|
jak sobie zrobic krzywde na pw |
| Autor |
Wiadomość |
Amy Haber
Gość
|
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009
|
|
|
| Eclaircie ale nie każdy jest złodziejem,poza tym zawsze można poprosić kogoś kto ma samochód żeby mu plecak/torbę schował np.do bagażnika i wtedy jest mniejszy stres że ci ktoś coś ukradnie. |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| niestety trzymanie czegoś w aucie też nie daje gwarancji bezpieczeństwa. |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1278 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| ale mimo wszystko prawdopodobieństwo tego, że z samochodu coś mozna gwizdnąć jest mniejsze niźli z namiotu ; ) |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Eclaircie
Rozkręca sie Trochę słodyczy,ale z pieprzem proszę!

|
|
|
|
a gdzie niby napisałam,że wszyscy to złodzieje?O.o
Krzywde na Woodstocku mogłabym sobie zrobić,gdybym była pająkiem i weszła do namiotu kogoś takiego jak ja ;p |
|
|
|
 |
grotesqa
Lubi pieprzyć

Wiek: 22 Dołączyła: 29 Mar 2009 Posty: 393 Skąd: Horyniec/Rzeszów
|
|
|
|
| jak sobie zrobić krzywdę najprościej? wepchnąć się w kocioł pod scena na koncercie-śliwka murowana;p |
_________________ Don't waste time or time will waste you |
|
|
|
 |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wiek: 19 Dołączyła: 05 Sie 2008 Posty: 588 Skąd: Glajwitz city xD
|
Wysłany: Nie 03 Maj, 2009
|
|
|
| albo wejść w młyn na kolanach i tak pogować kiedy wszyscy inni stoją :shock: |
_________________ Gość cześć!
"Paradoksy bytu tu."
Hej hej heloł. |
|
|
|
 |
Koala
Coś już napisał

|
|
|
|
| Bezmyslnosc jest recepta na zrobienie sobie kuku, ale z moich doswiadczen to ciezko o klopoty, chyba ze sam ich szukasz :) Z reguly jest tak, ze jak chcesz zrobic cos glupiego to szybko reszta ludzi Cie powstrzyma, nie raz widzialem takie akcje :) |
|
|
|
 |
Mechanik
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
jakbym chciał zeby mnie krzywda spotkała na PW to ubrałbym jakiegoś felka zgolił bym sie na łyso i wydziarał sfaste na czole (podobno działa) |
|
|
|
 |
JackDaniels
Rozkręca sie Ja Pierdole Te Warianty Bo Z Zasady Jestem Anty

Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 128 Skąd: Okolice Łodzi
|
|
|
|
| na samym polu nikt mi nic nie ukradl na peronie zabrali karton fajek i wodke ale to sokisci:)ah i jeszcze zbombardowali kollege .na polu woodstockowym pocieli nam namiot chyba nozem dziadowskie wychoiwanie sie wszedzie trafi |
_________________ George Bush To ściema ! Graja go Aktorzy |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
nam ukradli namiot, jdnak szybko go znaleźliśmy ... ze złodziejami w środku do małego namiociku z 7 wlazło jak sie obudzili rozbiegli się jednak 2 się zatrzymało. oczywiście potem policja itp. tam nam powiedzieli że to taka szajka tutejsza a przywódczynią jest 12 letnia dziewczyna :roll: |
|
|
|
 |
kyky
Forumowy prawiczek

Wiek: 20 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 15 Skąd: police k.Szczecina
|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009
|
|
|
| strach sie bac :) a co do przechowania to moj brat bedzie autem to zawsze sluże pomoca. Ja wole pociagiem sie zabrac :) |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009
|
|
|
ja poprostu postanowiłam nie brać nic nowego, tam jeszcze nie dopisałam bo potem ukradli mi plecak (nowy :evil: ), wszyściutko jednak wyrzucili z niego, z każdej kieszonki oprócz ... podpasek :lol: dziewczyny noście przy sobie wrazie czego
[ Dodano: Sro 20 Maj, 2009 ]
Właśnie się dowiedziałam że tych dwóch co ich dorwaliśmy dostali nadzór kuratora. |
|
|
|
 |
gekon
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Pią 22 Maj, 2009
|
|
|
haha, na takich imprezach łatwiej se zrobić krzywde niż myślicie :P, ja na pierwszym moim woodzie straciłem kawałek palca środkowego lewej ręki, bo nam sie ławka zawaliła, jak mieliśmy na pierwszy koncert iść :P (na wiosce piwnej - strzec sie ławek!) jeden plus że później całą impreze na ostrych przeciwbólowych sie przebawiłem :P
p.s. siema, bo nowy jestem |
|
|
|
 |
zielonen
Forumowy prawiczek Kakałowy Szatan
Wiek: 22 Dołączyła: 27 Maj 2009 Posty: 13 Skąd: Turza Śląska
|
Wysłany: Pią 29 Maj, 2009
|
|
|
| Ja tam na wood nie mogę narzekać nic mi się nie stało nic mi nie ukradli a w tym roku jadę tam po raz 3 ale myślę że nie trudno zrobić sobie tam krzywdę:P A tak wogóle witam wszystkich też jestem nowa:* |
|
|
|
 |
jasio99
Forumowy prawiczek Master Of Metal

|
Wysłany: Nie 07 Cze, 2009
|
|
|
krzywdę można sobie zrobić zawsze i wszędzie. Chwila nieuwagi, tyle starczy.
Co do latania na boso, to bałbym się bo gwoździa już kiedyś zaliczyłem. Tylko w glanach ;) |
_________________ Zbuntowane dziecko atomowej rewolucji
 |
|
|
|
 |
|
|