|
Jarocin Festiwal 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
Cru
Rozkręca sie mięsoholiczka

|
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011
|
|
|
Ten Bednarek to jest teraz wszędzie Co nie popatrzę na jakiś festiwal to Starga coś tam. |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 226 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
Jak sobie pomyślę, że daję 120 złotych za karnet, w którego cenę jest wliczony koncert bednarka, to mi się niedobrze robi...
Ostatnia partia zespołów miała mnie ostatecznie przekonać do pojechania, tymczasem tak mocno mnie zawiodła, że chyba odpuszczę |
|
|
|
 |
Vorathiel
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 297 Skąd: Nowa Huta k.Krakowa
|
|
|
|
| Aleś się go uczepil. Muzycznie wcale nie wypadaja tak źle. Poza tym masz naszych genialnych Tides From Nebula, oraz Farben Lehre i Anti-Flag. To źle? |
_________________ N.? M.? |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011
|
|
|
| No trochę tak, zważywszy na to, że za muzyką Anti-Flag nie przepadam, Farben Lehre cholernie się człowiekowi przejadło, a od Tides From Nebula zdedydowanie wolę God is an Astronaut :-? |
|
|
|
 |
Vorathiel
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 297 Skąd: Nowa Huta k.Krakowa
|
|
|
|
| A słyszałeś już Earthshine? : ) |
_________________ N.? M.? |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

|
|
|
|
Małe urywki, z których wywnioskowałem że jeszcze bardziej zbliżyli się do God is an Astronaut, ale to akurat dobrze
Obadam całość jak mnie najdzie na taką muzykę, a nuż się przekonam. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1488 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Sro 15 Cze, 2011
|
|
|
Na tegorocznym Jarocinie będzie można zobaczyć muzyków niektórych kapel z trochę innej strony... chłopaki będą grać... w gałę.
LINK |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Owca Inblack
Rozkręca sie Faszystka językowa

Wiek: 21 Dołączyła: 05 Sty 2011 Posty: 253 Skąd: Żary/Wrocław
|
Wysłany: Sro 15 Cze, 2011
|
|
|
| Dahomej napisał/a: | | Na tegorocznym Jarocinie będzie można zobaczyć muzyków niektórych kapel z trochę innej strony... chłopaki będą grać... w gałę. | Dodajmy, że charytatywnie, dla rodziny Stopy. |
_________________ "...może po prostu dlatego, że wszyscy się mylą. Życie ludzkie jest pytaniem, a nie odpowiedzią. I do tego czasu, jeśli się tego nie zrozumie, nie można nic zrobić.
- A co trzeba zrobić, jeśli się to już zrozumie?
- Zastrzelić się." |
|
|
|
 |
|
|