|
Jezuski - jak Wy ich odbieracie? |
| Czy pozytywnie odbierasz Jezuskow na Woodstocku? |
| Tak |
|
17% |
[ 14 ] |
| Nie |
|
38% |
[ 31 ] |
| Przepraszam, ktoredy do ToiToija? |
|
43% |
[ 35 ] |
|
| Głosowań: 80 |
| Wszystkich Głosów: 80 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
miminka
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 Przystanek Jezus
|
|
|
Jestem w szoku co znalazłam :shock: już się nie dziwię że ten przystanek jest tak na uboczu żeby płacić za woodstock :evil:
przystanek jesus |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
|
|
|
| PRzystanek Jezus wyszedł wtedy kiedy Krisznowcy doszli pod dużą scenę zawrócili i trochę dłuzej stalli na ulicy pod dużą sceną, w ogole co to za pomysl zeby pllacic tyle kasy oO?! |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
|
|
|
| jaka kasę??? że o co chodzi? |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Milimetka
Forumowy prawiczek

Wiek: 24 Dołączyła: 04 Sie 2009 Posty: 38 Skąd: Sulejówek
|
|
|
|
Nie chciało się czytać?
"Koszt
* 120zł
Powyższa kwota nie jest zapłatą za udział, ale udziałem w dźwiganiu odpowiedzialności za wspólne dzieło ewangelizacji. Bez wsparcia naszych Dobroczyńców nie bylibyśmy w stanie zrealizować całości przedsięwzięcia." |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Kredka napisał/a: | | PRzystanek Jezus wyszedł wtedy kiedy Krisznowcy doszli pod dużą scenę zawrócili i trochę dłuzej stalli na ulicy pod dużą sceną, w ogole co to za pomysl zeby pllacic tyle kasy oO?! |
Pisałam (chyba o tym) incydencie już kiedyś na forum. Mamy stała trase która przemiarzamy z tym duzym wozem (Ratha Yatra) i kiedys (ale to chyba 4 lata temu) Przystanek Jezus wyszedł z flagami na przeciw nam, zagrodzili droge i zaczeli do nas spiewać Jezus Cie kocha :lol: wszystko jest nagrane na filmie, który nakrecil mój znajomy, mam to nawet :lol:
Aaaaa nie chce naet się wypowiadać o nich :lol: |
|
|
|
 |
Milimetka
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
Marisha, chciałabym zobaczyć ten film
Najwięcej batmanów uświadamiało "młodych, zagubionych ludzi" właśnie koło Waszej wioski |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
|
|
|
Jezus to w ogóle sekta... nie ma o czym rozmawiać
sekta powiadasz... yhm... fakt, skoro tak twierdzisz to w zupełności nie ma o czym z tobą rozmawiać :roll:
Ja za to sobie z owymi "batmanami" porozmawiałem... i wiecie co? mieli zdecydowanie więcej do powiedzenia niż panowie w pytaniach i odpowiedziach u kryszny gdzie jak przychodzę to ma mam taką ramę że masakra :)
Poza tym... uważam że na woodstocku jest strasznie wielu pozerów, którzy niby to sie naśmiewają z księży, z Jezusa itd. a w niedzielę grzeczniutko ze złożonymi rączkami biegną do kościółka :roll: żal. |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Milimetka napisał/a: | Marisha, chciałabym zobaczyć ten film
Najwięcej batmanów uświadamiało "młodych, zagubionych ludzi" właśnie koło Waszej wioski |
Mam go na dvd bo jest dlugi, ale moge nagrac Ci go i wysłac pocztą :) chociaż nie wiem czy nie ma na necie tego incydentu gdzieś wrzuconego, poszukam i jak znajde to zapodam link.
Co do 'batmanów' to nie bede się wypowiadała na ich temat :) |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
Jezus to w ogóle sekta... nie ma o czym rozmawiać
sekta powiadasz... yhm... fakt, skoro tak twierdzisz to w zupełności nie ma o czym z tobą rozmawiać :roll:
Ja za to sobie z owymi "batmanami" porozmawiałem... i wiecie co? mieli zdecydowanie więcej do powiedzenia niż panowie w pytaniach i odpowiedziach u kryszny gdzie jak przychodzę to ma mam taką ramę że masakra :)
Poza tym... uważam że na woodstocku jest strasznie wielu pozerów, którzy niby to sie naśmiewają z księży, z Jezusa itd. a w niedzielę grzeczniutko ze złożonymi rączkami biegną do kościółka :roll: żal. |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| voo_doo napisał/a: |
Skąd wiedziałeś, ja na każdym woodstocku jestem wielkim satanistą :D A tak poważnie to wszystko co napisał voo-doo to się z tym zgadzam w 100 % |
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| a co nie pamiętasz jak razem robiliśmy czarno białe msze i taniec wojowników z siekierką? :D toż to czysty satyrytanizm! :P |
|
|
|
 |
Milimetka
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
Ja nie chodzę do Kościoła ale szanuje wiarę innych dlatego nie będę dyskutować na tematy religijne. Mam wyrobione swoje zdanie, które pozostawiam dla siebie. Nie lubię tylko jak ktoś próbuje mnie na siłę uświadamiać ;)
A ten temat zawsze był i będzie kontrowersyjny. |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
Kwestia wiary w Boga to bardzo intymna sprawa i moim zdaniem zdecydoanie nie jest to temat na forum. Bo nigdy w tej sprawie nie dojdzie się do kompromisu, jeden wierzy w to, durgi w coś innego, pozostaje tylko szacunek.
Szanuje wiare Kosciola Katolickiego, ale to co się dzieje na Przystanku Jezus, zachowanie tych ksiezy i mlodziezy, niestety nie zasługuje na szacunek, ot moje prywatne zdanie. Powstrzymuje sie od dalszego komentarza zeby nie urazic nikogo i tym samym koncze moja wypowiedź w tym temacie. Amen |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| ohh marisha co do kryszny też by pare rzeczy sie znalazło które straszennie irytują ;) więc powiedzmy że nikt "święty" nie jest. A to że macie kolorowy zorganizowany korowód i żarcie niczego nie zmienia :) |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| voo_doo napisał/a: | | ohh marisha co do kryszny też by pare rzeczy sie znalazło które straszennie irytują ;) więc powiedzmy że nikt "święty" nie jest. A to że macie kolorowy zorganizowany korowód i żarcie niczego nie zmienia :) |
Kochany panie P. , niczego takiego nie powiedziałam wiec prosze nie wkładaj swoich słow w moje usta. Dobrze wiem że nikt świety nie jest, że w każdej religi znajdą się ewenementy. Piszac o PJ generalizowałam i wypowiadałam swoje zdanie i doświadczenie, czego zabronić mi nie możesz Nie chce dalej udzielać się w tym temacie i licytowac kto jest gorszy a kto lepszy bo nie jesteśmy w szkole podstawowej.
peace |
|
|
|
 |
|
|