XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
dopalacze na Woodstocku
Autor Wiadomość
JackDaniels 
Rozkręca sie
Ja Pierdole Te Warianty Bo Z Zasady Jestem Anty

Wysłany: Czw 11 Cze, 2009   

amfetamina metamfetamina uzywana przez "Oblatywaczy"z USA niby nielegalna lecz latwo dostepna . wpiszta sobie w google to zobaczyta mase sklepow paranoja wszystko nielegalne ale latwo dostepne dlaczego wladze sie za to nie zabiora tylko wsadzaja nos w porzadnych obywateli

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Pią 12 Cze, 2009   

Pieprzenie, Przede wszystkim meta jak i amfetamina jest do kupienia, prawda, ale nie jest dostępna dla prywatnych osób!!! Tylko, dla firm, stacji badawczych ETC. a i to nawet nie, bo takie firmy jak i stacje badawcze muszą posiadać zezwolenie. To po pierwsze, po drugie, NAWET jakby dało się legalnie kupić mete czy amfetaminę, to co Ci do tego ? Pan A sprzedaje coś Panu B, Pan B zdając sobie sprawę(bądź nie...) z ryzyka, zażywa to coś i świetnie się bawi(albo i nie), gdzie tu widzisz problem ?

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
staber_dg 
pan z kredkami
(ruskie 21 kolorów)

Simon napisał/a:
gdzie tu widzisz problem ?

Pan B bawi sie tak dobrze ze bierze coraz czesciej, uzaleznia sie, nie wychodzi z tego, przekreca sie, zona pana B popada w depresje, traci prawo do opieki nad dziecmi, patologia goni patologie, a taki dobry chlopak byl i malo pil... Wszystko przez zlego pana A z owym "coś"

pozdrawiam

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Pan B trafia za kraty na 3 lata za posiadanie, żona nie ma pieniędzy na życie, traci prawo do opieki nad dziećmi, patologia goni patologię.... Nie wiem czy wiesz, ale z wprowadzeniem ustawy "anty"narkotykowej, spożycie narkotyków wzrosło 3-krotnie.

Zauważ jednak, że w przeważającej większości ludzie zażywający różne cosie nie mają rodziny, dzieci etc. Poza tym od razu zakładasz najgorszy scenariusz, od razu się uzależni i zniszczy sobie życie, na podobnej zasadzie powinniśmy zdelegalizować nawet kawę, od niej też się można uzależnić i przekręcić.

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu