|
jak sobie zrobic krzywde na pw |
| Autor |
Wiadomość |
JackDaniels
Rozkręca sie Ja Pierdole Te Warianty Bo Z Zasady Jestem Anty

Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 128 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: Czw 11 Cze, 2009
|
|
|
| ja zaliczylem na boso niefajna?! zabawa rana sie goi do dzis stopa to zle miejscie na przebicike |
_________________ George Bush To ściema ! Graja go Aktorzy |
|
|
|
 |
lolek69
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009
|
|
|
| Ja podobnie jak przedmówca, też zaliczyłem gwoździa w nodzę, który przebił mi się przez glana. Niezapomniany ból. Ale na przeciwbólowym (piwach) leciałem. :) |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009
|
|
|
Krzywdę na PW można zrobić sobie pozostając nieopatrznie w namiocie na który "już za chwileczkę,już za momencik" zwali się jakiś zabłąkany i mocno upojony alkiem,Woodstockowicz. Wiem o czym piszę,bo przeżyłem taką sytuację. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1278 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| no to nie Ty sam sobie zrobiłeś, tylko ktoś Tobie wyrządził krzywdę :P |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
miaumiaumiau
Gość
|
|
|
|
| w tym roku był mój pierwszy woodstock. całe szczęście wróciłam do domu ze wszystkim i... gratis z oparzeniem drugiego stopnia. niewyobrażalny ból, kumpela musiała mnie przebierać, a w punkcie medycznym już mnie wszyscy znali XD |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| 3 dni niejedzenia i dwa dni picia.. do tego upał i praktycznie brak snu;] nie polecam - można się uszkodzić całkiem przyzwoicie o.O |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
patrolowiec
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 2009
|
|
|
| Marisha napisał/a: | załorz sari i wyjdz bez ochrony na woodstockowe pole wpier*** masz gwarantowany :roll:
|
Jestes pewna ze wpierdol? Nie twierdze ze wiem lepiej od Ciebie, zastanawiam sie jednak nad inna mozliwoscia - jestescie ladne, zadbane no i przedewszystkim (bez obrazy dla Woodstockowiczek :P ) czyste ;). Mysle ze to moze powodowac zaczepki i tym podobne.
Podobny problem maja dziewczyny z PP, nie chodza co prawda z ochrona, ale maja zakaz chodzenia pojedynczo.
Jak sobie zrobic krzywde - nie reagowac na uprzejme prosby Pokojowego Patrolu i poczekac na interwencje Niebieskich. Krzywda (mniejsza lub wieksza) gwarantowana.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
patrolowiec
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 21 Sie, 2009
|
|
|
| oj Batmanku, Batmanku, miedzy wierszami naucz sie czytac, miedzy wierszami... |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
do mnie patrolowiec chciał policję wzywać,bo nie miałam kagańca xD
Bardzo wyluzowany koleś
krzywdę nam zrobili ochroniarze załatwiając mandat "za kradzież wózka" z lidla
i kolesie częstujący wrzątkiem w zamkniętej puszcze tatry ;) |
|
|
 |
miaumiaumiau
Gość
|
|
|
|
| a widziałam jak wlepiają komuś mandat za taki właśnie wózek, kiedy oczekiwałam na autobus w Kostrzynie ;D |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Wto 25 Sie, 2009
|
|
|
jak sobie zrobic krzywde na PW? najebac sie, zaczac na klęczkach zawiazywac buta i z cierpliwoscia czekac jak inna najebana osoba wypierdoli sie wprost na Ciebie. lekkie zwichniecie kostki gwarantowane z opuchlizna i wielkim fioletowym sinciem od kostki do palcow. |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
zlamas
Rozkręca sie

|
Wysłany: Wto 25 Sie, 2009
|
|
|
| jak sobie zrobic krzywde na pw? Wziąć saperkę do łapy, pierdolnąć się w łeb powiedzieć "jestem nieśmiertelny", pokazać ogromna ranę na ręce powiedzieć "wiecie ile tutaj było szwów?....................albo wam nie powiem" i iść dalej pilnować Srebrnej Wieży przed złymi ludźmi. Tak w skrócie opowiedziałem historie Strażnika Srebrnej Wieży, który nas odwiedził i rozpierdzielił sobie łeb saperką i próbował trochę poskubać przy ranie :) |
_________________ rower to jest świat! :) |
|
|
|
 |
|
|