|
PORÓWNANIE Z LATAMI POPRZEDNIMI |
| Autor |
Wiadomość |
kurczaczeq4
Forumowy prawiczek
Wiek: 20 Dołączyła: 04 Sie 2009 Posty: 7 Skąd: Gorzow Wielkopolski
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
|
|
|
hm co do parkingu to w sumie nie dziwię się, że tyle zapłaciłaś..
czasy się zmieniły i ludziom nie chce się siedzieć za darmo i pilnować aut..
ja pojechałam dlatego w czwartek. auto miałam metr od siebie. i było bezpieczniej :>
co do cukru i wrzątku.. następnym razem proponuję zabrać cukier itp. to tez się w sumie zmieniło. i wiadomo, że nikt nie ma cukru dla 400 tyś osób.. a jak policzyć x2 to już w ogóle :P
nie wiem jak było w Żarach ale pewnie dużo się od tamtego czasu zmieniło.
i każdemu podoba się co innego.
mi bardzo Woodstock w Kostrzynie :) |
|
|
|
 |
atyta
Rozkręca sie wypiłam szampon i jestem piana!

|
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
|
|
|
| zaluje ze nie bylam na woodzie w zarach jestem pewna ze bylo inaczej niz w kostrzynie to sie widzi po ludziach kiedy opowiadaja jak to bylo kiedys heh :) osobiscie bardzo mi sie podoba woodstock wspolczesny ale jak rok temu pojechalam na niego z jakimis oczekiwaniami to wrocilam czujac lekki niedosyt, nie wiem czemu nie umiem wyjasnic :) |
_________________ nie to co teraz tylko głupie miny
wytrzeszcz wytrzeszcz z nadprodukcją śliny! |
|
|
|
 |
tool
Rozkręca sie
|
Wysłany: Sob 08 Sie, 2009
|
|
|
Dobra Maja, ja bylem w zarach w 2002 i 2003 roku. Wiec pod wzgledem organizacyjnym, jesli chodzi o wrzatek czy cukier czy tam dogadywanie sie z ludzmi co sprzedawali jedzenie, to fakt, wielki plus dla zar (a te 7 bud to dopiero w tym roku wprowadzili i zgodze sie ze totalna porazka, w poprzednim roku bylo cos na krztalt zar, ale gorzej sie negocjowalo niz w zarach). Jeszcze namiot krysznowcow, pod ktorym w zarach spala masa wiary, a tu zamykany na noc...
A reszta z tego co pisalas to kwestia zorganizowania sie i podejscia. Ja tam spotylkalem mase ludzi co miali okolo 25 lat i wiecej, jesli ci przeszkadza juz wiek woodstocowiczow. Nastepna sprawa parking, to nie wiem jak bylo w zarach, bo tam samochodem nie jechalem, ale 7 zl za dobe to nie jest jakas fortuna, zreszta tak jak ktos pisal to moglas na polu zaparkowac, lecz w piatek juz jest zakaz wprowadzania i wyprowadzania samochodow. A jak juz przyjechaliscie to czemu nie wzieliscie namiotu i nie poszliscie na pole woodstocku zamiast kolo samochodu ze 2km dalej.... cos takiego bardzo psuje poczucie atmosfery.
Kolejna sprawa, reklamy - Ile placisz za mozliwosc uczestnictwa na koncertach? a z czegos to sie przeciez musi utrzymywac, 4mln zl nie podniesiesz na ulicy, a w zarach z tego co pamietam, to jeszcze kasa szla z wosp-u, a teraz juz tak nie jest (tzn nie w bezposredni sposob)
Osobiscie tez kiedys gadalem ze w zarach bylo lepiej (bo bylo) ale fakt jest taki ze nie mozna zyc przeszloscia i teraz tez bylo genialnie, bo chodzi tu o wspanialych ludzi co przyjechali, organizacja moze troszke gorsza, ale nie jest ona najwazniejsza rzecza, dopuki nie daje w kosc. Rok temu na przyklad bylo znacznie mniej ludzi, ale za to co drugi czlowiek to mozna powiedziec ze weteran tego festiwalu :)
Jak bys sie jeszcze kiedys odwarzyla przyjechac, to rozbijcie sie na polu jak wiekszosc (a o samochodzie zapomnijcie na te kilka dni albo zaparkujcie na polu), i nie poswiecajcie tyle czasu na zrzedzenie jak to bylo kiedys a jak teraz, tylko ocencie po wszystkim... Zreszta jak gadalem z wieloma ludzmi, to kazdy mial zakorzenione, ze jak byli na swoim pierwszym woodstocku to bylo najlepiej :) ciekawe prawda? :)
Wedlug mnie co roku jest wspaniale i zawsze zdarza sie jakies male lub wieksze minusy lecz ich jest zdecydowanie mniej niz plusow :) I jest to jedyny festiwal, ktory przeczy slowa piosenki ze "ci wspaniali ludzie, nie powroca, nie powroca juz" :) |
_________________ "po wypiciu redbulla to się opierdalam...
... ale jak by troszkę szybciej" |
|
|
|
 |
dara
Forumowy prawiczek Dara
|
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009 MAJA MA RACJE!!!
