XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Jezuski - jak Wy ich odbieracie?

Czy pozytywnie odbierasz Jezuskow na Woodstocku?
Tak
17%
 17%  [ 14 ]
Nie
38%
 38%  [ 31 ]
Przepraszam, ktoredy do ToiToija?
43%
 43%  [ 35 ]
Głosowań: 80
Wszystkich Głosów: 80

Autor Wiadomość
miminka 
Lubi pieprzyć

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009   Przystanek Jezus

Jestem w szoku co znalazłam :shock: już się nie dziwię że ten przystanek jest tak na uboczu żeby płacić za woodstock :evil:
przystanek jesus

Podziel się na:         
Kredka 
Rozkręca sie
Die in Hell!

Wysłany: Pią 07 Sie, 2009   

PRzystanek Jezus wyszedł wtedy kiedy Krisznowcy doszli pod dużą scenę zawrócili i trochę dłuzej stalli na ulicy pod dużą sceną, w ogole co to za pomysl zeby pllacic tyle kasy oO?!

Podziel się na:         
Aras666 
Po co tyle piszesz ?
Always look on the bright side of life! :)

jaka kasę??? że o co chodzi?

Podziel się na:         
Milimetka 
Forumowy prawiczek

Nie chciało się czytać? ;)))

"Koszt

* 120zł

Powyższa kwota nie jest zapłatą za udział, ale udziałem w dźwiganiu odpowiedzialności za wspólne dzieło ewangelizacji. Bez wsparcia naszych Dobroczyńców nie bylibyśmy w stanie zrealizować całości przedsięwzięcia."

Podziel się na:         
Marisha 
Konto Fikcyjne

Kredka napisał/a:
PRzystanek Jezus wyszedł wtedy kiedy Krisznowcy doszli pod dużą scenę zawrócili i trochę dłuzej stalli na ulicy pod dużą sceną, w ogole co to za pomysl zeby pllacic tyle kasy oO?!

Pisałam (chyba o tym) incydencie już kiedyś na forum. Mamy stała trase która przemiarzamy z tym duzym wozem (Ratha Yatra) i kiedys (ale to chyba 4 lata temu) Przystanek Jezus wyszedł z flagami na przeciw nam, zagrodzili droge i zaczeli do nas spiewać Jezus Cie kocha :lol: wszystko jest nagrane na filmie, który nakrecil mój znajomy, mam to nawet :lol:
Aaaaa nie chce naet się wypowiadać o nich :lol:

Podziel się na:         
Milimetka 
Forumowy prawiczek

Marisha, chciałabym zobaczyć ten film :)))
Najwięcej batmanów uświadamiało "młodych, zagubionych ludzi" właśnie koło Waszej wioski :)))

Podziel się na:         
Aras666 
Po co tyle piszesz ?
Always look on the bright side of life! :)

Jezus to w ogóle sekta... nie ma o czym rozmawiać ;]

sekta powiadasz... yhm... fakt, skoro tak twierdzisz to w zupełności nie ma o czym z tobą rozmawiać :roll:

Ja za to sobie z owymi "batmanami" porozmawiałem... i wiecie co? mieli zdecydowanie więcej do powiedzenia niż panowie w pytaniach i odpowiedziach u kryszny gdzie jak przychodzę to ma mam taką ramę że masakra :)

Poza tym... uważam że na woodstocku jest strasznie wielu pozerów, którzy niby to sie naśmiewają z księży, z Jezusa itd. a w niedzielę grzeczniutko ze złożonymi rączkami biegną do kościółka :roll: żal.

Podziel się na:         
Marisha 
Konto Fikcyjne

Milimetka napisał/a:
Marisha, chciałabym zobaczyć ten film :)))
Najwięcej batmanów uświadamiało "młodych, zagubionych ludzi" właśnie koło Waszej wioski :)))

Mam go na dvd bo jest dlugi, ale moge nagrac Ci go i wysłac pocztą :) chociaż nie wiem czy nie ma na necie tego incydentu gdzieś wrzuconego, poszukam i jak znajde to zapodam link.

Co do 'batmanów' to nie bede się wypowiadała na ich temat :)

Podziel się na:         
voo_doo 
Stara Gwardia

Jezus to w ogóle sekta... nie ma o czym rozmawiać ;]

sekta powiadasz... yhm... fakt, skoro tak twierdzisz to w zupełności nie ma o czym z tobą rozmawiać :roll:

Ja za to sobie z owymi "batmanami" porozmawiałem... i wiecie co? mieli zdecydowanie więcej do powiedzenia niż panowie w pytaniach i odpowiedziach u kryszny gdzie jak przychodzę to ma mam taką ramę że masakra :)

Poza tym... uważam że na woodstocku jest strasznie wielu pozerów, którzy niby to sie naśmiewają z księży, z Jezusa itd. a w niedzielę grzeczniutko ze złożonymi rączkami biegną do kościółka :roll: żal.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

voo_doo napisał/a:

Skąd wiedziałeś, ja na każdym woodstocku jestem wielkim satanistą :D A tak poważnie to wszystko co napisał voo-doo to się z tym zgadzam w 100 %

Podziel się na:         
voo_doo 
Stara Gwardia

a co nie pamiętasz jak razem robiliśmy czarno białe msze i taniec wojowników z siekierką? :D toż to czysty satyrytanizm! :P

Podziel się na:         
Milimetka 
Forumowy prawiczek

Ja nie chodzę do Kościoła ale szanuje wiarę innych dlatego nie będę dyskutować na tematy religijne. Mam wyrobione swoje zdanie, które pozostawiam dla siebie. Nie lubię tylko jak ktoś próbuje mnie na siłę uświadamiać ;)
A ten temat zawsze był i będzie kontrowersyjny.

Podziel się na:         
Marisha 
Konto Fikcyjne

Kwestia wiary w Boga to bardzo intymna sprawa i moim zdaniem zdecydoanie nie jest to temat na forum. Bo nigdy w tej sprawie nie dojdzie się do kompromisu, jeden wierzy w to, durgi w coś innego, pozostaje tylko szacunek.
Szanuje wiare Kosciola Katolickiego, ale to co się dzieje na Przystanku Jezus, zachowanie tych ksiezy i mlodziezy, niestety nie zasługuje na szacunek, ot moje prywatne zdanie. Powstrzymuje sie od dalszego komentarza zeby nie urazic nikogo i tym samym koncze moja wypowiedź w tym temacie. Amen :-)

Podziel się na:         
voo_doo 
Stara Gwardia

ohh marisha co do kryszny też by pare rzeczy sie znalazło które straszennie irytują ;) więc powiedzmy że nikt "święty" nie jest. A to że macie kolorowy zorganizowany korowód i żarcie niczego nie zmienia :)

Podziel się na:         
Marisha 
Konto Fikcyjne

voo_doo napisał/a:
ohh marisha co do kryszny też by pare rzeczy sie znalazło które straszennie irytują ;) więc powiedzmy że nikt "święty" nie jest. A to że macie kolorowy zorganizowany korowód i żarcie niczego nie zmienia :)

Kochany panie P. ;-) , niczego takiego nie powiedziałam wiec prosze nie wkładaj swoich słow w moje usta. Dobrze wiem że nikt świety nie jest, że w każdej religi znajdą się ewenementy. Piszac o PJ generalizowałam i wypowiadałam swoje zdanie i doświadczenie, czego zabronić mi nie możesz ;-) Nie chce dalej udzielać się w tym temacie i licytowac kto jest gorszy a kto lepszy bo nie jesteśmy w szkole podstawowej.
peace ;-)

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu