|
Ostra walka ze śmieciami |
| Autor |
Wiadomość |
slav247
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
|
|
|
Takie akcje sprzątanie byłyby fajne. Jestem ciekaw kto upoluje najwięcej koszulek |
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
zacytuje jeszcze raz bo tego się czepiem
| andrew255 napisał/a: | | Ale nie oszukujmy się i tak ludzie będą rzucać swoje śmieci na ziemie. |
Mówiąc tak dajemy przyzwolenie sobie i innym na to. Zamiast takich tekstów powinny być tu same typu: "wale innych co robią ja sprzątam po sobie". |
|
|
|
 |
andrew255
Rozkręca sie
|
|
|
|
| miminka napisał/a: | | wale innych co robią ja sprzątam po sobie |
Ooo. Bardzo mądre słowa :D i mocne Ale sama wiesz jak jest. Nie każdy to rozumie. Nie mam najmniejszego zamiaru się z Tobą kłócić. Chce tylko powiedzieć, że niektórzy mają w dupie zasady. Zgodzisz się, miminka? |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
owszem zgadzam się ale me krótkie ale nie łatwe życie dziwaka nauczyło że naprawdę nie obchodzą mnie inni do tego stopnia że uważam iż nie warto o takich gadać co mają w 4literach zasady. Trzeba patrzeć tylko na siebie i robić to co słuszne.
Jak mam rozmawiać o sprzątaniu to tylko w kontekście aby zachęcić innych do sprzątania nie oglądając się na tych na których nie mam wpływu. |
|
|
|
 |
Osaa
Coś już napisał
|
|
|
|
| co wy, wyrzucajcie śmieci a ziemię, dajemy ludziom pracę. Gdyyśmy wszystkie śmieci na woodstocku wyrzucali do worków to nie mogło by na tym zarobic tyle osób. trzeba współgrać z bliźnim, a on sie postara o to żenby współgrać z naturą. :roll: |
_________________ Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy.... |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| Osaa ale możemy te śmieci zostawiać w workach i niech ludzie sobie worki zabierają jak już tak martwisz się o bliźnich ;) ale niech się nie pałętają pod nogami pojedyncze śmiecie. |
|
|
|
 |
Rysy
Coś już napisał

|
Wysłany: Sro 22 Lip, 2009
|
|
|
| ja tak myślę , że jak od czwartku cała moja wioska by wyrzucała śmieci do worków to w idąc z tymi workami w niedziele wieczorem miałbym koszulkę ^^ |
_________________ '..a nam nad głowami rosną chmury, kłęby , dymy ,grzyby , obłoki..' |
|
|
|
 |
|
|