|
Dolnośląskie:) |
| Autor |
Wiadomość |
Mateoo
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009
|
|
|
Siema, też wyruszam z Wrocławia w czwartek o 14.25 pociągiem Jak coś to pisać: 5626798 (gg) |
|
|
|
 |
Jabcok
Forumowy prawiczek zwykły yubtzock

Wiek: 24 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 3 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 Legnica
|
|
|
Jedziem w 3kę autkiem z okolic Legnicy, mamy 1-2 wolne miejsca (kombiak, ale wiadomo - rozmiary osób i bagaży mogą się różnić ;) ). jedziemy przez Zieloną G., więc jak coś, to możemy odebrać.
Jedziemy jutro (środa), godzina wyjazdu do ustalenia, ale preferujemy rano (coś ok. 8-9). Najpóźniej 16-17.
kontakt:
tel. 600572425 |
_________________ PEACE |
|
|
|
 |
MARGOL
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009
|
|
|
| autem odradzam ;p no trzymajcie kciuki ja za chwile wyruszam najpierw musze sie dostac do Głogowa a jutro wyjezdzam pociągiem na WOODSTOCK :D |
|
|
|
 |
Jabcok
Forumowy prawiczek zwykły yubtzock

Wiek: 24 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 3 Skąd: mam wiedzieć?
|
|
|
|
Jedziemy z ojcem nie pierwszy raz i prawdopodobnie spotkamy tę samą ekipę dokującą w tradycyjnym miejscu tuż za skrajem pola. :D Dodam tylko, że powrót ofkors w poniedziałek, po otwarciu dróg i też będzie można się zabrać, więc jeśli nie w tą, to jak ktoś chce z powrotem, niech też da znać ;)
Pociągi zaliczałem, a teraz autkiem jeździmy. Pozytyw taki, że jak nikt się nie znajdzie, to może jakiś stopowicz wpadnie :D |
_________________ PEACE |
|
|
|
 |
bulwa92
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 dojazd
|
|
|
witam, szukam kogos kto jechalby autkiem z Wrocka i moglby podrzucic 2 osoby ... najlepiej wyjazd w piatek z ranca, ale jak bedzie inny termin to tez bardzo chetnie ... z gory dzieki
pisac na maila: bulwa92@gmail.com albo gadu-gadu: 3772912 |
|
|
|
 |
barrette
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
bulwa92 - lepiej szykuj się na pociąg |
_________________ piję wino, palę skręty z kolegami - wpadnij kiedyś poniszczyć się z nami. |
|
|
|
 |
march
Forumowy prawiczek

Wiek: 20 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 34 Skąd: Wrocek, Jawor ;)
|
|
|
|
ale bileciki tanie to git
to ja proponuje tak 14:00 na głównym we wrocku pod budką z informacją z rozkładami pociągów;d i tam sie wszyscy zgadamy jakby co ;PP :mrgreen: :mrgreen: |
|
|
|
 |
|
|