XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Co myślicie o muzyce na Wiosce Piwnej ??
Autor Wiadomość
Dahomej 
Moderator
vel.Grześ

Wysłany: Czw 13 Sie, 2009   

Vivika18 napisał/a:
piwo lech-lech poznań-ustawki. kibole

zonk. nie trafiłaś z tą wyliczanką. ;-)

Podziel się na:         
voo_doo 
Stara Gwardia

w ogóle marudzicie jak stare baby. Nie podoba sie wioska piwna i piwo nie smakuje to nie chodzić i nie narzekać.

Podziel się na:         
Leszek84 
Forumowy prawiczek

voo_doo napisał/a:
w ogóle marudzicie jak stare baby. Nie podoba sie wioska piwna i piwo nie smakuje to nie chodzić i nie narzekać.

Piwo nie było za dobre ale było jakei było zawsze można bylo sobie przyneisć piwo z miasta.

Powiem tak że bylem 8 raz na Woodstocku i zawsze twierdziłem że ten festiwal jest dla rożnych subkultur o rożnych prawach.Ja się tam nie zaliczam do nikogo ale większości słucham metalu i jak by mi cały czas mial metal grać to też by mi się nie podobało. Dj nie mógł puszczać techna to puszczał drumy żeby tylko był jakiś bas i mix. Po prostu stwierdzam fakt że na takiej imprezie powinno się podchodzic pod ludzi Dj powinien wyczuć jaką muzyke puszczać. Zawsze można np. po 4 kawałki z różnych gatunków puszczać i by było dobrze. No i więcej polskiego rocka i punka żeby można było sobie pośpiewać.

Wy chyba nie pamiętacie jak na Wiosce piwnej robiło się fale, jak ludzie byli podnoszeni na rękach jak robili pogo jak cała wioska piwna śpiewała a 1/4 wioski piwnej była zajęta przez ludzi tańczących. Wtedy jednak dużo mniej ludzi przyjeżdżało w stosunku jak było w tym roku to naprawdę tam mało ludzi się bawiło. Po prostu na wiosce były nudy tylko się chodziło napić się piwa.

Podziel się na:         
milan 
Typowy spamer
freak4life

Wysłany: Pią 14 Sie, 2009   

Vivika18 napisał/a:
szkoda gadać. jestesmy na festiwalu muzyki rockowej a nie...

No jasne-zamknijmy się w muzycznej szufladzie i nie wychylajmy za nią koniuszka nosa.A szaleństwo choćby na Dub FX pokazało,że warto poszerzać dźwiękową ofertę.

Podziel się na:         
Osaa 
Coś już napisał

Wysłany: Pią 14 Sie, 2009   

milan napisał/a:

dokładnie
milan napisał/a:
Vivika18 napisał/a:
szkoda gadać. jestesmy na festiwalu muzyki rockowej a nie...

No jasne-zamknijmy się w muzycznej szufladzie i nie wychylajmy za nią koniuszka nosa.A szaleństwo choćby na Dub FX pokazało,że warto poszerzać dźwiękową ofertę.

na woodzie są ludzie którzy lubią różne rodzaje muzyki i wtedy wie że jak pójdzie do wioski piwnej to może posłuchać czegoś innego niż pod sceną.
a po za tym na piwo tam to się idzie z kimś i ważne jest towarzystwo a nie to co leci w tle,.
a po za tym jak ktoś tam jedzie zamknięty na inne rodzaje muzyki niż rock itp. to wszędzie oprócz wioski piwnej ją słychać:)
przesadą by było jakby na głównej scenie pojawił się dj i zapodał coś do bansowania a tak to myślę że jest fajnie:)

Podziel się na:         
Eclaircie 
Rozkręca sie
Trochę słodyczy,ale z pieprzem proszę!

Wysłany: Nie 16 Sie, 2009   

W wiosce piwnej leciała różna muzyka z tego co słyszałam, a jak komuś nie chciało się tam siedzieć to trza było kupić browara i wypić przed swoim namiotem ;)

Podziel się na:         
Furia 
Forumowy prawiczek

taak, faktycznie, tą muzykę to było też TAAAAAAK słychać, że ja siedząc pod parasolami bardziej słyszałam głosy ludzi dookoła niż tą, nazwijmy to, muzykę...
ludzi garstka, faktycznie, mimo wszystko mogli puścić coś dla LUDZI, a nie dla ZRÓŻNICOWANIA... bo to drugie się nie sprawdziło

Podziel się na:         
Osaa 
Coś już napisał

Cytat:
ludzi garstka

może byłaś przed otwarciem wioski :idea: przecież było dużo ludzi, i myślę że większość miało w dupie co tam leci

Furia napisał/a:
mimo wszystko mogli puścić coś dla LUDZI, a nie dla ZRÓŻNICOWANIA... bo to drugie się nie sprawdziło

to że tobie się nie podobało to nie znaczy że wszyscy tam tak myśleli...
przecież nie leciał hh ani totalna techniawa, a prodigi wiele osób toleruje i lubi więc chyba ludzie bardzo zgorszeni nie byli.

Podziel się na:         
Kredka 
Rozkręca sie
Die in Hell!

Wysłany: Wto 18 Sie, 2009   

Mi się bardzo podobała muzyka w wiosce piwnej, tylko jak poszłam RAZ pogibać się do smack my bitch up to zastałam tam prawie pogo -__________________- ale muzyka była fajna a DnB szło wieczorkiem chyba bardziej, po za tym było urozmaicone z tą muzyką ;3.

Podziel się na:         
SensiGyal 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pon 16 Lis, 2009   

Jasne, że była w porządku, a ludzie co się ograniczają do muzyki rockowej tylko i włącznie to elosz na rockotekę albo zapodajcie sobie płyte i tyle. Różni ludzie jeżdżą i każdy coś dla siebie tam znajdzie. Fajnie że był drum&bass i dancehall : D kocham to i miło było się przy tym pobawić. I dobrze że leciała różna muzyka , bo inne festiwale są ograniczone, a woodstock niech będzie taki jest ;] po co szufladkować ludzi ? ; / ŻAAAAAL. za rok licze na więcej dancehallu i jakieś dubstepy ; D

Podziel się na:         
Yava 
Na pewno offtopuje
Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wysłany: Sro 18 Lis, 2009   

Mało co tam bywałem bo wykupiłem pół sklepu u mnie w mieście :)

Gość pokaż cycki !

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu