XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Jarocin Festival 2011
Autor Wiadomość
HighwayToHell2 
Coś już napisał

Wysłany: Sob 16 Lip, 2011   

Piwo za 6 złotych i chyba z wodą rozrobione, bo smak okropny i nawet nie brało po nim, a oczywiście na teren festiwalu swojego alko ani w ogóle żadnego picia nie można wnosić. Jedzenie też bardzo drogie. Sama kiełbasa za 12zł. Można sobie dokupić do niej bułkę za 1zł. Zespoły nie mogą dawać bisów. Ogólnie to nikt tej imprezy nie prowadzi. Nikt nie zapowiada zespołu. I w ogóle nie ma takiej atmosfery jak na woodzie. Każdy każdego ma w dupie. I więcej tam discojebów niż metali czy punków. Normalnie niektórzy chyba nie wiedzieli gdzie są. Jeszcze te ogrodzenia i ochroniarzy nawalone od nasrania i trochę... I niby gdzie ta wolność? Przereklamowany festiwal i tyle. Nastawiłam się, że będzie tam zajebista zabawa no bo w końcu to ten słynny Jarocin! A tam totalna stypa...

Gdy miałem osiemnaście lat
rzuciłem dom , ruszyłem w świat,
zostałem narkomanem którym gardzi cały świat.

Podziel się na:         
Vorathiel 
Rozkręca sie

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Bo to jest płatny festiwal. : P Nie wiem czego się spodziewałaś, dawnego Jarocina juz dawno nie ma i nie będzie. : P A jak muzycznie?

Podziel się na:         
HighwayToHell2 
Coś już napisał

Farben Lehre, Apocalyptica i Armia fajnie, ale czadu nie było;p To pewnie przez discojebową publiczność i brak tej atmosfery. Myslovitz z lekka smęciło...

Gdy miałem osiemnaście lat
rzuciłem dom , ruszyłem w świat,
zostałem narkomanem którym gardzi cały świat.

Podziel się na:         
żaba 
Rozkręca sie
łajza

Podczas koncertu Armii grał Banan? :D Żałuję, że nie mogłam być, grani Legendę w legendarnym składzie, poza Stopą niestety.

Podziel się na:         
michal220 
Rozkręca sie

Wysłany: Nie 17 Lip, 2011   

Właśnie wróciłem. Było godnie, farbeni zlecieli mi tak szybko jakby ich koncert trwał góra 10 minut. Myslovitz....... Cóż zabrakło mi bisów i w setliście "Scenariusza....."

Podziel się na:         
KACZMAR 
Lubi pieprzyć
Ten obcy

Wysłany: Nie 17 Lip, 2011   

Właśnie wróciłem, było całkiem przyjemnie. Zwyczajem z lat poprzednich wejściówki na koncerty nie kupowałem, ale udało mi się być na koncercie Acid Drinkers. Po koncercie wyszliśmy ze znajomymi z pola koncertowego, bo uznaliśmy, że jest smętnie i drogo, o wiele lepsza zabawa jest na rowie. Jeśli ktoś nie ma ciśnienia aby obejrzeć kapelę na żywo, to według mnie kupowanie wejściówki jest zbędne.

Podziel się na:         
Thunderpussy 
Rozkręca sie

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011   

HighwayToHell2 napisał/a:
Piwo za 6 złotych i chyba z wodą rozrobione, bo smak okropny i nawet nie brało po nim

Kilkadziesiąt metrów było do sklepów ('Kasztan' najlepszy), w których można było kupić chłodne piwko w normalnej cenie
na teren festiwalu swojego alko ani w ogóle żadnego picia nie można wnosić

Dlatego jak ktoś miał trochę rozumu w głowie, to pił w rowie albo na krawężniku, skąd doskonale było słychać muzykę, a po piciu wchodził sobie na teren festu
Sama kiełbasa za 12zł. Można sobie dokupić do niej bułkę za 1zł

Jak wyżej, wystarczyło się przejść kawałek do sklepu. spacer dobrze robił, a i można było po drodze spotkać mnóstwo fajnych osób
Zespoły nie mogą dawać bisów.

największa BREDNIA jaką słyszałem. Chyba każdy z nich bisował, niektóre nawet bardzo długo!!
I więcej tam discojebów niż metali czy punków

Te diskojeby chodziły po ulicy przy festiwalu, ale na samym terenie ich nie było, bo opaski wstępowe były skrupulatnie sprawdzane
Ale fakt że obserwatorów i solarek było dość sporo, przyszli sobie pospacerować i ponarzekać na brudasów i pijaków

Ja byłem pozytywnie zaskoczony. Po prostu nastawiłem się na to, że jest to komercyjna impreza i nie będzie takiej swobody jak na woodzie. Nie było jednak wcale tak tragicznie jak myślałem.
Mi się podobało strasznie, jestem podekscytowany i już czekam na kolejną edycję :)

Podziel się na:         
wojciecheu 
Rozkręca sie
Samotnik

Wysłany: Sro 20 Lip, 2011   

Z kwejk.pl®:

Rzeczywiście pole buraczane nieopodal sceny cieszyło się niesamowitym zainteresowaniem festiwalowiczów. Jeszcze się w pełni nie zregenerowałem po Jarocinie, spotkałem starych znajomych i był przedni melanż. Dla mnie tegoroczny festiwal był ciekawszy niż zeszły, a to za sprawą Apocalyptici, Armii, Moskwy, Farbenów, Anti flag, Acid drinkers, Dżemu, Luxtorpedy no i Masturbatora :evil: . Z moich strat to spalona skóra, która jeszcze piecze, ale coraz mniej. Jakoś przeżyłem festiwal wcinając bułki i turystyczną z Biedronki. W tym roku poczułem się bardziej jak na woodstocku chyba za sprawą większego pola namiotowego no i ludzi.

Podziel się na:         
unu 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pon 22 Sie, 2011   

Zapraszam na nowe forum o festiwalu w Jarocinie ;-)
http://rockfestiwaljarocin.jun.pl/index.php

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu