|
Co myślicie o muzyce na Wiosce Piwnej ?? |
| Autor |
Wiadomość |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1278 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Czw 13 Sie, 2009
|
|
|
| Vivika18 napisał/a: | | piwo lech-lech poznań-ustawki. kibole |
zonk. nie trafiłaś z tą wyliczanką. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| w ogóle marudzicie jak stare baby. Nie podoba sie wioska piwna i piwo nie smakuje to nie chodzić i nie narzekać. |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Leszek84
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| voo_doo napisał/a: | | w ogóle marudzicie jak stare baby. Nie podoba sie wioska piwna i piwo nie smakuje to nie chodzić i nie narzekać. |
Piwo nie było za dobre ale było jakei było zawsze można bylo sobie przyneisć piwo z miasta.
Powiem tak że bylem 8 raz na Woodstocku i zawsze twierdziłem że ten festiwal jest dla rożnych subkultur o rożnych prawach.Ja się tam nie zaliczam do nikogo ale większości słucham metalu i jak by mi cały czas mial metal grać to też by mi się nie podobało. Dj nie mógł puszczać techna to puszczał drumy żeby tylko był jakiś bas i mix. Po prostu stwierdzam fakt że na takiej imprezie powinno się podchodzic pod ludzi Dj powinien wyczuć jaką muzyke puszczać. Zawsze można np. po 4 kawałki z różnych gatunków puszczać i by było dobrze. No i więcej polskiego rocka i punka żeby można było sobie pośpiewać.
Wy chyba nie pamiętacie jak na Wiosce piwnej robiło się fale, jak ludzie byli podnoszeni na rękach jak robili pogo jak cała wioska piwna śpiewała a 1/4 wioski piwnej była zajęta przez ludzi tańczących. Wtedy jednak dużo mniej ludzi przyjeżdżało w stosunku jak było w tym roku to naprawdę tam mało ludzi się bawiło. Po prostu na wiosce były nudy tylko się chodziło napić się piwa. |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009
|
|
|
| Vivika18 napisał/a: | | szkoda gadać. jestesmy na festiwalu muzyki rockowej a nie... |
No jasne-zamknijmy się w muzycznej szufladzie i nie wychylajmy za nią koniuszka nosa.A szaleństwo choćby na Dub FX pokazało,że warto poszerzać dźwiękową ofertę. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Osaa
Coś już napisał
|
Wysłany: Pią 14 Sie, 2009
|
|
|
| milan napisał/a: | | w ogóle marudzicie jak stare baby. Nie podoba sie wioska piwna i piwo nie smakuje to nie chodzić i nie narzekać. |
dokładnie | milan napisał/a: | Vivika18 napisał/a:
szkoda gadać. jestesmy na festiwalu muzyki rockowej a nie...
No jasne-zamknijmy się w muzycznej szufladzie i nie wychylajmy za nią koniuszka nosa.A szaleństwo choćby na Dub FX pokazało,że warto poszerzać dźwiękową ofertę. |
na woodzie są ludzie którzy lubią różne rodzaje muzyki i wtedy wie że jak pójdzie do wioski piwnej to może posłuchać czegoś innego niż pod sceną.
a po za tym na piwo tam to się idzie z kimś i ważne jest towarzystwo a nie to co leci w tle,.
a po za tym jak ktoś tam jedzie zamknięty na inne rodzaje muzyki niż rock itp. to wszędzie oprócz wioski piwnej ją słychać:)
przesadą by było jakby na głównej scenie pojawił się dj i zapodał coś do bansowania a tak to myślę że jest fajnie:) |
_________________ Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy.... |
|
|
|
 |
Eclaircie
Rozkręca sie Trochę słodyczy,ale z pieprzem proszę!

|
Wysłany: Nie 16 Sie, 2009
|
|
|
| W wiosce piwnej leciała różna muzyka z tego co słyszałam, a jak komuś nie chciało się tam siedzieć to trza było kupić browara i wypić przed swoim namiotem ;) |
|
|
|
 |
Furia
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
taak, faktycznie, tą muzykę to było też TAAAAAAK słychać, że ja siedząc pod parasolami bardziej słyszałam głosy ludzi dookoła niż tą, nazwijmy to, muzykę...
ludzi garstka, faktycznie, mimo wszystko mogli puścić coś dla LUDZI, a nie dla ZRÓŻNICOWANIA... bo to drugie się nie sprawdziło |
_________________ chaos niekontrolowany w tańcu piżmaka budzącego pedofilię wśród bobrów afrykańskich |
|
|
|
 |
Osaa
Coś już napisał
|
|
|
|
może byłaś przed otwarciem wioski :idea: przecież było dużo ludzi, i myślę że większość miało w dupie co tam leci
| Furia napisał/a: | | mimo wszystko mogli puścić coś dla LUDZI, a nie dla ZRÓŻNICOWANIA... bo to drugie się nie sprawdziło |
to że tobie się nie podobało to nie znaczy że wszyscy tam tak myśleli...
przecież nie leciał hh ani totalna techniawa, a prodigi wiele osób toleruje i lubi więc chyba ludzie bardzo zgorszeni nie byli. |
_________________ Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy.... |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009
|
|
|
| Mi się bardzo podobała muzyka w wiosce piwnej, tylko jak poszłam RAZ pogibać się do smack my bitch up to zastałam tam prawie pogo -__________________- ale muzyka była fajna a DnB szło wieczorkiem chyba bardziej, po za tym było urozmaicone z tą muzyką ;3. |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
SensiGyal
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 16 Lis, 2009
|
|
|
Jasne, że była w porządku, a ludzie co się ograniczają do muzyki rockowej tylko i włącznie to elosz na rockotekę albo zapodajcie sobie płyte i tyle. Różni ludzie jeżdżą i każdy coś dla siebie tam znajdzie. Fajnie że był drum&bass i dancehall : D kocham to i miło było się przy tym pobawić. I dobrze że leciała różna muzyka , bo inne festiwale są ograniczone, a woodstock niech będzie taki jest po co szufladkować ludzi ? ; / ŻAAAAAL. za rok licze na więcej dancehallu i jakieś dubstepy ; D |
|
|
|
 |
Yava
Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 24 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 977 Skąd: Kołobrzeg/ZG
|
Wysłany: Sro 18 Lis, 2009
|
|
|
| Mało co tam bywałem bo wykupiłem pół sklepu u mnie w mieście :) |
|
|
 |
|
|