Fire Forumowy prawiczek Come On Baby Light My Fire
Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 Re: [zespół] Clawfinger
Dezaprobator napisał/a:
Było MEGA i jak ktoś nie był to niech żałuje.
Dokładnie :) Koncert był wielki i mnie po prostu powalił... To co oni wyprawiali na scenie... Biła od nich wielka radość samego faktu że grają. To było coś :) Nie znałam wcześniej bardzo dobrze tego zespołu, prawdę mówiąc nie wiem czy bym poszła na ich koncert gdyby nie Rudge, ale nie żałuje, bo było co podziwiać ^_^
Wysłany: Pią 08 Sie, 2008
A ja słucham od dawna ich muzyki i jak się dowiedziałam, że będą grać na Woodstocku, to uh. Radocha niemała. Trzeba normalnie więcej takich zespołów :D
_________________ "Powiedz jak zrobić tak, żeby latać?..."
Podziel się na:
Fire Forumowy prawiczek Come On Baby Light My Fire
Wysłany: Wto 12 Sie, 2008
Czy Złotego Bączka może dostać zagraniczny zespół? Pytam, bo się nie orientuje. Wiem, że zazwyczaj nie ich nie dostają, ale czy ogólnie mogą?
Wysłany: Sro 13 Sie, 2008
trochę czasu wstecz na Woodstocku grała kapela Beatsteaks(swoją drogą w tym roku też mieli grać... ) która zagrała naprawdę mega koncert, również zrobili wall od death, wokalista wspinał sie wszędzie gdzie sie dało i w ogóle był rozpierdol. Po Woodstocku naprawdę dużo ludzi głosowało na nich, ale jak wiadomo bączka nie dostali, choć jestem tego pewny na 99% że gdyby byli polskim zespołem to wygrali by miażdżącą przewagą... Kapele z zagranicy nigdy nie mogły dostać bączka i nie sądzę żeby to się zmieniło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum