Wysłany: Wto 04 Sie, 2009 Piosenka z głośnika.
Siemanko Wooodstokowicze, ja mam takie dość dziwne pytanie, aczkolwiek nie potrafię sobie przypomnieć piosenki jaka była puszczana rano i przed otwarciem sceny z głośników. Dokładniej rzecz ujmując, pamiętam tylko słowa ref. "Dalej dalej dalej", śpiewane przez mężczyznę, nuta była wolna z dość ciekawą gitarką, zazwyczaj po tej piosence leciała gaba kulka z piosenką "niejasności". Jeśli ktoś to wie, bo ja niestety mam dziurę w głowię, proszę niech napiszę :). Pozdrawiam !
Wysłany: Wto 04 Sie, 2009
robię to od samego rana, przeszukałam już wszystkie możliwe strony, wpisywałam te słowa, słucham ciągle kolejnych piosenek i nic. piosenka jest znana i dlatego nie mogę zrozumieć jakim cudem w necie nie mogę jej odszukać.
Hmm postaram się w taki sposób pomoc: też zakochałem się w jednej piosence z głośników, którą puścili z rana trzeciego dnia ( do tego klimatycznie stałem koło napisu Woodstock przy ASP i oglądałem jak wszystkie Jarki i Andrzeje idą spać lub wstają... leciał wtedy Kazik i Buldog - V Rozbiór Polski
Wysłany: Sro 05 Sie, 2009
Jesteś Geniuszem, tak to właśnie Tomek Budzyński, tytułowa piosenka jego solowej płyty "Luna" ! Dziękuje serdecznie za pomoc ;).
_________________ nie bój się prawdy.
Podziel się na:
atyta Rozkręca sie wypiłam szampon i jestem piana!
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
heh mi sie spodobala piosenka w ktorej szedl tekst - widzialem cie z innym cos tam mial dlugie wlosy mowilas ze sie brzydzisz a on bluzke ci rozpinal- i nie wim jak sie nazywa
moze ma ktos puszke woodstockowa odsprzedac????????????????? bardzo prosze :)
_________________ nie to co teraz tylko głupie miny
wytrzeszcz wytrzeszcz z nadprodukcją śliny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum