|
Pytania i odpowiedzi |
| Autor |
Wiadomość |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 28 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1522 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Nie 08 Mar, 2009
|
|
|
| Zabierz jak najmniej :) Oczywiście, ażdy ma różne potrzeby. Kiedyś spotkałem kolesia, który mówił, że bez butli gazowej z palnikiem nie może żyć. No i faktycznie miał. NO a przy okazji cały dupny plecak innych zbędnych rzeczy. |
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1420 Skąd: Zielona Góra

|
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009
|
|
|
| Dezaprobator napisał/a: | | Zabierz jak najmniej :) Oczywiście, ażdy ma różne potrzeby. Kiedyś spotkałem kolesia, który mówił, że bez butli gazowej z palnikiem nie może żyć. No i faktycznie miał. NO a przy okazji cały dupny plecak innych zbędnych rzeczy. |
My teraz mieliśmy taką małą butlę gazową i w tym roku też zabieramy - cudownie ułatwia życie: herbatka, zupka, kawka.. :D Ale faktem jest, że nie ma się co obładowywać. Alkohol kupisz, jedzenie też, bierz tylko jakieś ciuchy, namiot, szczoteczkę i śpiwór. Bez reszty jakoś sobie poradzisz :) Choć ja co roku mam tak obładowany plecak, że potem nie ma go kto nieść ;) |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

Wiek: 26 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 94 Skąd: Poznań / Warszawa
|
Wysłany: Sro 11 Mar, 2009
|
|
|
Mnie tam się czasem przydają jakieś wilgotne chusteczki coby se ręce przetrzeć, coś na głowę żeby słoneczko za bardzo nie grzało i jakaś mała latarenka kiedy w nocy coś niezbędnego się w namiocie zapodzieje |
|
|
 |
darkly666
Coś już napisał

Wiek: 21 Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 88 Skąd: Nakło n. Notecią
|
Wysłany: Sro 25 Mar, 2009
|
|
|
Chlopaki to chlopaki zabiora ze soba jedna pare spodni moze jakies skarpetki i gaciory i sa szczesliwi ze ida z prawie pusta kostka, a my kobitki jak wiadomo mamy swoje magiczne skarby bez ktorych dnia nie przezyjemy:p Ja co roku probuje sie w kostke spakowac ale jakos nigdy mi sie to nie udaje...;) |
|
|
|
 |
użytkowniczka;)
Gość
|
Wysłany: Sro 25 Mar, 2009
|
|
|
| to i tak pokłony w Twoja strone ze starasz sie spakowac w kostke :lol: dla mnie to nie realne wogole |
|
|
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

Wiek: 26 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 94 Skąd: Poznań / Warszawa
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009
|
|
|
| darkly666 napisał/a: | Ja co roku probuje sie w kostke spakowac ale jakos nigdy mi sie to nie udaje...;) | A ja odpukać - ciężko, bo ciężko - ale co roku z powodzeniem się w kostkę mieszczę. I o dziwo zawsze oprócz tych niezbędnych, zapakuje do niej także te niepotrzebne rzeczy - i one mi się tam mieszczą :mrgreen: |
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 zapytanie
|
|
|
| A jaka jest cena wejściówki na Woodstock? Bo tak się zastanawiam, czy się nie wybrać, a u mnie trochu krucho z kasą... xDD |
|
|
|
 |
Jebanana^^,
Rozkręca sie No Pasaran
|
|
|
|
| to jest koncert w plenerze... za darmo.. musisz tylko mieć za co dojechać, zjeść itp. :) |
_________________ Tańcz i wino pij, niech cały wiruje świat! |
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
|
|
|
| Zatem ok, dzięki xD |
|
|
|
 |
Iggy
Forumowy prawiczek Ten Woodstock to jest zycie...

|
Wysłany: Pią 27 Mar, 2009
|
|
|
| kto jedzie z czewy? |
_________________ Pani Exploited Złota Mać |
|
|
|
 |
Punky Slave
Lubi pieprzyć

Wiek: 23 Dołączyła: 19 Paź 2008 Posty: 368 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 27 Mar, 2009
|
|
|
Ja np |
|
 |
andrzej
Forumowy prawiczek Wszetecznik Babilonu
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009
|
|
|
| jak myślicie, czy "czerwoni" nie bedą czepiać się grilla? czy to podpada pod używanie otwartego ognia? |
_________________ Valhaaaaalaa, deliwerens!!! |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
|
|
|
moi znajomi mieli butle z gazem, ale byli w miejscu gdzie nie chodzą czerwoni, wiec nie wiem :)
ale moim skromnym zdaniem grill nie jest otwartym ogniem :P |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
| jak jest tak sucho a ludzie pija to moze byc niefajnie nawet od grila,poza tym woodotck to nie biwak i nie spotakanie u cioci.wiadomo,ze fajnie zezrec cos cieplego,ale zakazy sa dla takich wlasnie idotow,ktorzy nie umieja sie takimi rzeczami obslugiwac;p jak sobie ktos pojdzie daleko od pola to nikt nie bedzie sprawdzal,ale szkoda bagazu,nawet w aucie,jest co zjesc na miejscu |
|
|
 |
BTK
Rozkręca sie DegustatoR

|
Wysłany: Wto 07 Kwi, 2009
|
|
|
| Hej wszystkim :) W tym roku chciałbym się wybrać na tą zacną impreze o której słyszałem i przeczytałem wiele dobrego, ale nigdy nie byłem i nie czaje pary rzeczy. Co to są te wioski? Na czym one polegają? |
|
|
|
 |
|
|