|
|
|
| Tez byłem na woodstocku w Zarach 2 razy i po paru latach postanowiłem odwiedzic tą impreze ponownie (bo przeciez zajebiscie było). Ale sie zdziwiłem, klimatem, atmosferą nawet troche tegoroczna impreza nie dorównywała. Widziałem natomiast wszechogarniająca komercje, reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy. Nawet na piwie byliscie dymani- mozna było kupic LECHA, tylko ze ten lech to były siki z mniejszą iloscia alkoholu.(mówił mi to kolega który pracuje w rozlewni), zresztą co ja wam będe mówił, pomyslcie sami ile wypijaliscie piw w ciągu dnia w taki upał??? Na normalnym piwie po wypiciu 3-ch w 30 stopniowym upale, mielibyscie juz niezłą faze. I kolejna głupota, jezeli chciałem sobie kupic jedzenie, musiałem wczesniej wykupic zetony!!! Podwójne stanie w kolejce, a i tak te zarcie w porównaniu z wczesniejszymi latami było nijakie.No i na koniec co mnie poprostu zatkało-ta atmosfera. Woodstock sie skonczył i tyle. A ci co sie sprzeciwiają to poprostu są to ludzie którzy w Zarach, Zaganiu, nie byli, nie mają porównania. Starsi bywalcy woodstocku wiedzą o co chodzi. Pozdro dla ekipy z Zar!! |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009
|
|
|
tez slyszalam ze teraz to nie to samo, ale kazdy wynosi swoje wrażenia z kazdego. jak kiedys bylo super dla kogos to teraz pewnie juz nie jest. ja tez zaluje ze dopiero teraz pojechalam, a nienp. w tamtym roku. wiem tyle ze teraz jade na woodstock ze znajomymi a nie z facetem |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
dara
Forumowy prawiczek Dara
|
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009 WOODSTOCK
|
|
|
| Woodstock trwa juz dobre kilkanascie lat. Kiedyś to był buntowniczy, pełen energii, niespotykanych emocji młodzieniec... Teraz... Starzec który trwa bo te młode lata dobrze wspomina i chciałby znowu to przezyc. |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sob 12 Gru, 2009
|
|
|
| Jest to zdecydowanie festival dla szerokich mas ludzi. Pamiętam jeszcze, żary kiedy jazda na Woodstock była nie lada przedsięwzięciem i ludzie, którzy tam byli byli po prostu inni. |
|
 |
soplica22
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Wto 15 Gru, 2009
|
|
|
| Urwaliście się wszyscy z choinki!!! Impreza nadal jest number one!!! |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1278 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Wto 15 Gru, 2009
|
|
|
| Zastopuj trochę ; ) to, że Woodstock się zmienia na przestrzeni lat, to widać gołym okiem. Każdy, to był przez kilka ostatnich lat na PW ten to potwierdzi. ; ) dalej jest to bardzo fajna impreza na którą ja osobiście z wielką przyjemnością jeżdżę i jeździł będę, ale już inna niz kilka lat temu... ; ) |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
kotula
Rozkręca sie
Wiek: 25 Dołączył: 30 Sie 2009 Posty: 201 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010
|
|
|
| Niestety teraz woodstock jest impreza dla wszystkich , przyjeżdza tam masa dresiarstwa i innego dziadostwa dla których jedynym celem woodstocku jest przez kilka dni ćpać i chlać .Niestety oni psują tą impreze |
_________________ kotula |
|
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
|
|
|
| Zawsze przecież był dla wszystkich i każdy mógł przyjechać. Zawsze przeróżni ludzie przyjeżdżali, no może mniej dresów kiedyś było nie pamietam już jak było w Żarach |
|
 |
kotula
Rozkręca sie
|
|
|
|
| właśnie każdy mógł przyjechać a jednak ludzi z poza klimatu było duzo miej , bo wiedzieli ze to impreza punksow metali i hipisów |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
| Zawsze Woodstock był dla wszystkich i ma swój niesamowity klimat. Jednak przyjeżdża coraz więcej różnych ludzi, bo grają coraz lepsze zespoły. Mniej punkowe bardziej top. |
|
 |
kotula
Rozkręca sie
|
|
|
|
| Dezaprobator napisał/a: | | Zawsze Woodstock był dla wszystkich i ma swój niesamowity klimat. Jednak przyjeżdża coraz więcej różnych ludzi, bo grają coraz lepsze zespoły. Mniej punkowe bardziej top. |
nie wiem jak Ci ale mi przeszkadza na woodsie techniawka lecąca z samochodów i bandy idiotów krzyczace np Wks cz CWks itp. chodzi mi o to ze niestety jest tam coraz wiecej takich ludzi |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
|
|
|
| No jest jest. Kiedyś przyjeżdżali ludzie dla których to była wyprawa aby zobaczyć prawdziwy punk. Teraz przyjeżdżają ludzie którzy słuchają guano apes i uważają się za niesamowitych rockmenów... |
|
 |
|
|