|
Pytania i odpowiedzi |
| Autor |
Wiadomość |
justinar
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008
|
|
|
Pytanie do Moderatora: Kiedy możemy się spodziewać pierwszej ramowej listy zespołów na Woodstocku 2009? Będę wdzięczna za jakieś info |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| justinar napisał/a: | Pytanie do Moderatora: Kiedy możemy się spodziewać pierwszej ramowej listy zespołów na Woodstocku 2009? Będę wdzięczna za jakieś info |
Nie mam pojęcia. Nie ja jestem za to odpowiedzialny pyzatym nie jest to oficjalne forum WOŚP gdzie znajdują się ludzie uczestniczący w przygotowaniach a jedynie forum sympatyków PW :) |
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1146 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
| dwa,trzy,cztery tydnie przed pw |
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
| W zeszłym roku było wiadomo wyjątkowo wcześniej. Zobaczymy jak będzie teraz. |
|
 |
justinar
Gość
|
|
|
|
| Oby było wiadomo dosyć wcześnie, nie chcę narzekać, ale np. ja chciałabym znać tę listę z 2 mies. przed... takie życie ;) |
|
|
|
 |
justinar
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 Pytania i odpowiedzi
|
|
|
Za dużo nie wiem o woodstocku, a chcę się ten pierwszy raz wybrać... Dlaczego zawsze jest tyle błota? To przez panów strażaków? ps. Niektórzy wykonawcy lubią upodabniać się do ludzi w błocie. Mowa o NIN |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
| Nie ma aż tak strasznie dużo błota ( zależy od pogody) ale zakładam , że chodzi Ci o kąpiele błotne. Kąpiele błotne są ponieważ jest tam jeden taki wielki prysznic grzybek który leje wodą aby stworzyło się błoto i jest ono tylko w jednym miejscu po to aby mogła być kontynuowana tradycja kąpieli błotnych. |
|
 |
Iggy
Forumowy prawiczek Ten Woodstock to jest zycie...

|
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008
|
|
|
Dajcie mu spkoj z tymi pytaniami chopok i tak duzo robi i to bezintererownie dajie mam mozliwosc glosowania na zaspoly ktore kochamy i chcemy sluchac ogladac na woodstocku, wiec wielki szacunek i dzieki Dezaprobator, |
_________________ Pani Exploited Złota Mać |
|
|
|
 |
Grabaz_PP
Forumowy prawiczek Punk`s Not Dead
Wiek: 21 Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 1 Skąd: Jaroszowiec
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 Woodstock 2009
|
|
|
| Witam:) W tym roku mam zamir sie wybrać 1 raz na Woodstock słyszałem ze jest zajebiscie...i widziałem tez na filmikach... chciałbym abyście mi pomogli a nawiasem mówiąc podopowiedzieć co mam np tam wziąść itp itd co mi sie przyda a co nie:P POZDRO |
_________________ Grabaz_PP |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
Wysłany: Wto 10 Lut, 2009
|
|
|
| Jak najmniej ciuchów jak najwięcej alkoholu. Namiot karimata śpiwór i kasa. Reszta to wymysły. Swoją droga bez namiotu śpiwora kasy i karimaty też da się dobrze bawić. |
|
 |
Sister Midnight
Gość
|
Wysłany: Sro 11 Lut, 2009
|
|
|
| im mniej masz ze sobą tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze zgubisz, albo Ci ukradną;] |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009
|
|
|
| osobiście ja jestem wstanie przeżyć na woodstock'u z kubkiem i dychą w kieszeni na powrót do chaty ;P |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1146 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009
|
|
|
skoro wystarcza ci dycha na powrot,znaczy,ze w kazdej chwili mozesz skoczyc do chalupy,jesli ci czegos zabraknie |
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009
|
|
|
| no nie mam daleko, ale przesiadki są straszne :) zdarzało się, że czekaliśmy 5 godzin na następny pociąg :P |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Bucuch.
Gość
|
Wysłany: Nie 08 Mar, 2009
|
|
|
| ja osobiście tez wybieram się pierwszy raz ze znajomymi i w drodze na PW będę obchodziła urodziny :) czyli zabrać jak najmniej ? ? ? bo ja raczej nie wrócę jak mi czegoś zabraknie .. trochę daleko mam xD |
|
|
|
 |
|
|