XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Manifestacje anty Woodstockowe
Autor Wiadomość
Koli 
Coś już napisał
Taki jeden

Wysłany: Wto 21 Lip, 2009   

buhahaha prawie spadłem z krzesła jak czytałem temat na tym forum dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych :mrgreen: :mrgreen:

ps...oOOo jedziemy na Woodstock

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

Wysłany: Sro 22 Lip, 2009   

simon mądrze piszesz. a tak odnosząc sie do manifestacji to nawet to jest smieszne podobaja mi sie te plakaty wszystko fajnie. po czescie tez maja rację bo jest i gnój na woodstocku ale tak jak ktos zaznaczyl to są tylko wylapane sytuacje. nie podobal mi sie plakat z bombami na woodstock czy z heniem co zaleca wystawianie glowy z pociagu. jezeli oni maja nas za gorszych bo chlejemy i bawimy sie w brudzie to kim są ludzie namawiajacy do zrzucenia bomb na woodstock :| ? ja wiem ze to jest tylko manifa ale te poglady sa gorsze od najgorszego syfu na woodstocku bo nawet jak ktos nachlany lezy w blocie czy nawet we wlasnym gownie. czy ktos sra na maske samochodu czy ćpa i czy wali konia na glownej sciezce gdzie chodza dzieci to nie ma i tak gorszych pogladow niz czlowiek namawiajacy do zniszczenia innych ludzi. przynajmniej takie moje zdanie.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Ale plakaty pierwsza klasa :D Najlepsze że takich NOP'ów mam na miejscu u siebie na wsi i zawsze robią jakieś dziwne akcje tego typu, aż muszę jechać do domu i się rozejrzeć czy nie ma już plakatów :)

Podziel się na:         
abrahus 
Forumowy prawiczek
nie mam czasu na nic, bo jutro jade na woodstck ;p

"ONR, NOP, MW -dajcie se siana. Woodstock się odbędzie. A jak znowu wpadniecie na pole to kolejny raz pewnie będziecie atakować 10 na 1 bo na tyle was tylko stać. Jak pojawia się róna liczebnie ekipa to po prostu spierdalacie.
[ :evil:"

Tak napisał jeden z chłopaków z nacjonalista.pl w swoim poście..
Ma chopak rację :D

Podziel się na:         
abrahus 
Forumowy prawiczek
nie mam czasu na nic, bo jutro jade na woodstck ;p

A no tak... nie zauważyłem ;)
Większość tego typu kolesi to takie wieśniaki bez żadnej perspektywy
Brzmi to chamsko ale tak jest... wiem bo takich "narodowców" to
chodziło 60ciu do mojej byłej szkoły...

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

batman napisał/a:
Ogólnie ruch nacjonalistyczny śmierdzi komuną.

Zaliczyłem glebę :roll:

batman napisał/a:
Tylko nikt się pod tym nie podpisze swoim imieniem i nazwiskiem bo to banda tchórzy i frajerów

Napisał anonimowy 18 latek, brzmi to trochę zabawnie, ale jak chcesz udawać gieroja, to wejdź na ich forum ze swoimi danymi i im to powtórz.

Podziel się na:         
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

niech sobie pojebusy robia manifestacje i tak nic nie zwalcza, bo kto zechce to i tak pojedzie

Podziel się na:         
miminka 
Lubi pieprzyć

Koli napisał/a:
dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych

a to wogóle nie jest śmieszne :evil:

Simon ma jak najbardziej rację i dlatego ja się nawet w to nie wgłębiam specjalnie, tak jak wczesniej pisałam nawet tego wątku na ichnym forum nie przeczytałam.
Niech gadają tam sobie co chcą oby do rękoczynów nie doszło, wandalizmu czy tam innego nagminnego stręczycielstwa.

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Jedyne czego nie zrozumiałem to twoja wypowiedź o zrozumieniu się.
Wybacz, ale ściganie się na forum w kozaczeniu przeciwko "brzydkim nazistom" i licytowanie się na bluzgi wygląda komicznie.

Podziel się na:         
szczepek 
Rozkręca sie
aka Deithwen

Przykro mi na nich patrzeć. Tyle nienawiści przeciw własnym rodakom. Jestem patriotą i uważam, ze tacy jak oni bardziej szkodzą niż pomagają.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

miminka napisał/a:
Koli napisał/a:

Och, zapewniam, że jest, tylko, że w innym kontekście, zostało to żywcem wyciągnięte z bardzo dobrego kawału :mrgreen:
Edit:
Szczepek, myślisz, że twój post(na forum nacjonalista) coś zmieni ? Niektórzy nie potrafią lub nie chcą spojrzeć dalej niż czubek własnego nosa i myślę, że właśnie tacy ludzie organizują anty-woodstockowe manifestacje ;-) Chociaż, nigdy nic nie wiadomo :mrgreen: mi by się nie chciało w każdym razie, zresztą nie mam takich patriotycznych zapędów a i narkotyków nie odmawiam, więc chyba nie jestem najlepszą do tego osobą :mrgreen:

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Ależ można się domyślić kto stworzył te plakaty, wystarczy przeczytać dokładnie tamtejszą rozmowę.

Z tymi niepełnosprawnymi nie chodziło autorowi o utylizacje niepełnosprawnych, ale wyszło jak wyszło, czyli... zresztą każdy wie jak i nie mam zamiaru tego bronić.

Podziel się na:         
miminka 
Lubi pieprzyć

batman napisał/a:

Jeśli ktoś nazywa mnie brudasem, uważa, że rozgłaszam zachętę do tępienia niepełnosprawnych, jeśli ktoś chce zrzucać na mnie bomby, jeśli uważa, że dla kogoś takiego jak ja nie ma na świecie miejsca to jest dla mnie gównem

dla mnie też i dla tego jak to mój tata mówi "nie tykaj gówna bo będzie jeszcze bardziej śmierdzieć" ;-)

Simon napisał/a:
miminka napisał/a:
Koli napisał/a:

Och, zapewniam, że jest, tylko, że w innym kontekście, zostało to żywcem wyciągnięte z bardzo dobrego kawału :mrgreen:

a takie kawały tez nie są śmieszne :roll:

Podziel się na:         
szczepek 
Rozkręca sie
aka Deithwen

Simon - wierzę, że są na tyle inteligentni, że będą potrafili zauważyć, że są irracjonalnie uprzedzeni.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

miminka napisał/a:

Simon napisał/a:
miminka napisał/a:
Koli napisał/a:

a takie kawały tez nie są śmieszne :roll:

Kwestia gustu i zdystansowania względem siebie, swojej własnej kultury, religii i osobowości, masz rację, dla zadeklarowanych prawicowców, krzyczących polska dla polaków, na pewno nie jest śmieszne, u całej reszty, nawet prawicowej, pojawiłby się lekki uśmiech, znam katolików, którzy potrafią zażartować z swojej religi, ba! miałem nawet takiego księdza na religii w liceum! :mrgreen: za to nie wyobrażam sobie ortodoksyjnego żyda, opowiadającego kawały o Bogu ;-) Myślę, że wyluzowanie w pewnych sprawach jest potrzebne, to tak, jakbym Ja się spinał przy każdym kawale który stawiałby moje poglądy, czy rzeczy które szanuje w trochę gorszym świetle ;-) Coś takiego jest lepiej postrzegane przez otoczenie, tacy ludzi są po prostu bardziej akceptowani, a jeśli jeszcze potrafią mądrze coś opowiedzieć, to szybko znajdą sojuszników swoich poglądów :mrgreen:

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu