|
Może coś ambitniejszego również? |
| Autor |
Wiadomość |
Salimelimelion
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009
|
|
|
| Z ambitniejszych to dla mnie mógł by być Steve Vai :mrgreen:. Abo Jakaś zacna kapela grająca rocka bądź metal progresywny :) |
|
|
|
 |
spelunca
Gość
|
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009
|
|
|
| [quote="Salimelimelion"]. Abo Jakaś zacna kapela grająca rocka bądź metal progresywny :)[/quote] święte słowa... a co do sigur ros-to dorzuciłabym się do tego zimnego piwa dla wszystkich;D |
|
|
|
 |
ezekiel
Gość
|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 a widzita? Jednak by sie postrock przyjal.
|
|
|
| chocby na malej scenie. Tory Amos? ; ) |
|
|
|
 |
zarrock
Rozkręca sie

|
Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009
|
|
|
| O Tori Amos mogłaby zagrać,ale to raczej nierealne :roll: |
|
|
|
 |
zielonen
Forumowy prawiczek Kakałowy Szatan
Wiek: 22 Dołączyła: 27 Maj 2009 Posty: 13 Skąd: Turza Śląska
|
Wysłany: Czw 04 Cze, 2009
|
|
|
| osobiście powiem wam że ja jestem za żeby na wood zagrał np explosions to naprawdę genialne zespół i mało tego moim zdaniem fajna sprawa była by dodtatkowa scena na której można by było posłuchac sobie jakieś fajnej alternatywnej muzy albo dobrego jezzu myslę że to jak najbardziej by przeszło jest wiele ludzi którzy chętnie posłuchali sobie takiej muzy tak na żywo np ja |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Pią 19 Cze, 2009
|
|
|
Jest i tak duża rozbieżność gatunków muzycznych No i okazało się, że mamy Możdżera, także nie jest źle a tak do tego co zostało już wymienione - Jak już ktoś mądrze napisał na początku tematu - świetni artyści, ale nie na dużą scenę na PW, przynajmniej moim zdaniem. |
|
|
 |
|
|