|
Koncerty ??? |
| Autor |
Wiadomość |
Amy Haber
Forumowy prawiczek Finlandia Forever!

Wiek: 28 Dołączyła: 01 Maj 2009 Posty: 41 Skąd: Piła/Hellsinki
|
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009
|
|
|
| Właściwie to masz rację a my się niepotrzebnie przejmujemy co i tak nie zmienia faktu,że trzeba będzie czekać do samego rana aby wrócić z Kostrzyna(dobrze,że jeszcze biletu na pociąg nie kupiłam bo dopiero bym miała obsuwę na całego :roll: ) |
_________________ The One i Love-Finlandia ;D |
|
|
|
 |
Araiser [Twój profil został usunięty!]
|
|
|
|
| Tego typu? Festiwale? Generalnie jest rozpiska i powinni się jej trzymać, żeby każdy mógł zobaczyć to co chce ;) |
|
|
|
 |
andrew255
Rozkręca sie
|
|
|
|
| Ale czasem to jest niemożliwe. Bisy te sprawy. Trzeba być wyrozumiałym. I tak organizatorzy mają niezły zapier%$dol ;P |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1488 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| Araiser napisał/a: | | Tego typu? Festiwale? Generalnie jest rozpiska i powinni się jej trzymać, żeby każdy mógł zobaczyć to co chce ;) |
Teoretycznie. Dałoby radę to utrzymać, gdyby wszyscy grali z playbacku. A że nie grają, więc jest to nieuniknione. Strojenie każdej gitary, czy bębnów nie zajmuje tyle samo czasu, poza tym zawsze Jurek coś ze sceny ma do powiedzenia, jacyś goście się pojawiają, nie da się twardo trzymać w ryzach czasowych. ; ) |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Amy Haber
Forumowy prawiczek Finlandia Forever!

Wiek: 28 Dołączyła: 01 Maj 2009 Posty: 41 Skąd: Piła/Hellsinki
|
|
|
|
Święte słowa,jak byłam w zeszłym roku na takich zawodach sportowych to tam występował taki pop-rockowy zespół z Finlandii i robili próbę na długo przed wieczornym występem(mieli zacząć o 20 ale i tak się nieco ten występ opóźnił a i tak grali 40 minut) także na Woodstocku rzeczywiście pewnie też będą drobne opóźnienia.
PS.Well,jakoś to przeboleję(w końcu już nie w takich sytuacjach człowiek dawał radę). |
_________________ The One i Love-Finlandia ;D |
|
|
|
 |
grotesqa
Lubi pieprzyć

Wiek: 22 Dołączyła: 29 Mar 2009 Posty: 392 Skąd: Horyniec/Rzeszów
|
|
|
|
| poza tym , każdy chyba słyszy z daleka kto gra, wiec moze sobie przyjść pod scenę ;) |
_________________ Don't waste time or time will waste you |
|
|
|
 |
Araiser [Twój profil został usunięty!]
|
|
|
|
| Nie wiem, nie byłem jeszcze na PW, ale jestem przyzwyczajonych do czeskiego festiwalu Brutal Assault, gdzie wszystko jest idealnie, zgodnie z podanym czasem na rozpisce. No i wiem kiedy iść na to co mnie interesuje ;) A niektóre rzeczy lubię spod sceny obserwować, więc niestety upada argument, że słychać co gra, bo jak już zaczną, to po ptakach :P |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2358 Skąd: zewsząd

|
|
|
|
| ale jak mniej więcej wiadomo co kiedy będzie grało, to można bez problemu utrafić na koncert jeszcze "nie po ptokch" (no chyba, że się zdolnie będzie "bawiło" przy namiocie i przybyło na bisy;]) |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
grotesqa
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| najlepiej ustawic namiot na widok sceny ;p |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2358 Skąd: zewsząd

|
|
|
|
| ja tak chyba zrobię w tym roku;] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
grotesqa
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| proste.jak np. pada, siadasz w namiocie i oglądasz. scenę troche słabo widac, ale np na telebimach ccałkiem przyzwoicie |
|
|
|
 |
Kefir
Typowy spamer Przetwór mleczny

|
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009
|
|
|
Generalnie to wiadomo jaki zespół gra po jakim, więc można spokojnie dotrzeć jeśli się bardzo chce. A jeśli się za wcześnie przyjdzie to wioska piwna zostaje |
|
 |
|
|