Po tym występie tysiące kublów pomyj wylewa się na Bartlomieja Topę.Że przyćpal,że nawalony,że chory.Nikomu przez myśl nie przeszlo,że to prowokacja,której tajemnica rozwiązana zostala parę dni później.
Również dołączam się do apelu, by kierowcy nie stawali na chodnikach!!!
Sama jestem kierowcą, ale jak ostatnio widziałam kobietę z wózkiem idącą ulicą, bo chodnik zawalony autami to aż zdębiałam.
"h*j im w dupe" - tez tak mysle.... sam jestem kierowca i jak ja nienawidze jak ktos staje na chodniku wrrr szalu mozna dostac niedosc ze zastawia chodnik to niektorzy jeszcze tak kulawo parkuje ze ulice rowniez . Albo ku*wa jak staja na podwojnej ciaglej na awaryjnych "na chwileczke" japie*dole takich to kluczem do kol lac trzeba bo innego wyjscia nie widze. A co do samego filmiku Baska rulez hahahahahahhaa hahaha "jak kutasie parkujesz?!" hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum