę był znacznie większy ścisk. Kilka godz przespałem na podłodze i szczerze było mi wygodniej ponieważ od tych siedzeń o mało tyłek mi nie odpadł. A tak to mogłem się PRAWIĘ wyciągnąć glany posłużyły za poduszkę i heya banana lecimy. Wszystko da się przeżyć

Podziel się na:         
miminka 
Lubi pieprzyć

ja wracałam tym o 10:30 w strone wa-wy przyszłam na dworzec o 10:00 pociąg już stał, spokojnie znalazłam miejsce siedzące, dwie osoby chyba siedziały w przejściu potem i może z 5 przy drzwiach.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Pojechałem wcześniej bo musiałem rano do pracy iść ale tego samego dnia, wieczorem wracałem znowu do domu bo musiałem być dziś rano w pośredniaku (dzięki borek za ogarnięcie sprawy). I tak się trafiło że wracali jeszcze ludzie z woodstocku w poniedziałek wieczorem w moje strony :D Także miałem przedłużenie woodstocku :) jakby ktoś mnie zapytał o fajkę ja ja wracałem to bym zjadł ale że zrobiło mi się ich szkoda bo byli cali mokrzy to sam im dałem te fajki :) W sumie może dlatego że ja sam kiedyś tak dostałem w 2007 roku :) Generalnie to co do mojego pociągu to mieliśmy z Borkiem i miss von przedział służbowy dla siebie w osobówce :D i było fajnie bo można było spać, ale jak jebnęło z nieba piorunami to się pobudziliśmy :D

Podziel się na:         
golonski 
Forumowy prawiczek
Ochlej

Pociąg do Rzeszowa o 5.30 rox :D

Podziel się na:         
juvego1988 
Forumowy prawiczek

Heh, powrót do Gdyni planowałem w poniedziałek o godzinie 4:09 i dlatego też wcale nie spałem. Niestety było tyle ludzi, że sie część osób nie zmieściła (w tym ja)... :-(
trzeba było czekać do godziny 7:55 i jechać dłuższą trasą. Tym razem wszyscy sie zmieścili ale tłok był również okropny... :-/

Podziel się na:         
kaspian 
Forumowy prawiczek
I love music !!

muszę przyznać że jeżeli chodzi o połączenia z warszawą to wielki plus, pociągi piętrowe spełniły swoją role i więcej osób się pomieściło niż w tamtym roku.

A to że pociągi zapchane, czy się w nich chla, śpiewa i bawi to chyba o to chodzi ?
Bo w to też część piękna tego spotkania, że już w drodze się bawimy i poznajemy, często w ścisku, ale wtedy może bardziej męcząco, lecz każdy przyzna że zabawniej.

i kto klnie na pkp : pkp wystawiło tyle taborów ile tylko mogli, nie dziwcie się że nie dawali nowych pociągów bo to bez sens, a ze starych coraz ich mniej, ale dobrze że chociaż to było. z wawy gdyby nie woodstockowy to pociąg inny kosztował by koło 100zł w jedną stronę...

co do sytuacji w których pociąg się zatrzymuje na większej ilości stacji, jeżeli pociąg jest przeładowany to musi, żeby ludzi mogli wyjsc, żeby męska część mogła się dostać na peron w celu wypuszczenia płynów a damska żeby miała wolną drogę do kibelka.

Więc nie narzekajcie, dojechaliście, wróciliście, i pewnie większość z was dobrze się bawiła w pociągu więc po co narzekać ;)

Podziel się na:         
Firr 
Forumowy prawiczek

Ja tam nie narzekam na powrót, chociaż troszkę zwalili sprawę że trzeba było wracać nad ranem.. Przez całą drogę aż do PKP była wielka ulewa, wszystko mi przemokło. Potem czekanie na pociąg - masa ludzi na peronie, ale to chyba normalka.
Potem gorzej było, cała nasza ekipa musiała się troszkę rozdzielić ale nie żałuję bo dzięki temu poznałam fajnych ludzi - jeden typ nawet użyczył mi trochę miejsca siedzącego. Oczywiście podczas podróży były niezłe fazy, ciągle ktoś podawał alkohol. Ogólnie to śmiesznie było; cały przedział rżał ze śmiechu jak opowiadaliśmy sobie bezsensowne kawały typu 'abrakadabra twoja stara w gównie babra'.. Tylko troszku lipa była jak komuś się siku chciało albo coś, kolejki ogromne i jeszcze trzeba było dojść jakoś a nie było gdzie stanąć nawet.

Podziel się na:         
Bucuch. 
Rozkręca sie

połączenia fatalne. kto to w ogóle wymyślił, żeby był tylko 1 pociąg do Lublina ?? poza tym jechał przez warszawę i wszyscy zamiast poczekać na pociąg do Wawy wsadzili się do tego do lublina i ja oczywiście się nie zamieściłam. miałam być w domy na 15 a byłam na 24 o.O bo musiałam jechać najpierw do Wawy a potem dopiero do Zamościa. tak czy siak ścisk był okropny, całą drogę spałam na schodach, nie wliczając 7 godzinnego czekania na pociąg ...
ale to i tak nie zmienia faktu, że nawet gdybym miała całą drogę lewitować w tym pociągu, to i tak z Woodstocku nie zrezygnuję :DD

Podziel się na:         
Rysy 
Coś już napisał

u nas pociąg który jechał bodajże na wrocław to była masakra dopiero jak w rzepinie wsiedliśmy to do świebodzina już dojechaliśmy spokojnie :)

ale lepsze było spanie na mokrej trawie za jakimś blokiem niedaleko pkp obudziliśmy się 10minut przed odjazdem pociągu na całe szczęście

Podziel się na:         
atyta 
Rozkręca sie
wypiłam szampon i jestem piana!

Ja bylam zmuszona wracac do wroclawia pociagiem na ktorego w tym okropnym deszczu czekalam prawie trzy godziny
czekalam trzy godziny poniewaz nie zmiescilismy sie do pociagow!
nawet nie zostaly nam otworzone drzwi dopiero za trzecim razem sie udalo.
najgorsze bylo to ze nikt z ludzi pilnujacych bialej krechy nie chcial nam udzielic informacji czy niedlugo bedzie jakis nastepny pociag... czy az tak ciezko otworzyc usta i powiedziec 2 slowa? masakra. ALE I TAK CIESZE SIE ZE POJECHALAM xD

ps. malo nie zadeptali mojej kuzynki i kolezanki przy wsiadaniu. niektorzy zachowywali sie jak bydlo.

Podziel się na:         
KATA 
Coś już napisał
kotów kat ma oczy zielone

Mi tam deszcz nie straszny, ciepło było, więc szłam sobie w strugach deszczu w poniedziałek rano objuczona plecakiem i chichrałam się pół drogi :D Mimo tłoku udało mi się zdobyć miejsce siedzące, jeszcze usłyszałam na koniec komplement, że jestem najlepszą poduszka na świecie ;)
Nie rozumiem, czemu narzekacie na tłok, opary dymu i pijane towarzystwo, to jest Woodstock, a nie wczasy all inclusive :mrgreen:

Podziel się na:         
Punisher 
Forumowy prawiczek

KATA napisał/a:
to jest Woodstock, a nie wczasy all inclusive :mrgreen:

Jak to powiedział pewien jadący ze mną w pociągu do Kostrzyna jegomość "Woodstock jest all inclusive: rzygasz,srasz i walisz konia..." :mrgreen:

a co do mojego powrotu to nie był zbyt przyjemny :-P 20 osób w jednym przedziale, ledwo się stać dało, sokista musiał nas ugniatać żebyśmy się zmieścili...i tak praktycznie aż do Gliwic, czyli 8 godzin trzeba było jakoś w takim tłoku wytrzymać... jak to ktoś w przedziale powiedział "ja już nawet nie czuję się jak sardynka w puszce, tylko jak pasztet" :lol: ale zawsze to lepsze niż czekać 10 godzin na następny pociąg :-P

Podziel się na:         
Paula 
Rozkręca sie

Cały przedział pusty a Borek z Jumbo śpią na podłodze: Borek jak mumia a Jumbo w pozycji embrionalnej :-P Szkoda że nie miałam aparatu... Generalnie to do szczecina mieliśmy luz, od gryfina dopiero zaczęło być więcej ludzi, ale to nie woodstockowicze, więc się nie liczy, a po za tym stali przed przedziałem dla VIPów 8-)

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

E tam, śmierdzieliśmy dlatego jechaliśmy sami :P

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu