|
Trasa Punky Reggae live - Jesień 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
Hexen
Doręczyciel dobrych wiadomości
|
Wysłany: Pon 05 Wrz, 2011 Otwarcie Trasy Punky Reggae Live 2011 - Żyrardów! 16.09.2011
|
|
|
Wielkie otwarcie trasy Punky Reggae Live w Żyrardowie!
- Farben Lehre (koncert jubileuszowy - 25 lecie zespołu!)
- Jelonek
- Raggafaya
- Pull The Wire
Start: 18.00
Otwarcie Bram: 17.00
Bilety: 30zł (przedsprzedaż) i 35zł (w dniu koncertu)
Centrum Kultury w Żyrardowie, Plac Jana Pawła II
https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=154428031293353
ROCKOTEKA AFTER PARTY
- DJ.INSPECTOR DUBPLATE MUZA:DANCEHALL/RAGGA/DUB BREAKS/SOUL
- DJ.PUNKY : PUNK/ROCK/GRUNGE/ALTERNATIVE.
Impreza z udziałem muzyków!
Wstęp Wolny!!
Kręgielnia - Żyrardów
ul. Stefana Jodłowskiego 25/27
https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=213184058737894 |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1488 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Sob 10 Wrz, 2011
|
|
|
W Zielonej Górze zamiast zespołu Bethel zagrają Zielone Żabki. czyli szykuje się najlepszy skład w historii koncertów w Grodzie Bachusa. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Kołodziej
Coś już napisał nakurwiacz!
|
Wysłany: Pią 23 Wrz, 2011
|
|
|
| Wpadnę na koncert do Łodzi zobaczyć Analogsów na jednej scenie z Enejem hehehe ... dziwny jest ten świaaaaaat ! |
|
|
|
 |
01Bob
Forumowy prawiczek .
|
Wysłany: Sob 24 Wrz, 2011
|
|
|
Celuję na Opole, ale wolę niczego nie planować, bo z planów przeważnie nic nie wychodzi
Byłem osobno na koncercie Farbenów i Leniwca (pełen opór na koncertach), ale jak zagrają na jednym, to ja chyba już nie wyjdę o własnych siłach :mrgreen: |
_________________ Woodstockoholik po jednym razie... |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1488 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Czw 29 Wrz, 2011
|
|
|
| Z powodu meczu żużlowego w Zielonej Górze, podczas którego zielonogórska drużyna Stelmet Falubaz będzie walczyła z Unią Leszno o złoto, organizatorzy przenoszą termin koncertu Punky Reggae Live na 6 listopada 2011. Do organizatorów dochodziło mnóstwo sygnałow z prośbami o przesunięcie terminu. Organizatorzy z szacunku dla fanów żużla, których w Zielonej Górze nie brakuje podjęli decyzję o przesunięciu terminu aby imprezy się na siebie nie nakładały i aby każdy mógł uczestniczyć jak i w jednym tak i drugim wydarzeniu. Zakupione bilety nie tracą ważności i są ważne na termin 6 listopada. Osoby, które chcą zwrócić bilety mogą to robić w punktach ich zakupu. Przepraszamy za utrudnienia i zapraszamy na koncert w nowym terminie. Hej! Hej! Falubaz !!! |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
maniek14
Lubi pieprzyć na wszystko znajdzie sie piosenka

|
Wysłany: Nie 16 Paź, 2011
|
|
|
| nie jest mi dane pojawić się na PRL jak była poprzednia trasa w dzień koncertu w Olsztynie zatrzasnąłem bilet i klucze w mieszkaniu bilet chciałem potem wykorzystać w Toruniu ale z powodu żałoby narodowej koncert odwołano miesiąc temu godzinę przed wyjazdem dowiedziałem się że jednak nie jadę do Płocka no a teraz jak już znów miałem kupiony bilet w Olsztynie koncert odwołano. I co ja mam biedny począć ? |
_________________ Jebne salto za Barce ! Jebłem campeones campeones a le a le a le |
|
|
|
 |
Lemonov
Forumowy prawiczek Troll-Fantasta

|
Wysłany: Sro 02 Lis, 2011
|
|
|
| Ktoś z tutejszych wybiera się na Szczecińską odsłonę PRL-u? |
_________________ SRAM MARAZMEM CODZIENNOŚCI...
...CHCĘ NA WOODSTOCK:) |
|
|
|
 |
|
|