|
Manifestacje anty Woodstockowe |
| Autor |
Wiadomość |
Koli
Coś już napisał Taki jeden

Wiek: 20 Dołączył: 28 Cze 2009 Posty: 89 Skąd: Łaziska Średnie
|
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
|
|
|
buhahaha prawie spadłem z krzesła jak czytałem temat na tym forum dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych :mrgreen: :mrgreen:
ps...oOOo jedziemy na Woodstock |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
Wysłany: Sro 22 Lip, 2009
|
|
|
| simon mądrze piszesz. a tak odnosząc sie do manifestacji to nawet to jest smieszne podobaja mi sie te plakaty wszystko fajnie. po czescie tez maja rację bo jest i gnój na woodstocku ale tak jak ktos zaznaczyl to są tylko wylapane sytuacje. nie podobal mi sie plakat z bombami na woodstock czy z heniem co zaleca wystawianie glowy z pociagu. jezeli oni maja nas za gorszych bo chlejemy i bawimy sie w brudzie to kim są ludzie namawiajacy do zrzucenia bomb na woodstock :| ? ja wiem ze to jest tylko manifa ale te poglady sa gorsze od najgorszego syfu na woodstocku bo nawet jak ktos nachlany lezy w blocie czy nawet we wlasnym gownie. czy ktos sra na maske samochodu czy ćpa i czy wali konia na glownej sciezce gdzie chodza dzieci to nie ma i tak gorszych pogladow niz czlowiek namawiajacy do zniszczenia innych ludzi. przynajmniej takie moje zdanie. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| Ale plakaty pierwsza klasa :D Najlepsze że takich NOP'ów mam na miejscu u siebie na wsi i zawsze robią jakieś dziwne akcje tego typu, aż muszę jechać do domu i się rozejrzeć czy nie ma już plakatów :) |
|
 |
abrahus
Forumowy prawiczek nie mam czasu na nic, bo jutro jade na woodstck ;p
|
|
|
|
"ONR, NOP, MW -dajcie se siana. Woodstock się odbędzie. A jak znowu wpadniecie na pole to kolejny raz pewnie będziecie atakować 10 na 1 bo na tyle was tylko stać. Jak pojawia się róna liczebnie ekipa to po prostu spierdalacie.
[ :evil:"
Tak napisał jeden z chłopaków z nacjonalista.pl w swoim poście..
Ma chopak rację :D |
|
|
|
 |
abrahus
Forumowy prawiczek nie mam czasu na nic, bo jutro jade na woodstck ;p
|
|
|
|
A no tak... nie zauważyłem ;)
Większość tego typu kolesi to takie wieśniaki bez żadnej perspektywy
Brzmi to chamsko ale tak jest... wiem bo takich "narodowców" to
chodziło 60ciu do mojej byłej szkoły... |
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
|
|
|
| batman napisał/a: | | Ogólnie ruch nacjonalistyczny śmierdzi komuną. |
Zaliczyłem glebę :roll:
| batman napisał/a: | | Tylko nikt się pod tym nie podpisze swoim imieniem i nazwiskiem bo to banda tchórzy i frajerów |
Napisał anonimowy 18 latek, brzmi to trochę zabawnie, ale jak chcesz udawać gieroja, to wejdź na ich forum ze swoimi danymi i im to powtórz. |
_________________ "Pijmy, pijmy, zapomnijmy, potem kolorowo śnijmy, wkrótce już i nas zabraknie może picie to ostatnie, ale póki jeszcze żyje nikt mnie w życiu nie przepije |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| niech sobie pojebusy robia manifestacje i tak nic nie zwalcza, bo kto zechce to i tak pojedzie |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| Koli napisał/a: | | dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych |
a to wogóle nie jest śmieszne :evil:
Simon ma jak najbardziej rację i dlatego ja się nawet w to nie wgłębiam specjalnie, tak jak wczesniej pisałam nawet tego wątku na ichnym forum nie przeczytałam.
Niech gadają tam sobie co chcą oby do rękoczynów nie doszło, wandalizmu czy tam innego nagminnego stręczycielstwa. |
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
|
|
|
Jedyne czego nie zrozumiałem to twoja wypowiedź o zrozumieniu się.
Wybacz, ale ściganie się na forum w kozaczeniu przeciwko "brzydkim nazistom" i licytowanie się na bluzgi wygląda komicznie. |
_________________ "Pijmy, pijmy, zapomnijmy, potem kolorowo śnijmy, wkrótce już i nas zabraknie może picie to ostatnie, ale póki jeszcze żyje nikt mnie w życiu nie przepije |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Przykro mi na nich patrzeć. Tyle nienawiści przeciw własnym rodakom. Jestem patriotą i uważam, ze tacy jak oni bardziej szkodzą niż pomagają. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| miminka napisał/a: | | Koli napisał/a: | | dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych |
|
Och, zapewniam, że jest, tylko, że w innym kontekście, zostało to żywcem wyciągnięte z bardzo dobrego kawału :mrgreen:
Edit:
Szczepek, myślisz, że twój post(na forum nacjonalista) coś zmieni ? Niektórzy nie potrafią lub nie chcą spojrzeć dalej niż czubek własnego nosa i myślę, że właśnie tacy ludzie organizują anty-woodstockowe manifestacje Chociaż, nigdy nic nie wiadomo :mrgreen: mi by się nie chciało w każdym razie, zresztą nie mam takich patriotycznych zapędów a i narkotyków nie odmawiam, więc chyba nie jestem najlepszą do tego osobą :mrgreen: |
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
|
|
|
Ależ można się domyślić kto stworzył te plakaty, wystarczy przeczytać dokładnie tamtejszą rozmowę.
Z tymi niepełnosprawnymi nie chodziło autorowi o utylizacje niepełnosprawnych, ale wyszło jak wyszło, czyli... zresztą każdy wie jak i nie mam zamiaru tego bronić. |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| batman napisał/a: |
Jeśli ktoś nazywa mnie brudasem, uważa, że rozgłaszam zachętę do tępienia niepełnosprawnych, jeśli ktoś chce zrzucać na mnie bomby, jeśli uważa, że dla kogoś takiego jak ja nie ma na świecie miejsca to jest dla mnie gównem |
dla mnie też i dla tego jak to mój tata mówi "nie tykaj gówna bo będzie jeszcze bardziej śmierdzieć"
| Simon napisał/a: | | miminka napisał/a: | | Koli napisał/a: | | dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych |
|
Och, zapewniam, że jest, tylko, że w innym kontekście, zostało to żywcem wyciągnięte z bardzo dobrego kawału :mrgreen:
|
a takie kawały tez nie są śmieszne :roll: |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Simon - wierzę, że są na tyle inteligentni, że będą potrafili zauważyć, że są irracjonalnie uprzedzeni. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| miminka napisał/a: |
| Simon napisał/a: | | miminka napisał/a: | | Koli napisał/a: | | dzieci po chemioterapii w butach ortopedycznych |
|
|
a takie kawały tez nie są śmieszne :roll: |
Kwestia gustu i zdystansowania względem siebie, swojej własnej kultury, religii i osobowości, masz rację, dla zadeklarowanych prawicowców, krzyczących polska dla polaków, na pewno nie jest śmieszne, u całej reszty, nawet prawicowej, pojawiłby się lekki uśmiech, znam katolików, którzy potrafią zażartować z swojej religi, ba! miałem nawet takiego księdza na religii w liceum! :mrgreen: za to nie wyobrażam sobie ortodoksyjnego żyda, opowiadającego kawały o Bogu Myślę, że wyluzowanie w pewnych sprawach jest potrzebne, to tak, jakbym Ja się spinał przy każdym kawale który stawiałby moje poglądy, czy rzeczy które szanuje w trochę gorszym świetle Coś takiego jest lepiej postrzegane przez otoczenie, tacy ludzi są po prostu bardziej akceptowani, a jeśli jeszcze potrafią mądrze coś opowiedzieć, to szybko znajdą sojuszników swoich poglądów :mrgreen: |
|
|
 |
|
|