|
jak sobie zrobic krzywde na pw |
| Autor |
Wiadomość |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2009
|
|
|
| ja jednak proponuje chodzenie na boso na wood :D tak z dwa dni... pęcherze na stopach, szkło się wbija, ledwo co chodzisz :] |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
|
|
|
| złodziej jak zostanie przyłapany i pójdzie do tego namiotu co nie trzeba to... :P wpie**ol gwarantowany |
|
 |
Gonia
Stara Gwardia

Wiek: 26 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 91 Skąd: Poznań / Warszawa
|
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | ja jednak proponuje chodzenie na boso na wood :D tak z dwa dni... pęcherze na stopach, szkło się wbija, ledwo co chodzisz :] | O przepraszam - ja kiedyś cały wood na boso biegałam, i tylko wieczorem pod scene zakladalam buciory. Nic mi sie nie stalo i pamiętam to bardzo pozytywnie. Więcej krzywdy zrobilam sobie rok później, chodzać kilka dni po polu w luznych, rozwiązanych glanach... :roll: |
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
Wysłany: Pią 03 Kwi, 2009
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | ja jednak proponuje chodzenie na boso na wood :D tak z dwa dni... pęcherze na stopach, szkło się wbija, ledwo co chodzisz :] |
no ja też przepraszam
na ostatnim woodstocku utworzyłem nawet front "UWOLNIJ STOPY" i udało się namówić dośc sporo ludzi do zdjęcia butów |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| kijana napisał/a: | | złodziej jak zostanie przyłapany i pójdzie do tego namiotu co nie trzeba to... :P wpie**ol gwarantowany |
oj szczerze powiedziawszy mam nadzieje przyłapać jakiegoś w tym roku :D zawsze to jakaś nowa rozrywka :D |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | ja jednak proponuje chodzenie na boso na wood :D tak z dwa dni... pęcherze na stopach, szkło się wbija, ledwo co chodzisz :] |
mysle ze z chodzeniem na boso nie jest tak zle. co roku chodze na boso i wlasnie pecherzy na stopach dzieki temu nie mam. po szkle tez chodzilem na boso ale warstwa brudu jest nie do przebicia. jedynie ta galaź rok temu. skleilem szara tasma pakowa i chodzilem na boso dalej. jak byc wolnym to do konca jedyne miejsce na swiecie gdzie problemy znikaja.... |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
Brat_Wieciekogo
Gość
|
|
|
|
| voo_doo napisał/a: | | kijana napisał/a: | | złodziej jak zostanie przyłapany i pójdzie do tego namiotu co nie trzeba to... :P wpie**ol gwarantowany |
oj szczerze powiedziawszy mam nadzieje przyłapać jakiegoś w tym roku :D zawsze to jakaś nowa rozrywka :D |
Chodźcie zrobimy grupę interwencyjną, będziemy wystawiać warty, Jumbo pewnie będzie za :D |
|
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
|
|
|
| jestem za :) tylko z koncertami byłby problem, bo jak zagrałby np. Offspring to wszyscy chcieliby iść a wtedy dla złodziei będzie idealna okazja. |
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
to moze ja kupie jakiego amstafa i go luzno uwiazemy do choinki |
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| Cytat: | | jestem za :) tylko z koncertami byłby problem, bo jak zagrałby np. Offspring to wszyscy chcieliby iść a wtedy dla złodziei będzie idealna okazja. |
NO i właśnie to mnie martwi... Bo przy takich koncertach to ja nie wiem kto zostanie pilnować namiotów. |
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Sob 04 Kwi, 2009
|
|
|
| Brat_Wieciekogo napisał/a: |
Chodźcie zrobimy grupę interwencyjną, będziemy wystawiać warty, Jumbo pewnie będzie za :D |
Warta dwu czy trzy zmianowa? :D Bron i amunicje się pułapie z magazynu :D
| niez napisał/a: |
mozna miec twarz rockera i przyjsc do naszej wioski,kiedy jest w niej Jumbo ;) |
Jak ktoś będzie wyglądał jak on to zacznę za nim biegać z tomahawk'iem :D
//Połączono, punk_rock |
|
 |
Eclaircie
Rozkręca sie Trochę słodyczy,ale z pieprzem proszę!

|
|
|
|
| pilnowanie namiotów? ja nigdy nie pilnowałam,bo to nie ma sensu.Jak coś ukradną to trudno-lepsze to niż tracenie Woodstocku na pilnowanie. |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
|
|
|
| Eclaircie napisał/a: | | pilnowanie namiotów? ja nigdy nie pilnowałam,bo to nie ma sensu.Jak coś ukradną to trudno-lepsze to niż tracenie Woodstocku na pilnowanie. |
Nie pilnować namiotów tylko złodzieja :P ojj jak by się taki dostał dostał w naszej wiosce w nasze łapy to byśmy go... hmm spacyfikowali to chyba dobre słowo co Jumbo? :P |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| No to dobre jest :) keep smiling :) |
|
 |
Eclaircie
Rozkręca sie Trochę słodyczy,ale z pieprzem proszę!

|
Wysłany: Nie 05 Kwi, 2009
|
|
|
| Pilnowanie złodzieja? na to samo wychodzi-traci się cenne chwile zabawy. No ale gdyby taki się napatoczył,to wypróbowałabym na nim skok na bangee bez liny xD |
|
|
|
 |
|
|