|
Jedzonko od Hare Kryszna |
| Autor |
Wiadomość |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Sob 24 Paź, 2009
|
|
|
| to mialas farta jak jasna cholera. biorąc pod uwage kiepska gastronomie w tym roku to zarełko od harych było najlepszym wyjsciem. jezeli sie komus do miasta oczywiscie nie chcialo isc |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
kotula
Rozkręca sie
Wiek: 25 Dołączył: 30 Sie 2009 Posty: 201 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | to mialas farta jak jasna cholera. biorąc pod uwage kiepska gastronomie w tym roku to zarełko od harych było najlepszym wyjsciem. jezeli sie komus do miasta oczywiscie nie chcialo isc |
zgadzam sie całkowicie lecz do sklepu nie jest daleko jakieś 600 m |
_________________ kotula |
|
|
|
 |
henQ2307
Forumowy prawiczek *********

|
|
|
|
Nooo gastronomia w tym roku była beznadziejna...
Ale jeśli chodzi o żarcie u Kryszny to złe nie było (nawet powiem, że dobre :lol: ) ale te kolejki zniechęcały... |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
Jak troche poczekacie w kolejkach to bardziej zgłodniejecie |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Nie 25 Paź, 2009
|
|
|
| Marisha napisał/a: | Jak troche poczekacie w kolejkach to bardziej zgłodniejecie |
nie mowiła byś tak gdybyś stała po naszej stronie |
|
|
|
 |
Paula
Rozkręca sie

Wiek: 25 Dołączyła: 19 Kwi 2009 Posty: 297 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
| No dobra, może i kolejki były kilometrowe, ale warto było poczekać :mrgreen: Żarcie było dobre, wręcz bardzo dobre w porównaniu z pseudozapiekankami. Marisha a TY to miałaś podać przepis na sosik... |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Jaki sosik? Nie było mnie na woodzie więc nie wiem o jaki sosik chodzi ... |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
| Marisha napisał/a: | | Jaki sosik? Nie było mnie na woodzie więc nie wiem o jaki sosik chodzi ... | cos chyba ściemniasz,bo gdzies cos bylo,ze bylas 8-) |
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
oj nie, nie było mnie niestety przez ostatnie 2 albo 3 lata i nikt nie mógł mówić inaczej . Byłam wtedy jak wioska forumowa była pierwszy raz rozbita(4lata temu?), ale nie miałam wtedy czasu zeby do niej zajrzec, niestety... |
|
|
|
 |
Firr
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
No mi osobiście bardzo posmakował ryż z gulażem sojowym.
te słodkie kulki i 'wafle' niestety wyrzucałam albo prosiłam o większą porcje ryżu zamiast tego. Ano i Marisha, też kiedyś gdzieś widziałam na forum że podasz przepis na ten gulaż sojowy, albo mi się coś przewidziało lub pomyliło z inną osobą. |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| Gulasz sojowy... Blee... czy was pogięło...? Normalnego mięsa byście spróbowali... |
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Firr napisał/a: | | Ano i Marisha, też kiedyś gdzieś widziałam na forum że podasz przepis na ten gulaż sojowy, albo mi się coś przewidziało lub pomyliło z inną osobą. |
Tak to ja przyznaje się bez bicia Szczerze to troszkę mi się o tym zapomniało ale wysłalam przed chwileczką e-maila w tej sprawie, jesli kucharz zgodzi zdradzić się swoją tajemnice kulinarną to wkleje ten przepis, chwile cierpliwosci prosze |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
|
|
|
| Marisha napisał/a: | Jak troche poczekacie w kolejkach to bardziej zgłodniejecie |
ohohoho masz racje w PIĄTEK stałam pół godziny i smakowało wybornie po tym czekaniu
u nas w Bytomiu kobita chodzi z knurem na smyczy xD |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
KATA
Coś już napisał kotów kat ma oczy zielone

Wiek: 24 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 78 Skąd: Skierniewice
|
|
|
|
Jedzonko u Krysznowców...
Muszę przyznać, że w tym roku spisali się na medal, no, może poza tym kminkiem w chipsach Po raz pierwszy smakowała mi halawa, w poprzednich latach próbowałam, ale nigdy nie byłam w stanie zjeść całej, teraz zajadałam aż mi się uszy trzęsły. I gulasz też był przepyszny, pamiętam, że dwa lata temu podali do ryżu jakiś sos na słodko i tego nie byłam w stanie zjeść, nie lubię takiego połączenia smaków - w tym roku był wyśmienity!
Dzięki za przepis na kaszkę, dobre niewiasty, niewykluczone, że zrobię któregoś pięknego dnia 8-) |
|
|
|
 |
Eyna
Forumowy prawiczek Szacunku dla głupoty nie potrafię się nauczyć.

|
Wysłany: Nie 15 Lis, 2009
|
|
|
Ja wyznaję zasadę, iż "ryż cię nigdy nie skrzywdzi", tak więc jedzenie od Krysznowców wydawało mi się najbardziej bezpiecznym rozwiązaniem.
Powiem więcej - momentami odnosiłam wrażenie, że mój zmaltretowany organizm jest mi wdzięczny, za tak miłą odmianę
Miałam problem jedynie z halawą - smakowała mi, ale tak przez 3-4 łyżki, potem "kulka mocy" lądowała na talerzu kogoś bardziej głodnego |
_________________ Piwa i pacierza nie odmawiam. |
|
|
|
 |
|
|