|
Kradzieże. |
| Autor |
Wiadomość |
grzechu007
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pon 10 Sie, 2009
|
|
|
| w takiej masie ludzkiej zawsze będą kradzieże, woodstock to wręcz wypłata dla złodzieja. My z naszej strony możemy jedynie pilnować własnych śmieci, nie stwarzać sytuacji i brać na woodstock to czego nie będzie nam szkoda jak nam ukradną typu, stare rozwalone telefony poklejone taśmą. |
|
 |
Vivika18
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 11 Sie, 2009
|
|
|
czy to prawda ze najwięcej jumali śpiworów?
to sie w ogóle opłaca? :roll: |
|
|
|
 |
Sour_
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
|
|
|
| maciek_ napisał/a: | Znalazłem dziewczęce majtki, w brązowo-różowe paski. O dziwo pachnące ! ;D
Jakoś nie znalazłem czasu żeby oddać je do biura... po za tym bardzo mi się spodobały ;p
Leżały na drodze do ASP przy lasku po lewej.
Jak coś to oddam, piszcie na gg albo pw ;) |
ekchem, zgubiłam takowe biegnąc z naręczem mojej bielizny do namiotu koleżanki :D:D:D:D:D nie wierzę, że sie znalazły xDDDDDDDDDDDDDDDD |
_________________ :evil: |
|
|
|
 |
Vivika18
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
|
|
|
| to już graniczy z cudem : P |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009
|
|
|
| A ja się tyle nasłuchałem o kradzieżach podczas zeszłego PW,że z początku z niemałym lękiem oddalałem się od swego namiotu. :shock: Na szczęście wróciłem do domu ze wszystkim co zabrałem do Kostrzyna,za co dziękuję czujnym znajomym i bliskim rozbitych wokół mnie. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Firr
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Mi zginął jedynie telefon, ale to nie wiadomo czy to sprawka złodzieja czy moje roztrzepanie, możliwe że sama go gdzieś posiałam. Za późno się zorientowałam, najbardziej szkoda mi karty, bo telefon to grat był :roll:..
Byłam w tym punkcie rzeczy zagubionych i nic, no ale jakoś się tym zbytnio nie przejęłam i poszłam bawić się dalej. :roll: |
|
|
|
 |
Muscaria
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| Jedyne co nam zwinęli z premedytacją to materac w formie komórki, który osobiście nadmuchałam!:P |
|
|
|
 |
zlamas
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pią 21 Sie, 2009
|
|
|
ja robię jak Aras666, i w sumie niczego nie ukradli, ale jest to genialny sposób na zminimalizowanie strat |
_________________ rower to jest świat! :) |
|
|
|
 |
maciek_
Forumowy prawiczek
Wiek: 19 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 34 Skąd: trójmiasto
|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010
|
|
|
| Sour_ napisał/a: | | maciek_ napisał/a: | Znalazłem dziewczęce majtki, w brązowo-różowe paski. O dziwo pachnące ! ;D
Jakoś nie znalazłem czasu żeby oddać je do biura... po za tym bardzo mi się spodobały ;p
Leżały na drodze do ASP przy lasku po lewej.
Jak coś to oddam, piszcie na gg albo pw ;) |
ekchem, zgubiłam takowe biegnąc z naręczem mojej bielizny do namiotu koleżanki :D:D:D:D:D nie wierzę, że sie znalazły xDDDDDDDDDDDDDDDD |
:) dobrze, że je jeszcze mam...;p
jeśli je jeszcze chcesz (nic z nimi nie robiłem ;p) to napisz na priv adres to odeśle paczką albo do zobaczenia na Woodstock 2010 i tam się jakoś ustawimy :) |
|
|
|
 |
Greenflag
Coś już napisał Make it Green

Wiek: 26 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 70 Skąd: nie pamiętam już
|
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
|
|
|
| Mi wsiąkły 2 śledzie, ale to zobaczyliśmy przy składaniu namiotu, w lesie i tak mocno trzymał się gruntu. A sam namiot chcieliśmy zostawić z karteczkę"weźcie go sobie, my już w domu", ale ostatecznie udało się go spakować :lol: Co roku to samo, jak jadę to wszystko w torbie się mieści a jak wracam, to jakaś torba mniejsza się wydaje i trzeba nogą upychać :mrgreen: |
|
|
|
 |
andrew255
Rozkręca sie
|
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
|
|
|
| Greenflag napisał/a: | | Co roku to samo, jak jadę to wszystko w torbie się mieści a jak wracam, to jakaś torba mniejsza się wydaje i trzeba nogą upychać |
Ja mam na szczęście odwrotnie.
| Greenflag napisał/a: | | namiot chcieliśmy zostawić |
Trzeba tak było zrobić. Ja na przykład buty zostawiłem, może komuś się przydały :roll: |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010
|
|
|
| Greenflag napisał/a: | | Mi wsiąkły 2 śledzie | tak apropo śledzi. to chciałbym BARDZO PRZEPROSIĆ wszystkich poszkodowanych. dwa lata temu po pijaku wyjebałem swoje śledzie i na ostatnim Łudstoku razem z kolezanką wyciagalismy po jednym śledziu z kazdego mijanego namiotu. szlismy od budek telefonicznych w linii prostej do ASP. przepraszam jeszcze raz |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
Yava
Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 24 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 977 Skąd: Kołobrzeg/ZG
|
|
|
|
| Kumplowi zajumali kostkę z ubraniami ,a następnego dnia tak sie nawalił że wywalił glany i stwierdził że chce być Hobbitem :D |
|
|
 |
Yava
Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 24 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 977 Skąd: Kołobrzeg/ZG
|
|
|
|
| A jak na bosaka biegał nawet komunikat poszedł w eter " Macias umyj nogi " :mrgreen: |
|
|
|
 |
Sour_
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Wto 19 Sty, 2010
|
|
|
| maciek_ napisał/a: |
jeśli je jeszcze chcesz (nic z nimi nie robiłem ;p) to napisz na priv adres to odeśle paczką albo do zobaczenia na Woodstock 2010 i tam się jakoś ustawimy :) |
jakoś nieziemsko mi na nich nie zależy, ale dzięki za chęci ; ) |
_________________ :evil: |
|
|
|
 |
|
|