|
Żetony na Woodstocku |
| Autor |
Wiadomość |
Koala
Coś już napisał

|
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009
|
|
|
| Dokladnie Fester :) |
_________________ "Zdawało mi się wczoraj, że jestem potworem" |
|
|
|
 |
Osaa
Coś już napisał
|
|
|
|
| Koala napisał/a: | | Ale powiedz mi jak powstaje klimat na woodstocku ? Czy jak placisz zetonem czy moneta, to wtedy tworzy sie klimat ? Czy jak siedzisz na wolnym polu wsrod setek tysiecy ludzi i pijesz sobie piwko, masz z kim gadac i sluchasz prawdziwej muzyki na zywo ? |
mi chodzi o sam fakt że to mało skomplikowany koncert w którym głównie chodzi o dobrą zabawę. mi nadal o nią, ale myślę że trochę za bardzo organizatorzy chcą zarobić. mogłoby to się mniej w oczy rzucać, że tam gdzie chodziło o maiłość przyjaźń i muzykę teraz coraz większe znaczenie mają też ieniądze.
to tylko moje zdanie, ja to tak widzę teraz a co będzie na polu wood to się okaże.
[ Dodano: Pon 20 Lip, 2009 ]
| FeSTeR napisał/a: | | Koala napisał/a: | | jak powstaje klimat na woodstocku | teraz to klimat bedzie jak podejdzie do mnie jakis czlowiek i powie mi czy bym nie mogl dac mu czegos do jedzenia,bo chodzi glodny 2 dni. a wtedy ja mu tryumfalnie odpowiem. "tak! stalem za tym zetonem cala godzine ale widze ze ty jestes bardziej w potrzebie. Trzymaj" lub Vice Versa. rozne rzeczy sie zdazaja... dlatego kocham klimat Woodstocku :mrgreen: |
to tez jest dobre spojżenie na to
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc jak bym zaczęła czytać i słuchać co inni na ten temat sądzą to myślę, że pewnie tez by mięli rację i w jakimś stopniu skłonna byłabym się do tego przekonać.
Zobaczymy co wymyślą za rok |
_________________ Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy.... |
|
|
|
 |
Koala
Coś już napisał

|
|
|
|
| Osaa napisał/a: | | ale myślę że trochę za bardzo organizatorzy chcą zarobić. mogłoby to się mniej w oczy rzucać, że tam gdzie chodziło o maiłość przyjaźń i muzykę teraz coraz większe znaczenie mają też ieniądze. |
Masz na mysli WOSP ??? Powiedz mi z czego oni maja czerpac korzytsci ? |
_________________ "Zdawało mi się wczoraj, że jestem potworem" |
|
|
|
 |
Mizar
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| Ludziska ale przecież wiadomo, że kasa ma znaczenia i to duże. Żaden festiwal, większy czy mniejszy nie utrzyma się bez "pomocy z zewnątrz". Fakt, faktem chyba komuś coś się pomieszało. Przystanek Woodstock to nie jest żaden komercyjny Rock Am Ring, że organizator trzepie kapuste;] Każdy tylko chce to i tamto tylko już nikt się nie zastanawia jakim sposobem i jakim kosztem;] Osaa bolą Cię te barierki i żetony ojjj bolą;D |
_________________ Heja, hej! Falubaz! Heja, heeej! Falubaz! Nasza wiara, Nasza duma... w Naszych sercach cały czas! |
|
|
|
 |
Osaa
Coś już napisał
|
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
|
|
|
| Mizar napisał/a: | | Osaa bolą Cię te barierki i żetony ojjj bolą;D |
ale trzeba będzie przeboleć;);) nie no myślę że nie będzie źle, tylko szkoda że woodstock z roku na rok się zmienia... |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009
|
|
|
| Osaa napisał/a: | | szkoda że woodstock z roku na rok się zmienia... | niestety wszystko sie z roku na rok zmienia. nawet Woodstock musiał ewoluować... |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
|
|
|
| A dopóki się na własnej skórze nie przekonamy w jaką stronę Woodstock ewoluuje,trudno ocenić czy będą to zmiany na gorsze czy na lepsze. Cierpliwości zatem... |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
FeSTeR

|
|
|
|
| no wlasnie. trzeba najpierw sprawdzic organoleptycznie a dopiero pozniej dawac plusy i minusy... |
Demot |
|
|
|
 |
slav247
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| Osaa napisał/a: |
mi chodzi o sam fakt że to mało skomplikowany koncert w którym głównie chodzi o dobrą zabawę. mi nadal o nią, ale myślę że trochę za bardzo organizatorzy chcą zarobić. mogłoby to się mniej w oczy rzucać, że tam gdzie chodziło o maiłość przyjaźń i muzykę teraz coraz większe znaczenie mają też ieniądze.
to tylko moje zdanie, ja to tak widzę teraz a co będzie na polu wood to się okaże.
|
Mimo tego, że no woodzie wydajemy dużo kasy i to i tak fundacja nie raczej nie wychodzi na zero. Gdyby nie było sposnorów, to fundacja musiałaby zrezygnować z wielu atrkcji na PW, bo z samych procentów od środków zebranych w czasie finałów na pewno nie dałoby się zoorganizować takiej imprezy. Nie wiem, może komuś przeszkadza, że np. trzeci dzień jest dniem allegro, a na banerach woostockowych dużą powierzcznię zajmuje logo Lecha?
Alternatywą dla takich działań jest wprowadznie biltetów. Z dwojga złego wybieram sponsorów. |
|
 |
Osaa
Coś już napisał
|
|
|
|
| slav247 napisał/a: | Mimo tego, że no woodzie wydajemy dużo kasy i to i tak fundacja nie raczej nie wychodzi na zero. Gdyby nie było sposnorów, to fundacja musiałaby zrezygnować z wielu atrkcji na PW, bo z samych procentów od środków zebranych w czasie finałów na pewno nie dałoby się zoorganizować takiej imprezy. Nie wiem, może komuś przeszkadza, że np. trzeci dzień jest dniem allegro, a na banerach woostockowych dużą powierzcznię zajmuje logo Lecha?
Alternatywą dla takich działań jest wprowadznie biltetów. Z dwojga złego wybieram sponsorów. |
może nie do końca to chciałam powiedzieć. ale przyznaję ci rację w tym co ty napisałeś.
no właśnie miejmy nadzieje że nie wprowadzą biletów bo wtedy będzie można stwierdzić że to juz nie woodstock |
|
|
|
 |
FeSTeR

|
Wysłany: Sob 25 Lip, 2009
|
|
|
| Osaa napisał/a: | | miejmy nadzieje że nie wprowadzą biletów |
jak zrobia bilety to mnie tam juz nie zobacza... |
Demot |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
nie Ciebie jednego, to się przecież minie z ideą Wooda o.O
wątpię, że wprowadzą |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
FeSTeR

|
|
|
|
tez w ta watpie. sponsorzy zawsze sie znajda |
Demot |
|
|
|
 |
dreaddiller
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Nie 26 Lip, 2009
|
|
|
| Cytat: |
to powoli przestaje woodstock przypominać. ile lat woodstock funkcjonował bez żetonów? |
Na drugim woodstocku w Stanach zanim w Polsce zaczal istniec byly zetony i nikomu to nie przeszkadzalo . i to byl wlasnie WOODSTOCK drodzy koledzy
Pozdro |
_________________ Maku |
|
|
|
 |
Salimelimelion
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009
|
|
|
"Jedzenie będziemy kupować w tym roku za specjalne żetony o wartości 1, 2 i 5 złotych. Najpierw będziemy płacić za żeton a potem wymieniać go na żarełko. Jak zapewnia Zbyszek Korzeniowski, będzie można się najeść już za 5 zł, a najdroższy posiłek ma kosztować 12 zł."
No to żetony są na 100 % ;/ |
|
|
|
 |
|
|