No tak... jest dużo wątpliwości : :mrgreen: Ale jeśli miałby być kobietą to trzeba przyznać, że wyjątkową piękną
Zdecydowanie wolę Szpaka chociaż jego zachowanie według mnie pozostawia wiele do życzenia
Dokładnie to samo napisałam odnośnie jego zachowania / A.
O żesz q.... Jeszcze trochę i każdą nowo poznaną osobę trzeba będzie obmacać czy ma ptaka czy nie bo inaczej nie stwierdzisz płci... Co za pokolenie...
Teraz z innej bajki.
Jak wiemy sierpień się kończy, co za tym idzie - zaraz jesień i zima. A jak zima, to i święta, i śnieżek. Tak więc, chcąc być "na czasie" wklejam fotkę zrobioną przed paroma dniami w pobliskim sklepie. No to.. Wesołych!
Obok były świąteczne bombonierki, ale gdzieś mi ta fotka uciekła.
I żeby nie było - to żadne wyprzedaże, bo termin się kończy. Terminy do 2013 r. :lol:
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Lyknąlem tą niby-dubstepową pigulę i nawet mam ochotę na więcej.To primo.Secundo-Korn bawil się elektronicznymi klockami już przed 14 laty.I to jak zacnie:
1. Idz na http://maps.google.pl/
2. Daj "Pokaż trasę"....
3. Wpisz: San Francisco jako miejsce początkowe.... (USA)
4. Wpisz: Tokio jako cel... (Japonia)
5. Idź na 15 punkt Twojej drogi, (po lewej lista) , miłej podróży...
_________________ Nie dotykaj mnie, lewituję. To twój lęk, opanuj go.
przepraszam za wulgaryzmy ale co to kurwa jest polska tila tequila ?? no ja pierdole co to sie dzieje z tym krajem i ta stacja na v smie sie nazywac muzyczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum