|
Jarocin Festiwal 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wiek: 19 Dołączyła: 05 Sie 2008 Posty: 588 Skąd: Glajwitz city xD
|
Wysłany: Sob 24 Lip, 2010
|
|
|
A kim Ty żeś jest? No były irokezy i się skończyły :P teraz jest 1/4 i na jarocinie zostałam skejtem, także i tak było dobrze
Za rok znowu w rowie ? ;> |
_________________ Gość cześć!
"Paradoksy bytu tu."
Hej hej heloł. |
|
|
|
 |
morfi
Stara Gwardia

|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010
|
|
|
| i z zespołem Pochmurno ! :mrgreen: |
|
|
|
 |
MiMi
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2011
|
|
|
| a w tym roku ktoś się wybiera??? (: |
_________________ "Swoje ciało umieszczam w sukience. Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę." |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2011
|
|
|
| Ja jeszcze nie wiem. |
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 185 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
| PianA napisał/a: | | jarocin to dno. |
Dlaczego? |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1275 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| Może dlatego, że Jarocin na samym początku miał zupełnie inne znaczenie istnienia, niż ma w chwili obecnej ? |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

|
|
|
|
Dahomej to pierwsza sprawa. a po drugie:
Próbują na siłę wyeksponować ten festival sztuczkami w stylu coś z openera, coś z off-festivalu a może jeszcze coś ze starego Jarocina. Moim zdaniem nie trzyma się ten cały Jarocin kupy.
Nie ma jakiejś sensownej koncepcji. Moim zdaniem to taki ubogi opener. Totalny misz masz. W stylu zaprośmy jakieś gwiazdy i troche niszówki a nóż sie spodoba.
Jeżeli chcesz poczuć starego jarocina jedziesz na woodstock, jeżeli chcesz posłuchać światowych gwiazd jedziesz na Openera, jeżeli chcesz posłuchać muzyki Alternatywnej (naprawdę alternatywnej) jedziesz na off-festival. kropka
wiadomo że są jeszcze inne festivale w stylu Tauron nowa muzyka- rewelacyjna muzyka niszowa(elektroniczna), No selektor(to taki opener w wersji elektronicznej), Coke festival- no cóż, i jeszcze w płocku jest ponoć fajny festival muzy elektronicznej. Także do wyboru do koloru.
Ale Jarocin?? szkoda mi pieniędzy |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| Gdyby nie nazwa Jarocin to o tym festiwalu by nikt nie mówił. Byłem kilkukrotnie i mi się osobiście podobało ale faktycznie nie dzięki spójnej koncepcji tego wydarzenia bo takowej nie ma. |
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011
|
|
|
No ale można tam tyż pojechać w najzwyczajniejszym celu na świecie jakim jest posłuchanie i zobaczenie na żywca danego zespołu.W tym roku,np. zagra Bad Religion i gdyby nie fakt,że w 2010 widziałem ich w W-wie,czułbym olbrzymią pokusę by do Jarocina pojechać.A koncepcja,etykietka i szuflady? Smutne weteranów wzdychanie (typu "Ech,kiedyś to był Jarocin...")?Naprawdę chce się wam w to bawić?
P.s.Tzn ja absolutnie rozumiem,że jeździ się również (a czasem i przede wszystkim) dla nastroju danego festiwalu,ale myślę,że moglibyśmy długo dyskutować czy lepsza muzyczna impra bez klimatu,ale z zajebiaszczymi zespołami czy klimaciarski festiwal,ale z dupiatymi artystami... |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

|
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2011
|
|
|
| milan napisał/a: | | czy lepsza muzyczna impra bez klimatu,ale z zajebiaszczymi zespołami |
Gdyby nie Bad Religion to co tam za zajebiste zespoły są? |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
|
|
|
| Mi osobiście Bad Religion starcza za 2 Airbourny i 4 HSB,więc na mój obiektywizm nie licz. No i wydaje mi się,że główny wątek Twego poniedziałkowego postu i mego zagajenia dotyczył jednak ogólnego potępienia Jarocina jako festiwalu,a nie punktowania danych wykonawców... |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

|
|
|
|
| milan napisał/a: | | No i wydaje mi się,że główny wątek Twego poniedziałkowego postu i mego zagajenia dotyczył jednak ogólnego potępienia Jarocina jako festiwalu,a nie punktowania danych wykonawców... |
Prawda. Przyznaje rację.
Tak jak powiedział Dezo i ja twierdze też że gdyby nie to że zaproszą jedną gwiazdę to mało kto by ten powiedzmy festiwal odwiedzał. |
www.myspace.com/pianers
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011
|
|
|
Do listy zespołów mających się pojawić w tym roku w Jarocinie dołączył zespół Anti-Flag.
Oj,znam takich co na ta wiadomość posiusiają się z radości. |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 185 Skąd: z czwartorzędu
|
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011
|
|
|
Nie zapominajmy, że doszły jeszcze Stan miłości i zaufania, Tides From Nebula, Farben Lehre i... STAR GUAR MUFFIN AKA KAMIL BEDNAREK.................. :roll:
a miałem jechać... |
|
|
|
 |
|
|