|
wspólna zabawa na woodstocku :) |
| Autor |
Wiadomość |
abrahus
Forumowy prawiczek nie mam czasu na nic, bo jutro jade na woodstck ;p
|
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009
|
|
|
a ja mam pomysł , co powiecie na akcje pod nazwą "zaadoptuj woodstockowicza" ?? :D
Każdy praktycznie jedzie w jakiejś ekipie, i np.
ja z dziewczyną zostaje przygarnięty dajmy na to od popołudnia do następnego dnia rano do ekipy x a dwie osoby z ekipy x przygania moja ekipa y xD w tym czasie osoby przygarnięte zostają ugoszczone kolacyją, porannym śniadaniem i browarkiem na deser :D
607421016 - to tel do mnie , napiszcie na woo smsa gdzie spotykamy się tańczyć i kiedy , przyjdę NA PEWNO ! ;) |
|
|
|
 |
KATA
Coś już napisał kotów kat ma oczy zielone

Wiek: 24 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 78 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: Pią 24 Lip, 2009
|
|
|
| Ja też chcę tańczyć taniec belgijski :shock: |
|
|
|
 |
moaan
Coś już napisał independent artist.

|
Wysłany: Sob 25 Lip, 2009
|
|
|
okej, jako, że zaczęłam temat belgijki podaję swoj nr: 505 955 512 :D jak co to dzwonic, pytać, smsy pisac itd :D mysle ze pewnie po 31 lipca zaczniemy coś motać :)
a co do muzyki :D kumpel ma auto.. muzyke mam ja ;D |
_________________ aktualnie zajmuję się oddychaniem - level 69. |
|
|
|
 |
Zwiastun
Forumowy prawiczek Ostatni Wilk
|
Wysłany: Nie 26 Lip, 2009
|
|
|
Bu, nie wiem gdzie się przywitać to tu się przywitam Na imię mi Zwiastun i jadę tylko z kumplem, a przedstawiam się cobyście mnie rozpoznali, poeta, romantyk, wędrowny bard, zryta psychika i co tylko można, więc jeśli wędrując gdzieś późną nocą usłyszycie ciche słowa ,,O wy którzy zawitawszy w bramy otchłani miecz wyrzeczeń ciskają w niezbadane lądy gdzie zew gwiazd dziewiczych nazbyt jest ukryty by móc się doń wedrzeć z wszechświatem na ustach" czy coś, to się chociaż przywitajcie, będzie mi raźniej ^_^ Swoją drogą, trenuje XMA trickz, wszelkiego rodzaju salta, gwiazdy bez rąk i w ogóle, to i jak się trzeźwa chwila znajdzie to można taniec belgijski urozmaicić xD |
|
|
|
 |
aga
Forumowy prawiczek agaaa
|
|
|
|
| łał! moim zdaiem ekstra! :mrgreen: podaje swoj numer coby pani ktora tego uczy dala mi znak kiedy i gdze 721 054 190 |
_________________ i niech nam przydarzy sie wielki wybuch |
|
|
|
 |
moaan

|
|
|
|
panie Zwiastunie :D powitać..
Aga - jakbym miala kazdego informować to bym nie wyrobiła z pienążkiem na telefonie :D podała swoj nr wiec jak cos to dzwonic i pytac. :P |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
 |
acobynie
Forumowy prawiczek Here's Johnny!

Wiek: 22 Dołączyła: 26 Lip 2009 Posty: 4 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009
|
|
|
| KATA napisał/a: | | Ja też chcę tańczyć taniec belgijski :shock: |
To samo miałam napisać, moja koleżanka zachwalała, mówiła że to świetna zabawa taka integracyjna |
|
|
|
 |
moaan

|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009
|
|
|
jeszcze raz podaje nr: 505 955 512 :P
około 31 lipca 1 sierpnia :P
nie wiem gdzie sie rozbijam... jadę pierwszy raz, to zależy od ekipy, wspominali, że gdzieś w pobliżu gastronomii będziemy.. o forumową wioskę zaczepię.. don't worry |
|
|
|
 |
joasin
Forumowy prawiczek
Wiek: 21 Dołączyła: 25 Lip 2009 Posty: 9 Skąd: Bielsko- Biała
|
|
|
|
| tańczyliśmy to na studniówce- wyglądało bajerancko jak faceci w garniakach, laski odstrzelone;P Ale na Woodstocku też może być świetne. Ja się piszę. zapisuje numer i zadzwonie ! ale lepiej zrobić 1 sierpnia. 31 się jeszcze ludzie zjeżdżają;P |
|
|
|
 |
KATA

|
|
|
|
| A'propos zabawy - ja mam w niedzielę urodziny, aha :mrgreen: I zawsze marzyłam, żeby mnie ktoś popodrzucał do góry :oops: |
|
|
|
 |
Jędrek-??
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| KATA napisał/a: | | A'propos zabawy - ja mam w niedzielę urodziny, aha :mrgreen: I zawsze marzyłam, żeby mnie ktoś popodrzucał do góry :oops: |
oto się nie bój na pewno będziesz miała bardzo wystrzałowe urodzinki :mrgreen: |
_________________ Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
ale ma fajnie, urodziny na woodstoku :mrgreen:
jeden mój znajomy ma tam wieczór kawalerski :lol: |
|
|
|
 |
KATA

|
|
|
|
| Jędrek-?? napisał/a: | | KATA napisał/a: | | A'propos zabawy - ja mam w niedzielę urodziny, aha :mrgreen: I zawsze marzyłam, żeby mnie ktoś popodrzucał do góry :oops: |
oto się nie bój na pewno będziesz miała bardzo wystrzałowe urodzinki :mrgreen: | Trzymam Cię za... słowo :mrgreen: |
|
|
|
 |
Jędrek-??
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| KATA napisał/a: | | Jędrek-?? napisał/a: | | KATA napisał/a: | | A'propos zabawy - ja mam w niedzielę urodziny, aha :mrgreen: I zawsze marzyłam, żeby mnie ktoś popodrzucał do góry :oops: |
oto się nie bój na pewno będziesz miała bardzo wystrzałowe urodzinki :mrgreen: | Trzymam Cię za... słowo :mrgreen: |
ok tylko jakoś będziemy musieli się pokminić na woodzie to na priv proszę o num koma pozdro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: |
_________________ Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. |
|
|
|
 |
|
|