Zna ktoś słowa piosenki której refren idzie jakoś tak: " I niech nam żyje całodobowy, sklep spożywczo-monopolowy" Śpiewałem ją z jakąś ekipą ale nie pamietam już słów
a ja od razu zapytam zna ktoś jakieś tytuły utworów co grali przy LECHU? wiem,tyle,że to D'n'b było...
Podziel się na:
basista Gość
Wysłany: Sob 08 Sie, 2009
O tak :mrgreen: muzyka za ogródkiem piwnym była ekstra rytmy DnB i Raegge zmixowane
Przydało by się kilka tytułów , świetna zabawa była przy tej muzyce
"moze ma ktos puszke woodstockowa odsprzedac????????????????? bardzo prosze :)"
z piwa?? ja mam ;P
[ Dodano: Sob 08 Sie, 2009 ]
jak ogladal ktos tez film puszczony o Woodstocku, to leciala piosenka cos o chlopcu z powstania... " ballada o chlopcu.." dalej nie pamietam, kojarzy ktos nazwe zespolu ? ( punk)
Podziel się na:
olala Forumowy prawiczek Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie!
Wiek: 26 Dołączyła: 18 Lut 2009 Posty: 7 Skąd: Over the rainbow
Wysłany: Sob 08 Sie, 2009
Chyba myślisz o jakiejś piosence Lao Che. Oni nagrali całą płytę o Powstaniu Warszawskim. Może chodzi o "Godzina W"? Bo to chyba puścili podczas filmu o Woodstocku.
Chyba myślisz o jakiejś piosence Lao Che. Oni nagrali całą płytę o Powstaniu Warszawskim. Może chodzi o "Godzina W"? Bo to chyba puścili podczas filmu o Woodstocku.
dzięki,ale to nie to... kolezanka wspominala,ze spiewal cos o balladzie chlopca powstanczego.
[ Dodano: Sob 08 Sie, 2009 ]
dziekuje, ale jeszcze nie to...
jak ogladal ktos tez film puszczony o Woodstocku, to leciala piosenka cos o chlopcu z powstania... " ballada o chlopcu.." dalej nie pamietam, kojarzy ktos nazwe zespolu ? ( punk)
piosenka była szybka... wlasnie nie jest to LAO CHE , to bylo Na woodstocku 2009
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum