|
Samochód - gdzie bezpiecznie zostawić |
| Autor |
Wiadomość |
Rock
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 Samochód - gdzie bezpiecznie zostawić
|
|
|
Hej, planuje przybyć na Woodstock samochodem. Nie chce się jednak pchać z nim na pole namiotowe (zwłaszcza, że dotrę dopiero w sobotę).
Pytanie za 100 pkt - gdzie najlepiej go zostawić? Czy w Kostrzynie są jakieś ogólne parkingi, a jeśli tak to czy w sobotę sąszanse w nich jeszcze znaleźć miejsce? A może organizatorzy przygotowali coś bliżej pola namiotowego? |
|
|
|
 |
staber_dg
pan z kredkami (ruskie 21 kolorów)

|
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009
|
|
|
Odsylam tutaj.. ---> CLICK! akurat w tym roku trafili w Twoje gusta i bedzie platne pole namiotowe robiace rownoczesnie za parking/camping..
Co do Kostrzyna to pewnie mozna sie dogadac z wlascicielem jakiegos domu bo o samych parkingach nie mam pojecia.. zawsze bylem PKP i w tym roku tez tak bedzie.. |
|
|
|
 |
Rock
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| Dzięki, ale właśnie nie chce się tam pchać. Jedziemy z dziewczyną tylko na jeden dzień więc i tak wiele spania nie będzie -> głownie zabawa przed sceną. Wolimy skosztować klimatu zwykłego pola. |
|
|
|
 |
staber_dg
pan z kredkami (ruskie 21 kolorów)

|
|
|
|
| Mi sie wydaje ze najrozsadniej byloby zaczepic jakiegos dziadka na miescie, dac mu na flache i Ci przetrzyma auto na placu.. a potem wycieczka na pole i zabawa.. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1489 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro

|
|
|
|
| Zresztą, nie wiem, czy w trakcie Przystanku nie obowiązuje zakaz przejazdów samochodów Woodstockowiczów. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| No jest zakaz wjazdu na pole(chyba)w czasie trwania woodstocku, bynajmniej byl 3-4 lata temu. Pamietam ze trzeba bylo przepustke miec zeby wjechać, inaczej nie wpuszczali. |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| mi tez sie kojarzy że jest zakaz, jak coś trzeba przyjechać wcześniej |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009
|
|
|
| niedaleko pola są płatne parkingi stworzone przez organizatorów, wiem bo moi rodzice co roku tam parkują :) |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| jest tak jak pisze aras, niedaleko za górką na której jest ASP są specjalnie przygotowane parkingi gdzie co roku parkuje mnóstwo aut, wydaje mi się ze jest tam w miarę bezpiecznie :) |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
morpheus
Coś już napisał ...

|
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| za ASP na górce ja byłam, owszem tam parkują, nasz znajomy od kilku lat jeździ samochodem na wood namiotu nawet nie bierze i samochód cały, ale aby tam dojechac trzeba przejechać przez pole namiotowe, a jak pisaliśmy wcześniej w czasie trwania PW już jeździć nie można a rock chce dotrzeć w sobotę dopiero |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| wcale że nie trzeba jechac przez pole namiotowe ;) spory kawałek za ASP a nie zaraz przy ogrodzeniu są porobione duże parkingi na łąkach... zdaje się że można tam dojechać skręcając za rondem w prawo ( oczywiście mam na myśli główną drogę na szczecin czy gorzów bo już nie pamiętam ale chodzi mi o tą drogę którą jest puszczany normalnie ruch) |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
no ja byłam przy lesie na górce kawałek za ASP nie kojarzę parkingów ale ja potrafię czegoś wielkiego nie widzieć :oops: |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| ja dwa lata nie byłam na woodzie,wiec nie oreintuje sie w terenie, ale jesli ASP jest na górce, tam gdzie kiedys byla nasza wioska, to mozna tam (na górke) dojechać bokiem na 100% ehh ja chce na woodstock juz :mrgreen: |
|
|
|
 |
Rock
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 23 Cze, 2009
|
|
|
chyba jednak skorzystamy z opcji zostawienia sprzętu u jakiegoś gospodarza na podwórku. bez sensu jest się przepychać w środku imprezy żeby zostawić samochód na kilka godzin.
ok, dzięki wielkie. |
|
|
|
 |
|
|